.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: 14ти

14ти

... наближава, а нямам приятелка... дано поне намеря оферта да се накопая някъде

spoko i az nqqm priqtel ne si edinstven predi malko i az pusnah tema

аз обичам едно момиче ... ама някакси няма смисал да и купувам нещо ... за тва и аз май ще поркам

ааа големи сте кибици е майна... кога пуснах тема - кога отговорихте.. аре с някой от пловдив да се накопаваме някъде

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    ohh...az za sq imam .. ama ne6ty kakto v1rvi ...... n6 ne se znae
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Град
    Враца
    Ми на 14-ти е четвъртък... нищо друго

Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    ohh...az za sq imam .. ama ne6ty kakto v1rvi ...... n6 ne se znae

Ааа... Аз съм свободен, няма да се плашиш

Абе защо не си определите среща на 14ти ... При положение че сте сами, ако не се харесате поне се напийте
    Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
    Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...

Град
    Пловдив-Лондон
    Цитирай Първоначално написано от Roiroi
    Абе защо не си определите среща на 14ти ... При положение че сте сами, ако не се харесате поне се напийте
    Хаха...доста добра идея! Поне ще ви е весело!
    You don`t need to know everything in life just the things you need to be happy!

Град
    Някъде на Земята
    И аз се присъединявам към клуба на самотниците.Освен на 14-ти да се съберем заедно и да отпразнуваме Трифон Зарезан както подобава

Град
    На изток от рая
    Начи ако сте от женски пол,и си нямате гадженце,само ми драснете едно ЛС,изпълнявам поръчки всякакви

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

Досега не е имало 14-ти февруари...на който да съм с гадже...Бахти тъпото...и зех аз да си внушавам че тва изобщо няма значение и че не изглеждам жалка отстрани... Вече честно не ми пука... В интерес на истината тая година съм с гадже...обаче 14-ти ми е толкова противен ден..а празника е прекалено червено-розово-съцевидно-влюбен за мен...не мога да го дишам..И атмосферата ме докарва до желание за самоубийство...Боже измъчих българският език само за да ви кажа-ДА НЕ ВИ ПУКА ЧЕ СТЕ САМИ НА 14-ти Празнувайте Трифон Зарезан и се кефете на тоя празник Аз лично въпреки че съм с гадже...и ако до тогава още съм с него (дано!) смятам да празнувам Трифон Зарезан...затва ви казвам само НАЗДРАВЕ и весело прекарване на тоя алкохолишки празник Как само обичам традициите... : )))

хихих на мен тва ще ми е втория път,в който ще съм с гадже на тоя празник.Първия път на свети Валентин беше...ммм..как да кажа...достаааа тъпооо!!! Тей че тоя път смятам да не рискувам и да си празнувам Трифон Отрезан!Там веселбата е сигурна Пък и приятеля ми не си пада по лигави празници(то пък един празник..айде айде..хленчеща история )

всички самотни от пловдив да обаждат, да ходим да се накопаваме някъде

Аз ще пея на училищния концерт по случей Свети Валентин..ще бъде кофти тръпка,защото исках да съм сама и те ме карат да се изтъписам пред цялото даскало и да пея любовна песен .. мразя я тази любов ;(

Цитирай Първоначално написано от icEbox
    Аз ще пея на училищния концерт по случей Свети Валентин..ще бъде кофти тръпка,защото исках да съм сама и те ме карат да се изтъписам пред цялото даскало и да пея любовна песен .. мразя я тази любов ;(
    пиши ако си от пловдив да ходим да пием

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си