.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 72

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Psychopath*
    Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    Можеш ли да ми обясниш дали има по-божествен момент от този, в който поглеждаш човека, когото обичаш и му казваш, че ще става баща? Че сте създали дете! Нов живот! Това е... нямам думи да го опиша.

А когато държиш детенцето в ръцете си, знаейки че е плод на вашата любов? Не твоята, не неговата, а вашата!
    И в момента ,в който му го кажеш той те гледа така > /буквално/
    Абсолютно ... Сладикото_би .. на теб ти има нещо ? .. или си отхвърляна и грозна ..или си болна наистина..

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    ама колко ли пари ще се направят с тва нещо..хъх
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Супер фен Аватара на rakiQ
    как ли ще реагира детето когато разбере как е направено ??

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Предпочитам красивият розов мъжки пенис пред пластмасовото/силиконовото дилдо, ако ще и Анджелина Джоли да го държи.
    Този мъж, който и ще те побийва от време на време, който ще тропне с ръка на масата, мъжът, който закриля семейството.
    Ела ми бе. Моя е ръзев към лилаво-червен

Жа та биим и ибем ридовно. Па ти ще дундуркаш бебитата
    Grumpy old madman

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Предпочитам красивият розов мъжки пенис пред пластмасовото/силиконовото дилдо, ако ще и Анджелина Джоли да го държи.
    Този мъж, който и ще те побийва от време на време, който ще тропне с ръка на масата, мъжът, който закриля семейството.
    Ела ми бе. Моя е ръзев към лилаво-червен

Жа та биим и ибем ридовно. Па ти ще дундуркаш бебитата
    Зимам та! Ама та искам с бял потник, яко накапан с манджа, с някоя и друга дупка, щото няма кой да те закърпи.. космат и рошав.

Окей?
    Собственост на Canis_Dirus

Зимам та! Ама та искам с бял потник, яко накапан с манджа, с някоя и друга дупка, щото няма кой да те закърпи.. космат и рошав.

Окей?
    Беше бял нявгаж. Сега немож му определи света. Освен това съм потен, мириша и оригам на бира, чесън и шкембе. Мишниците не съм ги зимал от две петилетки и повече ... бе

Ще получиш оргазъм още на втория шамар придружен с яка псувня. Разбираш ли, ма, Марудо?
    Grumpy old madman

Пф, мой си...

Пф, мой си...
    Ка жа съм твой, ма? Ти жъ си моя. То жината е като табуретка, само дет мое да гувори.

Вопще. Требе мъжове да има. Да ги смазват от бой на тъпите патки.
    Grumpy old madman

Град
    Монтана
    Ти си луда ма ...

Смени малко репертоара де... не ми е яко да се заяждам така.

Нямам причина да го сменям. Поне докато имаш зъби в устата - малко ти е боя.
    Grumpy old madman

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Нямам причина да го сменям. Поне докато имаш зъби в устата - малко ти е боя.
    Ама и ти с тоя бой..жените трябва а се уважават!
    What you give is what you get!

Супер фен Аватара на fake
    ахаа...тфа се опитах да обясня...
    от месец(!!!!!!!!!) не съм правила секс, но въпреки това вибраторът си стои забутан в шкафа. изобщо не ме влече.
    Boots and braces don't make racists!

Мега фен
    Град
    Utopia..
    неосъзнало се лапе

Цитирай Първоначално написано от fаke
    ахаа...тфа се опитах да обясня...
    от месец(!!!!!!!!!) не съм правила секс, но въпреки това вибраторът си стои забутан в шкафа. изобщо не ме влече.

Хах, кво те ебе.. аз казах - тъй ще има повече за нас. Boys, boys, boys... Те да се оправят с гумените играчки. Мъжкото си е мъжко.

Знаех си, че тоя момент ще настъпи
    Злите женски масонски орди и царството на черните амазонки искат да унищожът МЪЖА!
    Но ние гордите мъжки рицари, носители на честта и добротата няма да се откажем без БОРБА!
    No Ma'am!!!

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Потресена съм от темата
    Не вярвах, че има толкова заблудени хора - как без мъже???
    Подкрепям Къдли, която го каза много точно и ясно...
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    ебаси хипарските глупости...

детето като е на света, защо родителите му се грижат за него, а не света???
    Детето е плод на любов (идеален случай) или грешка (гледаме да го избегнем това), но е резултат от съединяването на двама души в едно...

А лесбийските нео-хипарщини и феминистка пропаганда, можем да си ги спестим- това, че не си срещала свестен мъж, не означава, че ние сме слепи.
    Къди е пъти по хипар от мене <333 (=
    Защо ли? Не говоря на пусто. Ако не ви се мисли не ми се мисли и на мен над вашите съждения.
    И е остров Лецбос, но лизбийка. и никой не е казал/малко преувеличавам, всички казват/ че няма светсни мъже, освен, че сте yx не можете никога и да ни разберете даже чист физически?! Аз съм за 1ния пол, не за само жените. Аз държа на уеднаквяването, заради, което най-вероятно ако сме били 1 пол сме станали 2. Ако бяхме един всеки щеше да си има цици и дупе и щяхме да избираме по-правилно, по-разумно, по-приятно. ('=
    Цитирай Първоначално написано от hardly_awakened
    Цитирай Първоначално написано от Psychopath*
    Можеш ли да ми обясниш дали има по-божествен момент от този, в който поглеждаш човека, когото обичаш и му казваш, че ще става баща? Че сте създали дете! Нов живот! Това е... нямам думи да го опиша.

А когато държиш детенцето в ръцете си, знаейки че е плод на вашата любов? Не твоята, не неговата, а вашата!
    И в момента ,в който му го кажеш той те гледа така > /буквално/
    Абсолютно ... Сладикото_би .. на теб ти има нещо ? .. или си отхвърляна и грозна ..или си болна наистина..
    Има ми нещо о.0 Отхвърлена съм Ох и съм гроза и болна. Да никакво продъжение за рода на мен...гените са ми шантави. Щом се радвам на необвъразността си с мъже и не харесвам розови пишки съм яко стисната вещица ('=

И бтв яко сте еднакви. То така не е интересно. Кво ви говоря. (= Може бая да се отпуснете за боя и тн, но вижте половете си се пазят, а даже съвместното съжителство сте го почти изключили...('= не може да ви разбре човек защп не искате и за това да поговорим.

Цитирай Първоначално написано от BallFace
    Оффф моля ти се.И тези деца дет ще се родят ще са дефектни.
    +1 :P имаме си нужда от мъже пък и те са на изчезвнане :P
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Еднакви ли?! Хах, а какво.. да се правя на някаква само и само, за да съм различна и да изпъквам ли? Да се чувствам виновна, защото имам нужда от грижа, подкрепа и хуй?!

Какви са тия глупости? Аз пък не ща да съм различна в това отношение, нито да съм равна на мъжа - мъжът си е мъж и е глава на семейството. Всяка жаба да си знае гьола. Така е предопределено.

Защо да сме еднакви? Да сме един пол?! Губи се чарът на живота, на любовта, на секса...

Унижение ли е да ти отвори вратата? Да ти плати сметката? Да ти купи подарък? Да се грижи за теб и децата ви?

И защо мислиш, че ще се разбираме по-добре, ако всички имахме цици (примерно) или с други думи сме еднакви? Ти не си наред и сериозно ти казвам, че ме вбесяваш с тези приказки.

Хубаво, лижи се с приятелки, няма лошо и аз нямам нищо против, но само не се опитвай да пренареждаш света и да обясняваш на всичкото отгоре, че ти си права, а видиш ли, ние, всички останали, сме заблудени овце и ти се опитваш да ни просветлиш. Но ние сме толкова ограничени, че на теб ти е чак смешно... я се осъзнай!

Направо се чудя защо ли ти се връзвам на приказките.

Мега фен
    Град
    Utopia..
    ^ съгласен съм, да не повярваш

Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    ^ съгласен съм, да не повярваш

хахах.. мда, рядко се случва

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Black_JAG_Bundy
    Знаех си, че тоя момент ще настъпи
    Злите женски масонски орди и царството на черните амазонки искат да унищожът МЪЖА!
    Но ние гордите мъжки рицари, носители на честта и добротата няма да се откажем без БОРБА!
    No Ma'am!!!
    ти си потенциален гей...

Голям фен
    Къдли, горката ти. Вероятно ще бъдеш спасяване от някой смотан комплексиран нещастник и дано се спасиш, защото наистина би била чудестна майка, но достойнството ти куца. Надявам се децата ти да четат повечко за рицари <3 Честно. От сърце.

Град
    София
    Защо да сме еднакви? Да сме един пол?! Губи се чарът на живота, на любовта, на секса...

Унижение ли е да ти отвори вратата? Да ти плати сметката? Да ти купи подарък? Да се грижи за теб и децата ви?
    По - добре никой не може да го каже
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си