- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- aaaaaaa
aaaaaaaaaa
Няма да разбереш, докато не пробвате. Действай внимателно, пък то ще си покаже.![]()
OMGKakto sa kazali horata-Vseki s problemite si!
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Така е от опит глава не боли :P
ni6to ne opira do rust i kilogrami, a do 4uvstva, jelanie i psihi4ekska nastroenost..ama 6tom pita6 tupi vuprosi qvno ne si gotov!
какъв ти секс бе.. тя още дете се пише той секс искал, иди лъсни бастина и се поохлади малко, а!?!
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
+1Първоначално написано от Make_Me_Laugh
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Първоначално написано от KrisLovePuti
abe pi4 nedeite ti oshe neznaesh na kakva vazrast da praish sex tragnal da q takova... ostavi q nema da umresh oshe nekoi godinka bez sex..she napravite nekfa greshka i sledvashtata ti tema shte e "tq mai e bremenna"...
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
абе.. я почакай поне да и порастнат гърди.. че срамота да чукаш батерия от 4,5 волта![]()
Скандали, въргали, надути кавали
Палежи, гребежи, пиянство, разврат,
без тях да живеем, ще можем, едва ли
към всичко това ще изпитваме глад....
Направете го само ако сте готови!!! Не може да мислиш за секс преди да си говорил с нея. Не я притискай![]()
![]()
Великите неща се градят върху твърдите основи на неуспеха!
не бързай толкова ... тигреизчакай малко ... много сексуални станахте ... няма косми в гащите ама секс да прави ... баси натегацията и всичко за фукнята : Лук ат ми ай хев факт ъ гърл !
ХаааахаааПървоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Великите неща се градят върху твърдите основи на неуспеха!
xYXyyxyaxyaxa verno ve4eki da i porasnat gardi XYXyayxayxyaxya ina4e godinite ne sa problem... ne sly6ai konservite...
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Лол консерва ли си ако го направиш за прав пат на 16 примерно .. пффПървоначално написано от wasntme_
такива като тебе доста ги знам не искам да ти казвам каде сваршиха.
Първоначално написано от SMoKe_BoY
na magistralata deba putkite mu tam svarshiha nishto to si e za tqh posle te rajdat po 10 deca i nemogat da gi gledam pa4ite mu s pa4i pone ne karaite po malkite da greshat we tapa4ki smotani
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
Тоталния олигофрен !Първоначално написано от KrisLovePuti
Не бате на тая височина ще може само да ти прай кафенце и да белите картофи заедно .... Ти да не си грешка на природата бе ?
Абе хора при вас сичко до ебането ли опира ?!?!?!![]()
Why Should I?
Най-добрия начин за решаване на проблеми - ДИРЕКТНИЯТ!
+1Първоначално написано от TH33N
На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
www.impulse.bg/PeYcHeV
Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!
[/quote:98114a94a5][/quote:98114a94a5][/quote:98114a94a5][/quote:98114a94a5][/quote:98114a94a5][/quote:98114a94a5][/quote:98114a94a5]Първоначално написано от v3nDe77a
+1[/quote:98114a94a5][/quote:98114a94a5][/quote:98114a94a5][/quote:98114a94a5][/quote:98114a94a5][/quote:98114a94a5][/quote:98114a94a5][/quote:98114a94a5][/quote:98114a94a5][/quote:98114a94a5][/quote:98114a94a5][/quote:98114a94a5][/quote:98114a94a5][/quote:98114a94a5][/quote:98114a94a5]
Аз ви препоръчвам да не правите... Не се обиждай, но ти си само на 15, а тя дори е на 14. Може да направите някоя беля, защото не вярвам да сте много опитни... така че оставете секса на страна за сега![]()
>>> House Music <<<
Мисля че не се е доразвила достатъчно, не й съсипвай системите там...има време за всичко...
[img][/img]
Не толкова ръст, отколкото години.....Не бързайте според мен..знам ли...![]()