.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Тема: D

Град
    Sve7a na Mech7it3
    Пф... ти искаш да спреш да растеж пък аз искам скоро да не спирам,защото съм 7-ми клас и съм 1.60

Град
    нА deT’ M? VuDџ’ t ЦайSИtE
    аз да не съм по ок аз съм 1.70 и съм на 14
    ИСкЪм дА КажА НешТу...ЗнаЧи....ЪъЪ....ОК....!Вс ъщНОсТ КаКВо ИСкЪх Да Ти каЖА....МамКА му...ДобРЕ...Дъ КажА пРОСто ЕднО....I LOVE YOU!!!_____________
    (\(\
    (':'=)
    (')('')

Ti ne si visoka , a i kakto kazaha edva li 6te raste6 o6te mnogo A i da kaja OT SPORT NE SE RASTE rasteja e do gen.Kazvam go za6toto treniram i vijdam kak hora koito trenirat ot mn vreme ne sa porasnali hi4 :P
    And I don't care about you if you don't care about me !!!

http://www.jivotno.com/wildchild

и аз бях толкова като бях 6 клас .. еее ти го изкара некво супер лошо викам сега ще кажеш че си метър и 80 и си некво лапее 6-7 клас ...

RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!

Цитирай Първоначално написано от maci
    az sym 176 na 18g i ne e mnogo priqtno,shtoto ima mn qki modelcheta obuvki s visok tok
    vqrno!Az sam na 17 i sam 1.68 i ne mi stiska da obuq visok tok ,shtoto... i samo gledkam tokchetata

Цитирай Първоначално написано от Eli>>>
    Цитирай Първоначално написано от maci
    az sym 176 na 18g i ne e mnogo priqtno,shtoto ima mn qki modelcheta obuvki s visok tok
    vqrno!Az sam na 17 i sam 1.68 i ne mi stiska da obuq visok tok ,shtoto... i samo gledkam tokchetata
    az pyk sym 170, na 16 sym i nosq tok4eta, gadjeto mi e 190 i stavame perfect!!! moite syu4eni4ki(ne vsi4ki,ama pove4eto) sa dosta niski, ama te kato sa niski i az da se li6a ot tok4etata.. da da! pyk ti po-spokoino, ne si tolkova visoka, a i ne se znae kolko p6te 6te raste6, moje i da spre6 ve4e. ne mislq, 4e e lo6o da si 166, po-dobre e 165 naprimer

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си