.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Кецове

Кецове

Na6te iskat da mi zemat kecove za rd-to ... Plz daite nekfi saitove deto da ima info za novite kecove i cenata ima v bg

т.1
    krem4et0
    ѹ WoW - nO7 4 g4m3 , 1'7s 4 w0rLd ѹ

първо в кой град си ,второ до какви пари става дума и някакви други предпочитания имаш ли?

Etnies i Cirka ! Do 125 lv ( moe i nekoi lev otgore ) em Mujki kecove !

P.s : Ako moe6 mi dade6 nekoi sait deto ima i shop v nego vsm po internet da si gi zeme6 Ot Sf sum
    ѹ WoW - nO7 4 g4m3 , 1'7s 4 w0rLd ѹ

Град
    Враца
    e браво бе
    малко ли са ти
    2-те инсомнии и големия бас.. стига ти толко не ми се изрежда там ше си харесаш

vav www.vbox7.com ima mn qki
    www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....

ae v pld na centura ima 4 magazina za orig. obuvki(stava vupros za nike,reebok,adidas) v sf ne moje da nqma potyrsi a i te tam 6ti kajat koi sa novite modeli ama ako sa orig. ot izbroenite i sa novite modeli pod 160 v pld nqma taka 4e si prai izvodi... :P

Цитирай Първоначално написано от great_mari
    ae v pld na centura ima 4 magazina za orig. obuvki(stava vupros za nike,reebok,adidas) v sf ne moje da nqma potyrsi a i te tam 6ti kajat koi sa novite modeli ama ako sa orig. ot izbroenite i sa novite modeli pod 160 v pld nqma taka 4e si prai izvodi... :P
    абе пичага, виж, че момчето говори за софия....

абе брат, в софия --> инсомния, на тъмно, инвижъна

Двете инсомнии,брейк пойнт,борд шоп, в сити центъра има саботаж и рипкърл..да не говорим за магазините на найк,адидас,рийбок там също има кецове...

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от Funky Fresh
    Двете инсомнии,брейк пойнт,борд шоп, в сити центъра има саботаж и рипкърл..да не говорим за магазините на найк,адидас,рийбок там също има кецове...
    е да ма пича си иска етнийс и сърка явно най-мн го кефят аз примерно най се кефя на dc и fallen :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си