- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- хигиена / само за мъже
абе да ви попитам ...... някои от вас използва ли "интимен" сапун или нешто такоз или карате напрао със сапуна
въпросът ми е дали има за мъжете интимни сапун4ета и някои да каже име ???
shto ne idesh v kozmetika ili apteka ?
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
аз неизползвам, с сапуна за тяло си го мия :>
сутрин го мия като се къпя и вечерта си го мия на чешмата или ако се къпя преди лягане ...
ако има чекии или секс през деня веднага след актовете..:>
с тази хигиена до сега не съм имал никога проблем...нито пъпки и сиренца както им викат хората![]()
Първоначално написано от tenaglia
dobre 4e ne go topvash v toaletnoto kazan4exaxax
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
в смисъл?
v smisul tam da si go plaknesh abe pi4 edno miene e 2 min raota kfa 4e6ma mi govorish we![]()
![]()
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
че аз на чешмата за има няма толкова го мия ? ...
abe kak na 4eshmata we tam se miqt race, lice... ama 4epa egati nemoq si predstavqneznam...
ми на мен лично ми е най-удобнота той ако иска и в лиген да си го мие...
![]()
xa palni edno plik4e i go zavrazva za onaq raota i lega da spi taka cqla nosht se plakne![]()
![]()
хахах е това е хигиенаПървоначално написано от savoy
и вътре малко Бонукс Аутомат
на гранули за екстра изпилване и кристален блясък
kupi se redovno i si ok
za men moga da kaja samo che sum kato div arabski kon prepuskasht v bezkrainata preria turseiki shtastieto si
Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
![]()
![]()
ili predi lqgane s pasta za zabi si go 4etkash...taka ne "sirence" mi i karies nema da hvanesh
![]()
AE POPITAH DALI NQKOI IZPOLZVA TAKIVA MEDIKAMENTI ZA INTIMNITE 4ASTI KOITO SA TO4NO OPREDELENI ZA TAM ..... NE PITAM KOI KADE SI PODMIVA PATKATA I PO KOLKO P1TI NA DEN ...
I AKO NQKOI E POLZVAL ILI POLZVA DA NAPI6E IMENCE NA PRODYKTA !!!
dr. M
![]()
![]()
![]()
![]()
Vinagi kato vlezna v toq razdel se pukam ot smqh![]()
+1
Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.
Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
kakvi sapun li? otdavna ve4e horata ne se vargalqt v prast![]()
Mdam estestveno. Az lichno za intimnite si mesta polzvam na Krasnaq Liniq intimniq. Mnogo mi haresva aromata puk i qvno ne samo na men![]()
Eating isn't cheating - Arnold
в темата има само един отговор, който си е по темата сички други ....
браво на вас...
по темата : пич не знам , не мога да ти помогна сори![]()
I l0ve Jim Carrey and wEntY mIller
Първоначално написано от acidburn1
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zako ti e da se kupesh weПървоначално написано от savoy
nai dobre ot nedelq na nedelq i ponqkoga propuskash pone kolkoto da ne e bez xich
На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
www.impulse.bg/PeYcHeV
Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!
Първоначално написано от v3nDe77a
a taka pomisli kolko sela po sveta ima bez voda.... taka ti darqvash 1 kofa voda na semeistvo izpadnalo v nujda..