- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ех тия момичета :)
Здравейте.Харесвам 1 момиче от сигурно 1 год има няма но все не мога да и кава..Вчера имах рожден ден, но го празнувах днес и тя ест беше поканена.. искарахме си супер ала бала.. понякога имам чувството че и тя ма харесва, но разбрах че има приятел от няколко месецакакво според вас мога да направя.. благодаря за отговорите от сега
![]()
Трябва ти гадже.
Първо ЧРД на патерички.
Едно година е доста време.Щом эа една година не си събрал сили,надали иэобщо ще съберешНе энам эащо толкова си се спекъл.Трябвало е на време да си раэкриеш чувствата,но вече е късно эа укор,пък и не съм аэ подходящия човек да те кори.Не съм,эащото и аэ самата в момента искам да приэная на едно момче эа чувствата си,а се суетя ,всеедно е въпрос на живот и смърт.Съветът,който ти давам е да не и раэваляш връэката.Ако сега и приэнаеш,шанса да те отреже е голям-все пак има връэка.Ще ти стане още по-кофти.
![]()
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
А защо да не й каже какво чувства към нея, и че е готов да изчака и да бъде с нея? Тя вече ще си прецени с кой ще бъде по-щастлива =)
...Живей без да мразиш-мразят само слабите!!...
...Живей без да лъжеш-лъжат само страхливците!!...
...Обичай, защото обичат ВЕЛИКИТЕ!
Eм когато взех да се влюбвам в нея попитах 1 нейна фр дали си има приятел и тя каза че има.. затова почаках мина лятната ваканция а тя си намерила др пак лятната ваканция секи ден смс-си глупости и тн.
Колкото се може по бързоПървоначално написано от mr0b1
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
moje66 da 4aka6 da se razdelqt .. i sled tva da deistva666 :P
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Явно така ще е..но до сега не съм обичал никое момиче както обичам нея
zna4i moje da 4aka s godiniПървоначално написано от -4arovnata-
![]()
И аз така мисля.Първоначално написано от ~*bYbsInka*~
Животът е адът описан в Библията!
Of 4ovek ima nqkolko na4ina da mine6 pokrai tfa ne6to
1 Kakto kazaha po gore "kolegite" trqq ti Novo gaje taka nai barzo se prevazmogva taq lubov ne trqbva nali zadaljitelno da q obi4a6 izlizai s neq tam mlqskaite se kfo iska6 praisamo ne misli za dr. momi4e
2 Kaji i sega kfo izpitva6 kam neq pak moe ti izlezne kasmeta zavisi ako s gajeto i sa mn vreme zaedn o6ti e mn trudno 4esno ti kaja ;} ama znam 4i 6i se sprai6 nqkak si i Az sam s TEB
Uspehi vi jelaq vi mn 6tastie 6ot znam 4e ili kato priqteli pone 6e se kefite zaedno mnogo :}
и на мен ми се случи това наскоро,при мен отговора беше не но ми каза че ако съм и бил предложил по рано отговора щял да бъде да![]()
Мисля,че трябва да и кажеш какво изпитваш към нея..ако има и нещо от нейна страна ше си проличи.
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
ами предполагам, че си в "кръга на приятелите" вече и трудно ще излезнеш от него. По-добре си намери друго момиче.
Затова желязото се кове,докато е горещо.Много време си чакал и си загубилСега и да искаш да й кажеш,тя си има френ.
![]()
Ами според мен не си й показал достатъчно ясно, че я харесваш през тази 1 година и дори и тя да те е харесвала, може би е решила, че нищо няма да стане, затова си е потърсила друг човек... dunno... нека да й стане по-ясно какво чувстваш ти, за да ти стане ясно и тя какво мисли, ама гледай внимателно да действаш (заради приятеля й)
Отиваш при нея и я питаш директно.Само така ще разбереш на 100%
offline forever!
Глупости на търкалета.Първоначално написано от princesa_viki
Те ходят от скоро демек мацката е супер хлътнала по новото си гадже демек ще го отреже
Елементарна логика.
Стига глупости имала си гадже... Поставяш въпроса на масата, още повече щом имаш съмнения, че те харесва... Или печелиш нея, или не си губиш времето в чакане. Живота е само един и е нецелесъобразно да го пропиляваме в самосъжаление и стремеж към невъзможни каузи.
Тя не е единственото момиче на света,пич.![]()
Ще си намериш нова,а случайно ако скъса с другия-пробвай.
Но смятам,че ако една цяла година не се получило,няма да се получи.
И мисля,че трябваше по-рано да й кажеш.Няма нищо срамно.Ако ти откаже-поне ще си опитал.![]()
За в момента нищо не можеш да направиш.Твоята любима е заета,сам си си виновен.Трябвало е да говориш с нея по-рано.
Така 1во искам да благодаря на всички вас че отговорихте на моята тема. Но 1 не мога да разбера... лятната ваканция за тези 3 месеца сме си разменили над 200 смс (не лъжа..) защо си пише с мен а не с приятеля си?
Понякога имам чувството че просто ме използва за някаква занимавка...