g7
Мале ти добре ли си?Как така ще спираш да разтеш?То всичко си е до ген...Високите искат да са ниски,ниските високи...леле леле.Не вярвам да порастнеш още много така,че не търси начини ами просто почакай още няколко годинки и ще спреш да разтеш.Начин незнам...!
Дай няколко санта на мен...
...или почни да тренираш вдигане на щанги =p
ми аз съм 166 а сам само 6 клас
Леле, въобще не си висок/а. ти няма вечно да разтеж. Представи си да останеш 166см. Природата си знае работата. Само ако трениреш някакъв спорт кажи, защото баскета, волейбола, хандбала помагат да се порасне, и ти не трябва да ги тренираш, ако искаш да си по-нисичка :PПървоначално написано от fengirl04
запиши се на баскетболне бе сега сериозно няма още много да разстеш така че не се претеснявай
Лакомници...Ако спреш да ядеш Нескуик,може да спреш да растешТц Тц Тц
![]()
Аз пък съм 165 и съм в 5 клас,но искам още да растаПървоначално написано от fengirl04
Bring me to life...
po4ni da pu6i6![]()
![]()
bz se ....... davai tam s nqk1v sport dano da stane
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Аз съм на 19 и съм 163см, а ти се оплакваш, че си висока.
Аз съм се примирила с моите скромни см, но ако можех бих дала всичко, за да съм по-висока.
az sym 176 na 18g i ne e mnogo priqtno,shtoto ima mn qki modelcheta obuvki s visok tok![]()
абе растежа от една страна си е проблем.. примерно аз съм 173-4 см на 16 ама прблема ми е в краката носа 45-6 номер обувкии винаги като си харесам кецове нямат моя номер от тоя модел ... тва най го мразя
Хаха,ми аз съм на 17 и съм 162,бих искала да съм с поне 3-4 см по-висока ама...От друга страна мога да си нося високи обувки,което е голям плюс![]()
Не се притеснявай,166 см са съвсем нормална височина за възрастта ти.![]()
az sy6to sam 6 клас и сам около 158-159см,ама се хаесвам
по принцип не смятам ,че имаш проблем и това че сега малко повече си израснал не значи че така ще продължи. Но ако все пак имаш притеснения говори с родителите си и се посаветваите с лекар и той ще ти каже има ли какво да се тревожиш или не.
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
vie ste dobre ami az....kato sym 7 klas iii sym visoka 155 sm. ....![]()
![]()
napravo nqmam dumi ... tolkova mi e gadno
naistina iskam da sym po-visoka!!!
Nikoi ne stava perfekten dokato ne se vlubi6 b nego!!!!
аз съм 161-2 и съм 6 клас...добре съм си....иначе нз как да спреш да растеш![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Каза зайчето КуикиПървоначално написано от great_mari
![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Хах, та това да не ти е концерт по желание ?
Всичко си зависи от гените ти.. ако имаш високи родители, баби или дядовци или роднини.. със силата на мисълта няма как да се накараш да спреш да растеш![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Omg !! Perf si ;] za men visokite hora sa ne6to mn qko 6tot az samata sum 180 ;] , no sum 9 klas :P ta na men mi e super i nikoga ne sum iskala da buda po-niska , daje iskam da porasna o6te malko ..i si nosq tok4eta 5 santima i ne mi puka ..tva e jivota da si takif kufto si i da ne ti puka ii nai-ve4e da se haresva6 i vuzpriema6 !!![]()
![]()
Po-DoBrE Da zAgUbiSh 1 SeCunDa oT jiVoTa Si , oTkOlkOtO JiVotA Si zA 1 SeKunDa !!!