- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо за момиче е нормално а за момче не
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=154251
-------> Що па за момиче да е нормално, а за момче - не !??????!
т.7 от правилника!
swords1010
Първоначално написано от cherinka
dai da ti obqsnq vij sq muja poprincip vinagi svarshva osven ako nqma nqkfo zabolqvane zashtoto negoviqt polov organ e otvan i po 4uvstvitelen ot vaginata na jenata sq razbra li...
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
Щото при момчетата свършването е по default така да се каже. Пък и погледнато от чисто биологична гледна точка, за да забременее една жена не е необходимо да достига до оргазъм. А мъжа ако не достигне до оргазъм, просто няма как да забременееш по естествен път
.
Абе, че е отвън - отвън е. Ама дали е по-чувствителен може да се поспориПървоначално написано от savoy
.
Първоначално написано от Marina__
mi vatre vaginata ne e po 4uvstvitelna dokato klitora e nai 4uvstvitelen daje sam 4el 4e e podobno na penis no po malkoxax
![]()
![]()
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
защото като и го слагаш както на теб ти харесва на нея не и харесва ..
I l0ve Jim Carrey and wEntY mIller
Точно това имах предвидПървоначално написано от swords1010
.
44% от жените по света не са изпитвали оргазъм....никога, никакъв, дори и да са масурбирали........
Аз съм от щастливите 56%
но това н стана от началото.......трябваха ми няколко месеца!
Na teb pyk koi ti kaza... ? Otkyde mojesh da znaesh ti na men primerno haresva li mi moqt kato mi go vkarva...? Ne mojesh,t.e. ne govori.Първоначално написано от dekovbg
Hubavoto e,che az syshto sym iz 56te % i moga da kaja,che se radvam na redoven orgazym.Rqdko sa pytite,kogato ne svyrshvam ot seks,a ot masturbaciq vinagi si svyrshvam mnogo dovolno.![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Момчетата по принцип свършват бързо защото са по-лесно задоволявани,а момичетата искат още и още......ама момчетата не държат фронта повече от 30 мин (даже това е прекалено мн за тях)
абе момчета аре стягайте се бързо![]()
![]()
![]()
![]()
WWW.RENI-STAR.DIR.BG
Имам един приял с който бяхме на един купон.Тои беше с приятелката си. Обаче той така се напи че... обшто взето не знаеше мн мн какво прави. Отидоха с приятелката си в другата стая и след като се върнаха, каза че не е можал да свърши. Аз си посмислих че лъже понеже си бешеее доста пиинал. Но на другия ден го потвърди. Не е болка за умиране ако момчето не може да свърши. Много фактори могат да причинят това. Естествено ако това е постоянно вече става сериозен проблем...