.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Закъснява ми с 3 месеца

OT OKOLO 3 MESECA,CIKALA MI ZAK1SNQVA,NO NE SAM BREMENNA.PRIQTELITE KAZVAT 4E TRQBVA DA OTIDA NA LEKAR,VIE KAK MISLITE....

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Ти майтапиш ли се?
    Разбира се, че трябва да идеш на лекар!
    >>> House Music <<<

Град
    Добрич :o)
    Вземи си направление от личния и бягай на гинеколог

Ти от тва, че кървиш по пет дена в месеца не си умряла, нищо няма да ти стане и от това, че ти закъснява

От колко време имаш цикъл и от колко време водиш полов живот?

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Започни да се изразяваш по-ясно за да не се получават двусмислици.Ето двете версии, между които се чудя:

Цикълът ти е нередовен от 3 месеца на сам(І версия).
    Нямш цикъл от 3 месеца насам(ІІ версия).

Айде разясни ни сега.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Кога ти е дошло? Ако е било скоро е напълно нормално .. ако не отиваш на лекар

Фен Аватара на lussi
    Град
    sf
    И аз съм имала такъв случей преди време. Три месеца не ми беше идвало и ходих на лекар и ми предписа едни витамини първо, ама те не помогнаха и после предписа едно лекарство, което ме оправи. Нещо хормонално ми беше. Но са съм ок

Ако водиш полов живот си купи тест(е така за всеки случаи).Няма да ти навреди с нищо..
    И ходи да те прегледат-това е мн важно нещо и не трябва да се отнасяш така безотговорно!!Още на първия месец е трябвало да ходиш на преглед...
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Aми ти все пак на никои от наще въпроси не отговори! Тогава кажи-водиш ли полов живот и от колко време имаш цикъл-ако водиш полов живот си направи тест за бременност ама не някой тъп евтин тест а за 3-4 лева някъде!А ако не водиш полов живот и имаш цикъл от скоро-от около 1 година или година и половина или по малко от година-тогава няма за какво да се притесняваш(не мен ми беше прескочило 2-3 месеца!)!Но ако пък имаш цикъл от 2 години и повече тогава вече трябва да идеш на лекар!!!!!!!

badi malko po-konkretna,za da moje da ti otgovorim ako mojem,no nai-dobre 6te e vednaga da idesh na lekar,toi nai-dobre 6te ti kaje kakvo ti e i kakvo da pravish

според мен нищо ти няма...може нсаледствено да ти закъснява....при мене е така на майка ми никога не и е било редовно и затова като е забременяла с мене не е разбрала защото то се свиква с това да ти закъснява.....и при мен е така.....ходила съм на гинеколог и искаха да ме тъпчат с хормони за да ми е редовно но ми казаха че няма проблем ако си остане така...тей че спокс...
    само едно НО
    ако водиш полов живот трябва много да внимаваш да не забременееш и задължително трябва да ползваш контрацептиви
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си