.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Много момичета ме харесват

Hora mn vi molq Za pomosht Nz dali mi e golqm problema ama za meen e ujasno ne6to zna4i ot bansko sam i spored mnogo hora Karam MN qko kanki imam fen klub kakto kazva 1 moq mn dobre priqtelka zna4i mn sam bil nz kfo zabiva4 li da go kaja nz I sega problema mi e 4e stra6no mnogo momi4eta me haresvat dajo po informaciq na priqtelkata mi 6teli se zbiqt li nz ne6to ne razbrah 6teli se zbiqt za mene hora pls pomognete mi mn mi e neudobno a sa6to mislq 4e haresvam 4 momi4eta pls daite nqkaf savet kafto i da e znam 4e 6e mi pomogne f edna ili druga nasoka MN vi blagodarq otcenqvam si4ko :}

Модерирано по т.7 от Правилника!
    коалка

пфф

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    Неадекватна съм...

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

не трябваше да пишеш във форума, са те харесват поне още 5 момичета.

ауууууууууу..... ама, че сваляч. момичетата и те са земни, щом се бият.

DA DA ti si lud misli6 li 4e mi trqq o6te 5 momi4eta az naprao brato ako be6e na moito mqstoo nz mn mi e a we daje nemoga da go opi6a sram ma e kat karam i si4ko ela tuka taka taka po4nat mi zadavat nqkfi tapi vaprosi ae pls nau4i me i si4ko dr ae pls bate ide mi da begam kade mi padne

Еми и ти не знаеш какво искаш.Ако стане така, че искат да бият приятелката ти естествено ще я защтитиш, иначе излизаш голям лайнар.А за тфа, че харесваш още 100 момичета ти трябва сам да се оправиш...За тфа как да ти помогна?

блейдърче ли си бе ?

moje da se kaje ma ne mnogo

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    xaxx ............. a az si mislex 4e iam mn po4itateli ......... ama kat se zamislq ..... awe gore doly sme an ednakfa broika s tebe s razliakta 4e iam gadje
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    1.На колко си?

2. Избери най-близката ти по възраст, сходство м/у характерите ви и интересите...!
    ~ EviL DeViL ~

Nямам снимка е имам де ама тя не се личи луцето ми не се гледа шот сам се опрял на една стена :} i nadali 6e vidi6 ne6to

Град
    somewhere over the rainbow
    Ромео просто не се прави на големия гъзар и никой няма да се бие за тебе...позер

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Епа що не си направите оргия??
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Не успях да разбера.. Къв побой, кви кънки, кви четири момичета.. Ти ако сам си се разбрал кво си написал, евалата

Животът е адът описан в Библията!

Фен Аватара на ihopeulikepain
    Град
    ZaraBoy

Re: Leleee.... :]

Цитирай Първоначално написано от AllenWallker
    Hora mn vi molq Za pomosht Nz dali mi e golqm problema ama za meen e ujasno ne6to zna4i ot bansko sam i spored mnogo hora Karam MN qko kanki imam fen klub kakto kazva 1 moq mn dobre priqtelka zna4i mn sam bil nz kfo zabiva4 li da go kaja nz I sega problema mi e 4e stra6no mnogo momi4eta me haresvat dajo po informaciq na priqtelkata mi 6teli se zbiqt li nz ne6to ne razbrah 6teli se zbiqt za mene hora pls pomognete mi mn mi e neudobno a sa6to mislq 4e haresvam 4 momi4eta pls daite nqkaf savet kafto i da e znam 4e 6e mi pomogne f edna ili druga nasoka MN vi blagodarq otcenqvam si4ko :}
    оценяваш сичко а .. ето мнението ми ... ТЪПАК !

Супер фен
    Град
    Bourgas
    реклама ли си прайш кво?
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

странна тема ...

Хм..проблема ти ми изглежда типичен за възрастовия интервал 9-12 години... : ))) Иначе честно...ако си толкова готин дай скайп
    Хахаха не е сериозно или наистина си много готин или някой много яко те лъже

хах..странна тема.по принцип хората се оплакват че никой не ги харесва а пак ти..можеш само да се радваш че имаш толкова обожателки,щото има момчета които никой не ги харесва
    Hubavite neshta se sluchvat,kogato nai-malko gi ochakvame....

Град
    kadeto iskam

Re: Leleee.... :]

Цитирай Първоначално написано от AllenWallker
    Глупак

i ko o4akva6 da ti kajem

Prosto nzm kvo da kaja..nikoi ne moje ti pomogne ti sam trqbva da si pomognesh izbirash si edno momi4e i tva e

Глупости на таркалета.........
    харесвали го 10 момичета........ Мечтайси

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    И аз не разбрах кво ни питаш? иначе по темата -
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си