.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Дали да отидем?

еми значи с приятелят ми ходим от 6 месеца почти аз съм на 15 тои ена 17 и се обичаме страшно мн и решихме сега пролетната внция или лятната да отидем на хижа плевен но родитлите ми не ме пускат... но аз все пак ще кажа че сьм в една приятелка и ще отидем но ?са е знае ли някои колко струва на човек за една нощ там и има ли начин да обедя нашите да ме пуснат...мс предваритлно

Модерирано по т.1 и 7 от Правилника!
    коалка

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Първо на 15 си, не си толкова малка, мисля че можеш да вкараш нещата в ред.. Второто не разбирам как може да питаш за цени на хижи в раздел любов ама някъде струва около 100 лева според мене (най-малко). А да и трето, не че те обезкуражавам ама не мислиш ли, че малко бързаш? Лятото е далече един бог знае колко още неща ще ти се случат

Животът е адът описан в Библията!

da naistina burzash mnogo
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Град
    Bikini Bottom
    Бързаш. И ако вашите разберат / което е много вероятно / после не ми се мисли кви теми ще пуснеш, в раздел "у дома" не бързай толкова. Не си малка, но не си и голяма

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не си създавай такива проблеми,защото наистина ще е проблем когато вашите разберат,а те ще разберат.Истината винаги излиза наяве!Ако искате да се усамотите с гаджето не е нужно да ходите на хижа в друг град,че и да лъжеш вашите.Отидете на хотел.Все пак твоя работа.

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    tctcttc ... da we se1 moito dete da e na 15 i da iska da kr1stosva BG s nqk1v .. aide molq ti se .. kat 4e li 6te go pusna ............
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от chipi_kaoo
    Бързаш. И ако вашите разберат / което е много вероятно / после не ми се мисли кви теми ще пуснеш, в раздел "у дома" не бързай толкова. Не си малка, но не си и голяма
    Съгласна съм
    But all the miles that separate,
    They disappear now when I’m dreaming of your face.

Хм...избързваш....В смисъл..не си малка...но не си и голяма...до лятото има много време..организирайте така нещата...че да излизате извън града с твоя когато и ваще ги няма...Аз миналото лято малко след завършването така направих-нашите отидоха на хижа у едни техни приятели...а аз се емнах на хижа с тайфата...и с моя : ))) Досега не са разбрали..обаче не ми се мисли кво ше стане ако разберат...пък и в крайна сметка моите родители са различни от твоите и не знам как биха реагирали...Принципно те съветвам да не ги лъжеш....кофти е а и наистина винаги е възможно да те хванат..За всяко нещо си има време...просто го приеми...знам че сега ти е времето да си живееш живота...ноо не смятам че тая работа с хижата е смъртно важна...има купища други начини...Помисли : ))

Град
    На изток от рая
    Ти да не мислиш,че вашите падат от космоса.
    Много добре знаят,къде ще отидеш.
    При добро желание могат да те пуснат,ама знаят,че идеш ли на вила с приятеля ти,си изгоряла!

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

sry ама ти таз хижа за 1 нощ ли ще я наемеш?Пък и колко време мислиш да "оставаш в приятелката"?Щот аз като съм на гости на приятелка и отивам следобяда и се връщам на обяд в нас.Ако бях замислила нещо като твоето майка определено щеше да се осети и тогава лошо..не знам твойте родители са различни,но се пак замисли се!Пък и аз съм на 17 и не си мисля за хижи за да се осамотявам с приятеля си..ддз малка ми се виждаш

няма начин да ги убедиш да те пуснат, щом не са се съгласили от първия път просто нямаш шанс. Пък и малко са тези родители, които ще пуснат 15-годишната си дъщеря на хижа с гадже, колкото и да са разбрани по другите въпроси. Единственото, което ти остава, е да лъжеш, но после ако разберат....
    SMILE FOR ME NOW

Цитирай Първоначално написано от aciko
    Ти да не мислиш,че вашите падат от космоса.
    Много добре знаят,къде ще отидеш.
    При добро желание могат да те пуснат,ама знаят,че идеш ли на вила с приятеля ти,си изгоряла!
    съгласна съм ии ваще са минали през същото така4е рано или късно ще разберат

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си