- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помуш(без т)
Защо всички сте решили че в тоя раздел тря си споделяте мъката с хората , бе?Исписвате 2-а ноутпада и се чудите що само 2-ма трима отговарят.Не на всеки му се плаче и му се проявява съчуствие в тос раздел...
Пишете за успешни връзки , колко ви е хубаво.Пишете за 14-ти или за романтиката като понятие , но забога спрете да се оплаквате от поредния момък/мома който/която не ви се ямта на връта.![]()
![]()
![]()
Теми като 'ония' бол.
А ТЕМИ КАТО ТВОЯТА.. НЕМА ДА КОМЕНТИРАМ МИЛИЧКО.
Регнал си се едва декември миналата година.. а аз за една година съм се наслушала на цифра простотии от рода и на твоите.![]()
Хората праат кфот си искат, в тва число влизат и авторите на темите и тия дето отговарят.
Пък и аз и без това само простотии си пиша.. няма и да ме спреш.. както и всички ония теми от които се оплакваш, мацинко :Р
Айде, жив и здрав![]()
Ааа стига с темите за 14ти
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
+1Първоначално написано от cherinka
![]()
Всички сме направени от едно тесто, разликата е в това колко сме печени!
Първоначално написано от cherinka
![]()
Аз не се оплаквам без причинно , мацинко!
![]()
Форумът е за това... всеки да споделя каквото му е на сърце дали болка, дали радост, зависи от всеки персонално. Някои искат просто да си излеят душата, други търсят съчувствие и подкрепа, трети се надяват да им помогнат... Никой не те задължава да четеш. Подбирай си теми, които на теб ти допадат, но не може да виниш другите, затова защото на теб не ти се нравят този сорт 'излияния'.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Темата без смисъл. нали това е целта на форума като цяло!?