.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Анорексия

Hybrid View

Анорексия

Здравейте моля ви за съвет,една от най-добрите ми приятелки е болна от анорексия... (на 14 е),повече от 6 месеца не е наддала,ходи уж по лекари,но видим резултат няма...това лято просто ми е изкарвала акъла...много често се чувстваше зле...вярно,докторите казват,че била в начален стадий,но аз мн се притеснявам...
    Ако някой може да ми каже ще се оправи ли тя,има ли възможност ако се оправи да се възвърне болестта и как да и помогна???
    Dance is your pulse, your heartbeat, your breathing. It's the rhythym of your life. Its the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy..... :]

Град
    Карнобат
    Ми щом е в начален стадий сигурно ще се оправи,но е ного лошо,че от толкова малка има такива проблеми.Иначе тя сега колко килограма е,много ли е слаба
    Цял ш*бан живот дишаш прахта.
    Цял ш*бан живот пълзиш в пепелта.
    Започнал си да гниеш отвърте,
    за теб няма да има `утре`.
    Ти си човек,обречен да страда.
    Хванал си влака за ада!

Цитирай Първоначално написано от BuBs
    Ми щом е в начален стадий сигурно ще се оправи,но е ного лошо,че от толкова малка има такива проблеми.Иначе тя сега колко килограма е,много ли е слаба
    eми почти 1.70см е и тежи 43кг.Но има и много от признаците смисъл,припада(рядко,но..),м често и сe спи,раздразнителна е(особенно напоследък със всички се кара)..
    Dance is your pulse, your heartbeat, your breathing. It's the rhythym of your life. Its the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy..... :]

Re: Анорексия

хора моля виии дайте ми някакви съвети,ще умрааааааа

Цитирай Първоначално написано от nanyy
    Цитирай Първоначално написано от BuBs
    eми почти 1.70см е и тежи 43кг.Но има и много от признаците смисъл,припада(рядко,но..),м често и сe спи,раздразнителна е(особенно напоследък със всички се кара)..
    Анорексията е психическо заболяване.Започваш да си мислиш, че си с наднормено тегло...Не ядеш,правиш много упражнения...непрекъснато мислиш за това колко калории си погълнал и се теглиш постоянно...Изпадаш в дълбока депресия.Приятелката ти има нужда от специални лекари и специални грижи.Много е трудно да се измъкнеш ако веднъж си попаднал в този ад.От личен опит говоря, че трябва незабавна намеса от родители и лекари и много подкрепа, вместо упреци!Успех!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си