.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив

Защо за момиче е нормално а за момче не

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=154251

-------> Що па за момиче да е нормално, а за момче - не !??????!

т.7 от правилника!
    swords1010

Голям фен
    Град
    Плевен дге!

Re: дебре

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=154251

-------> Що па за момиче да е нормално, а за момче - не !??????!

dai da ti obqsnq vij sq muja poprincip vinagi svarshva osven ako nqma nqkfo zabolqvane zashtoto negoviqt polov organ e otvan i po 4uvstvitelen ot vaginata na jenata sq razbra li...
    97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!

Град
    Асеновград, България
    Това е така, защото много момичета и жени трудно свършват. Някои въобще не могат, до около 30 годишна възраст. Докато при мъжете е рядко срещан проблем.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Град
    Белград/София
    Щото при момчетата свършването е по default така да се каже . Пък и погледнато от чисто биологична гледна точка, за да забременее една жена не е необходимо да достига до оргазъм. А мъжа ако не достигне до оргазъм, просто няма как да забременееш по естествен път .

Цитирай Първоначално написано от savoy
    zashtoto negoviqt polov organ e otvan i po 4uvstvitelen ot vaginata na jenata sq razbra li...
    Абе, че е отвън - отвън е. Ама дали е по-чувствителен може да се поспори .

Голям фен
    Град
    Плевен дге!
    Цитирай Първоначално написано от Marina__
    Щото при момчетата свършването е по default така да се каже . Пък и погледнато от чисто биологична гледна точка, за да забременее една жена не е необходимо да достига до оргазъм. А мъжа ако не достигне до оргазъм, просто няма как да забременееш по естествен път .

zashtoto negoviqt polov organ e otvan i po 4uvstvitelen ot vaginata na jenata sq razbra li...

mi vatre vaginata ne e po 4uvstvitelna dokato klitora e nai 4uvstvitelen daje sam 4el 4e e podobno na penis no po malko xax
    97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!

Град
    Русе
    защото като и го слагаш както на теб ти харесва на нея не и харесва ..
    I l0ve Jim Carrey and wEntY mIller

Град
    Асеновград, България
    Цитирай Първоначално написано от Marina__

mi vatre vaginata ne e po 4uvstvitelna dokato klitora e nai 4uvstvitelen daje sam 4el 4e e podobno na penis no po malko xax
    На клитора има 2 пъти повече нервни окончания (преблизително 8000, ако не се лъжа) от колкото по главата на пениса. За това и клиторът е много по-чувствителен орган.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Град
    Белград/София
    Цитирай Първоначално написано от swords1010
    На клитора има 2 пъти повече нервни окончания (преблизително 8000, ако не се лъжа) от колкото по главата на пениса. За това и клиторът е много по-чувствителен орган.
    Точно това имах предвид .

При жените се стига по-трудно до орагазъм. Има жени на 20+, които не са изпитвали, докато при мъжете не е така
    Танцът е вертикалното изразяване на хоризонталното желание...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    44% от жените по света не са изпитвали оргазъм....никога, никакъв, дори и да са масурбирали........

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз съм от щастливите 56%
    но това н стана от началото.......трябваха ми няколко месеца!

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от dekovbg
    защото като и го слагаш както на теб ти харесва на нея не и харесва ..
    Na teb pyk koi ti kaza... ? Otkyde mojesh da znaesh ti na men primerno haresva li mi moqt kato mi go vkarva...? Ne mojesh,t.e. ne govori.
    Hubavoto e,che az syshto sym iz 56te % i moga da kaja,che se radvam na redoven orgazym.Rqdko sa pytite,kogato ne svyrshvam ot seks,a ot masturbaciq vinagi si svyrshvam mnogo dovolno.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Момчетата по принцип свършват бързо защото са по-лесно задоволявани ,а момичетата искат още и още......ама момчетата не държат фронта повече от 30 мин (даже това е прекалено мн за тях)

абе момчета аре стягайте се бързо

WWW.RENI-STAR.DIR.BG

Град
    Bikini Bottom
    Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Това е така, защото много момичета и жени трудно свършват. Някои въобще не могат, до около 30 годишна възраст. Докато при мъжете е рядко срещан проблем.
    +1
    И аз съм чел, че жените много редко свършват на 15-17 годишна възраст. Мисля, че при момчето е проблем ако до 30г. не може да свърши.

Имам един приял с който бяхме на един купон.Тои беше с приятелката си. Обаче той така се напи че... обшто взето не знаеше мн мн какво прави. Отидоха с приятелката си в другата стая и след като се върнаха, каза че не е можал да свърши. Аз си посмислих че лъже понеже си бешеее доста пиинал. Но на другия ден го потвърди. Не е болка за умиране ако момчето не може да свърши. Много фактори могат да причинят това. Естествено ако това е постоянно вече става сериозен проблем...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си