- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много момичета ме харесват
Ееее.... тука мн се изхвърли![]()
![]()
![]()
...
Да живее скромността!![]()
Tука хората се оплакват,че нямат гаджета,как да си намерят,а ти-как да се оттървеш от тяхПървоначално написано от AllenWallker
![]()
offline forever!
Нали си имаш приятелка?Тогава какво означава "харесвам 4 момичета - дайте съвет"?
мале...ебаси сериозния проблем....абе хора...стегнете се!
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Eто един съвет - стъпи на земята, не се рей чак толкова в облаците..![]()
You are broken, I can fix you...
Както казва една моя съученичка:Я се гръмни!Или просто не пускай повече малоумни теми.
Съвет ли искаш ? Педерастче малко , тъпо....Голям проблем имаш нема що....оплаквай се некуде другаде , бе![]()
![]()
![]()
![]()
да е известния фен клуб имал да ти е*а майкати у пи*ката
xaxaxada vi imam az problemite be xaxa
![]()
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Добре дошъл клуба,само дето аз съм момиче де ... Най-гадното и кофти е,че съседът м и е обсебен от мене и постояно ме следи и наблюдава ... и чак ми се плачи вече нз как да се измъкна ... По темата специално мнение нямам ...![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
бягай брат бягай... много лошо. ща разкъсат кучките и няма да остане нищо от тебе.![]()
пробвай да им кажеш че си обърнал посоката... може би ще те оставят намира.
![]()
+1Първоначално написано от KimBerLy1912
![]()
Приличаш ми оная на порода дето много лаят![]()
Pff poznavam go ne se prai na draj mi 6apkata a samo pomaga na momi4eta da stavat sled kato sa padnali i toi ne e vinoven 4e e pi4 i momi4etata hlatvat po nego!A-a kaf savet da ti damprodaljavai da bade6 pi4
![]()
...ИсКаш,нЕ иСкАш - АЗ сЪм тАкАвА!ТеБе Те дРаЗнИ мОяТа СлАвА!АкО сИ тЪрСиШ сКрОМна СъПрУгА,нЯма Да пРеЧа - ТръГвАй с ДрУгА!!!Аз СъМ сКроМнА, кРасИва...каТо Мене НЯма ..нЯма и Да иMa !!!
пф.. не им обръщай внимание и ше спрат