Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
ебаси хипарските глупости...

детето като е на света, защо родителите му се грижат за него, а не света???
Детето е плод на любов (идеален случай) или грешка (гледаме да го избегнем това), но е резултат от съединяването на двама души в едно...

А лесбийските нео-хипарщини и феминистка пропаганда, можем да си ги спестим- това, че не си срещала свестен мъж, не означава, че ние сме слепи.
Къди е пъти по хипар от мене <333 (=
Защо ли? Не говоря на пусто. Ако не ви се мисли не ми се мисли и на мен над вашите съждения.
И е остров Лецбос, но лизбийка. и никой не е казал/малко преувеличавам, всички казват/ че няма светсни мъже, освен, че сте yx не можете никога и да ни разберете даже чист физически?! Аз съм за 1ния пол, не за само жените. Аз държа на уеднаквяването, заради, което най-вероятно ако сме били 1 пол сме станали 2. Ако бяхме един всеки щеше да си има цици и дупе и щяхме да избираме по-правилно, по-разумно, по-приятно. ('=
Цитирай Първоначално написано от hardly_awakened
Цитирай Първоначално написано от Psychopath*
Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
Можеш ли да ми обясниш дали има по-божествен момент от този, в който поглеждаш човека, когото обичаш и му казваш, че ще става баща? Че сте създали дете! Нов живот! Това е... нямам думи да го опиша.

А когато държиш детенцето в ръцете си, знаейки че е плод на вашата любов? Не твоята, не неговата, а вашата!
И в момента ,в който му го кажеш той те гледа така > /буквално/
Абсолютно ... Сладикото_би .. на теб ти има нещо ? .. или си отхвърляна и грозна ..или си болна наистина..
Има ми нещо о.0 Отхвърлена съм Ох и съм гроза и болна. Да никакво продъжение за рода на мен...гените са ми шантави. Щом се радвам на необвъразността си с мъже и не харесвам розови пишки съм яко стисната вещица ('=

И бтв яко сте еднакви. То така не е интересно. Кво ви говоря. (= Може бая да се отпуснете за боя и тн, но вижте половете си се пазят, а даже съвместното съжителство сте го почти изключили...('= не може да ви разбре човек защп не искате и за това да поговорим.