- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Той ме заряза...
Здравейте, казвам се Донка Донкова и съм момиче на 12 и ходех с 19 годишно момче, но той ме заряза, защото съм малко ЛуДиЧкА и направих една глупост. С него често правехме секс и аз често преспивах в тях. Питате се как не са ме спирали майка ми и баща ми? Еми те са алкохолици и се напиват безпаметно всяка нощ. Та той идва и ме взима и отиваме в неговия апартамент и там се чукаме цяла нощ и на сутринта ме прибира до нас преди родителите ми да са се събудили. Един път обаче той свърши много бързо и му се приспа и заспа почти веднага, а аз още имах енергия в себе си и тогава ми се допръцка. Реших да се измайтапя с него и си приближих дупето до възглавницата му и до носа му и му пръцнах почти в носа. 2-3 секунди по-късно той повърна върху дупето ми и се събуди и като разбра какво съм направила се нервира и ме изгони от тях и скъса с мен. Кажете ми как да му се извиня, защото го обичам!
Първоначално написано от koletsa_2
toq pat mu se izseri v ustata ...
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
Nqkoi kato si suchinqvat istorii se chudq ot mnogo adene na bob li e, ot kakvo e. Toq portebitel ima qvno fetish kum purdeneto. Vuzbujda go da si podpruckva.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
ebasi ako e vqrno mn gadno smisul za maika ti i ba6ta ti a kak da mu se izvini6 nali se6ta6 4e e s teb samo zaradi sexaza jalost e taka
![]()
![]()
![]()
Може ли да си толкова тъпа!!!????
![]()
![]()
Охх, дяца, дяца нема да ви дойде ъкъла ( на 12 секс с 19 годишен) Иначе за тая измислена тема нямам думи![]()
[/b]
Жалко, че живея в града на курви и педали... Мразя всичко и всички..не ми трябват приятели, нито тъпата любов..уважавам всички истински играчи,ама в последно време всички са тъпи лизачи и подмазвачи..
Браво Къци Пляскай си сам !!!![]()
Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...
Bez komentar!![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
т.11 от Правилника!![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.