- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчета,какво ще си помислите.....
....когато остановите че момичето с което се целувате не се целува добре.Ще си кажете"тая не ми треа щото не може да се целува" или това не е от зна4ение.темата може да ви се стори тъпа и ако искате я махнете,но просто исакм да рабера мнения...
Hubavite neshta se sluchvat,kogato nai-malko gi ochakvame....
ела при мен, за мен няма значение как се целува момичето... стига да имам момиче до мен![]()
![]()
целувка ще става все по-добра и по-добрааз не мога се целувам, но лека полека ще се науча... хихихи :P
![]()
ще отбягвам да се целувам с нея...и въпреки това на друго няма да повлиае лошото и целуване :>
все пак няма да тръгна да я целувам ако искам само целувки и секс ...
Celuvka PFFF... tq ne e tolkova vajna po e vajno momi4eto do teb ( v tvoq slu4ai MOM4eTo do teb ) Stiga da go obi4a6 i toi da te obi4a 1 vraska stil TEEN spored nqkoi e samo edin tip lizane kato kravi teleta a we kfo iskate ama za nqkoi drug e i pove4e ne6ta ne samo celuvkite taka 4e ......
6i se oprai6 nqkak si vqrvam v tebe :}
Неопитното винаги си е предизвикателство :P![]()
Моя задача ще е да я науча![]()
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
И аз такаПървоначално написано от Diggity
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
мерси за мненията![]()
Hubavite neshta se sluchvat,kogato nai-malko gi ochakvame....
.Първоначално написано от The_HappY_GiRl
Моля![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Ми кво.. ще я науча да се целува![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Никой не е роден научен!
Животът е адът описан в Библията!
се ми е тая как ще се целува ... ако я обичам ще си я цункам колкото си искам без да ми пука дали е добра или не ...
Еми ще й се радвам![]()
Първоначално написано от Say It Right