- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Продължаване на рода без мъже
Първоначално написано от Psychopath*
![]()
Абсолютно ... Сладикото_би .. на теб ти има нещо ? .. или си отхвърляна и грозна ..или си болна наистина..
![]()
ама колко ли пари ще се направят с тва нещо..хъх
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
как ли ще реагира детето когато разбере как е направено ??![]()
Ела ми бе. Моя е ръзев към лилаво-червенПървоначално написано от _Cuddly_
![]()
Жа та биим и ибем ридовно. Па ти ще дундуркаш бебитата![]()
Grumpy old madman
Зимам та! Ама та искам с бял потник, яко накапан с манджа, с някоя и друга дупка, щото няма кой да те закърпи.. космат и рошав.Първоначално написано от Canis_Dirus
Окей?
Собственост на Canis_Dirus
Беше бял нявгаж. Сега немож му определи света. Освен това съм потен, мириша и оригам на бира, чесън и шкембе. Мишниците не съм ги зимал от две петилетки и повече ... беПървоначално написано от _Cuddly_
Ще получиш оргазъм още на втория шамар придружен с яка псувня. Разбираш ли, ма, Марудо?
Grumpy old madman
Ка жа съм твой, ма? Ти жъ си моя. То жината е като табуретка, само дет мое да гувори.Първоначално написано от _Cuddly_
Вопще. Требе мъжове да има. Да ги смазват от бой на тъпите патки.
Grumpy old madman
Смени малко репертоара де... не ми е яко да се заяждам така.
Нямам причина да го сменям. Поне докато имаш зъби в устата - малко ти е боя.Първоначално написано от _Cuddly_
Grumpy old madman
Ама и ти с тоя бой..жените трябва а се уважават!Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()
What you give is what you get!
неосъзнало се лапе
Първоначално написано от fаke
Хах, кво те ебе.. аз казах - тъй ще има повече за нас.Boys, boys, boys... Те да се оправят с гумените играчки. Мъжкото си е мъжко.
Знаех си, че тоя момент ще настъпи![]()
Злите женски масонски орди и царството на черните амазонки искат да унищожът МЪЖА!
Но ние гордите мъжки рицари, носители на честта и добротата няма да се откажем без БОРБА!
No Ma'am!!!
Потресена съм от темата![]()
Не вярвах, че има толкова заблудени хора - как без мъже???
Подкрепям Къдли, която го каза много точно и ясно...
Къди е пъти по хипар от мене <333 (=Първоначално написано от exploitedteen
Защо ли?Не говоря на пусто. Ако не ви се мисли не ми се мисли и на мен над вашите съждения.
И е остров Лецбос, но лизбийка. и никой не е казал/малко преувеличавам, всички казват/ че няма светсни мъже, освен, че сте yx не можете никога и да ни разберете даже чист физически?! Аз съм за 1ния пол, не за само жените. Аз държа на уеднаквяването, заради, което най-вероятно ако сме били 1 пол сме станали 2. Ако бяхме един всеки щеше да си има цици и дупе и щяхме да избираме по-правилно, по-разумно, по-приятно. ('=Има ми нещо о.0Първоначално написано от hardly_awakened
![]()
Отхвърлена съм
Ох и съм гроза и болна. Да никакво продъжение за рода на мен...гените са ми шантави. Щом се радвам на необвъразността си с мъже и не харесвам розови пишки съм яко стисната вещица ('=
И бтв яко сте еднакви. То така не е интересно. Кво ви говоря. (= Може бая да се отпуснете за боя и тн, но вижте половете си се пазят, а даже съвместното съжителство сте го почти изключили...('= не може да ви разбре човек защп не искате и за това да поговорим.
+1Първоначално написано от BallFace
:P имаме си нужда от мъже пък и те са на изчезвнане
:P
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Еднакви ли?! Хах, а какво.. да се правя на някаква само и само, за да съм различна и да изпъквам ли? Да се чувствам виновна, защото имам нужда от грижа, подкрепа и хуй?!
Какви са тия глупости? Аз пък не ща да съм различна в това отношение, нито да съм равна на мъжа - мъжът си е мъж и е глава на семейството. Всяка жаба да си знае гьола. Така е предопределено.
Защо да сме еднакви? Да сме един пол?! Губи се чарът на живота, на любовта, на секса...
Унижение ли е да ти отвори вратата? Да ти плати сметката? Да ти купи подарък? Да се грижи за теб и децата ви?
И защо мислиш, че ще се разбираме по-добре, ако всички имахме цици (примерно) или с други думи сме еднакви? Ти не си наред и сериозно ти казвам, че ме вбесяваш с тези приказки.
Хубаво, лижи се с приятелки, няма лошо и аз нямам нищо против, но само не се опитвай да пренареждаш света и да обясняваш на всичкото отгоре, че ти си права, а видиш ли, ние, всички останали, сме заблудени овце и ти се опитваш да ни просветлиш. Но ние сме толкова ограничени, че на теб ти е чак смешно... я се осъзнай!
Направо се чудя защо ли ти се връзвам на приказките.
^ съгласен съм, да не повярваш![]()
Първоначално написано от OtherDimension
хахах.. мда, рядко се случва![]()
ти си потенциален гей...Първоначално написано от Black_JAG_Bundy
По - добре никой не може да го кажеПървоначално написано от _Cuddly_
![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.