- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо е сама?!
Я сложи една снимка да и видим красотата![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Може би момичето смята че на 15 не е необходимо да се чука с всеки в даскало, въпреки че е супер красива ?
А в действителност w0sh е прав - Ти си 3 години по - голям и трябва да се държиш като такъв. Ако се държиш като 14-15 годишните тя такива около себе си има достатъчно![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Според мен тя иска да е сама,защото може би някое момче много я е наранило и аз правя така режа момчетата,просто може би й е кеф,че е много хубава зам ли?!
Разпитай някой за нея или се опитай да я опознаеш,понякога зад една "красива опаковка",се крие "чупливо сърце",ако си ме разбрал.Успех!
![]()
И в крайна сметка искаш да я из*укаш или да ви е хубаво заедно.. Аз съвет няма да ти дам .. защото като ти чета простотиите разбирам що за стока си ! Може преди да е имала такъф като теб и за това сега да не иска !![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Съгласна съмПървоначално написано от Sharpay
![]()
offline forever!
Къде пише,че иска да е сама?Може би това е само маска.Вероятно търси нещо истинско,уникално,което не го е открила в ухажорите си.
ако си толкова голям сваля4 колкото се искарваш една 15 годишна едва ли ще ти се опъне ...
Ние сме номер ЕДНО....защото : от ПРАХТА се ИЗДИГАМЕ. "ЦСКА" , защото от нулата се завръщаме. "ЦСКА" , защото и на клада да сме, няма да ви предадем..."ЦСКА , защото няма стадион , побиращ душата и сърцето на този отбор с тази велика история..!
мн си скромен ( също като мен ) .. а по темата.. ами тя е мис недостъпна... знам я аз тази игра... отказва отказва докато не й писне и изведнъй решава, че ще ма гадйе и хоп.. първия предложил печели.... това е игра, която мн момичета играят... и аз съм го правила...забавно е :P а иначе почни да я забиваш, тфа онова, кафенца.... но няма да ти давам съвети, каза че си сваляч... оправяй се
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Ми и аз съм доста харесвана, мисля, че притежавам до голяма степен качествата на мацето,което описваш, ама съм с високи стандарти и момчетата също като теб се притесняват,защото знаят, че ще им откажа.
Това го правя освен заради високите критерии, и защото харесвам 1 др момче(което или се срамува, или харесва др, или е с др наклонности) и така де, пазя се за него.Не е мн добра стратегия, защото нз-май плаша момчетата,включително и него, но по-добра не мога да измисля-просто се държа с вс приятелски и така.
Та може и тя да си харесва някого и да чака точно него.
Та може това да си и ти-пробвай се, ама на саме. Ако е толкова свясно момиче, ще ти откаже внимателно.,без да нарани достойнството ти и ще се постарае да не се разчува.УСПЕХ
Може пък просто да не е готова за връзка, а? Аз примерно съм почти на 16, но не ми се иска да се разкарвам с някой по разни кафенета или барове... Поне за сега. А може би си твърде сладникав, а тя харесва мъжествените... Де да знам, а може би и харесва да не се тормози с любовни проблеми... Моят съвет е да се откажеш, щом до сега не си успял след като си толкова велик сваляч.
Chesno kazano,moje da q e strahDokolkoto znam momicheta kato neq-imam predvit takiva zemni,skromni i ne-naduti iskat da imat vruzka s momche,koeto e kato tqh.Ne da e nqkakuv koito shte q polzva samo za edna nosht,a seriozen muj koito shte q uvajava i obicha istinski.
Ako ti si takuv-opitai,ako ne si-pone se pomuchi da budesh.
When You Live Forever,What Do You Live For??
Леле верно ли , ти пича дето може да има всяка мацка още не си яиз****?Леле, търчи и започвай ... много си тъп !Я остави момичето намира!Като ти не знаеш що е сама , аз ли да знам !Бас държа , че ти се смее зад гърба с основание!Ти мисли защо ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Красивите момичета са сами , не че го искат , а така се стичат обстоятелствата!!!Първоначално написано от GUESS
Няма си гадже, знам от сигурен източник!Добре де, много деца на нейната възраст искат да си имат батко това онова, да усетят тръпката на любовта, а тя не ще като я гледам!
Гледам се движи само в някакви компании с 20 годишни, не можеш да я видиш с някакъв на нейната възраст.
Гледам аз, мацката само на флиртове се държи.Едно такова се усмихва, мазни се....ама държи дистанция бе
Някакви газета я подкачат, то зарибявки яко стават и всички и зеят в устата на пиклето сладко
Само като и видиш приятелите, не са някфи олигофрени идиоти/ки подбира си и приятелите, а кво ли остава за гаджетата
Ох, това девойче мозака ми изпи вече! То е тяло, то е сексапилност, то си е самата прелест
Пък и умно бре на всичкото отгоре
![]()
Знчи има едно нещо при момичетата което е доста странно поне според мен. Познавам доста момичета и повечето от тях казват че търсят перфектния и всички тези които го казват наистина си нямат приятел. Така че е напълно възможно да е такава ситуацията и в този случай. Струва ми се тъпо това щото перфектен до сега не се е родил, няма и тенденции да се роди...
Батко ви Васко реши утре да иде и да се запознае лично с убавицатаАе пожелайте ми успех!!!
![]()
Няма да ти пожелая никакъв успех, държиш се като простак.. Много жалко..![]()
Животът е адът описан в Библията!
ако е такава, каквато я описваш, не вярвам да тръгне с такъв като теб
ти си един средностатистически дришльокъде си тръгнал ...
Изчетох цялата тема ... ама ник'де не видях предположение като моето, което ще дам ...
Та въпросЪТ : Ами ако е ЛЕз ???? Сеш' ли се ... че нито ти, нито коЙто и да е неа шанс , ако тя е .. гей хахаха :>>>
Иначе по тфа коет я описваш ... моем да ти кажем, спри филмите с Джули и АЛба батко :> Нема такъв филм :> хаха !
Ами може да е лесбиика![]()
![]()
![]()
![]()
А стига бе! Как ще е лез?!?!?!То вярно, че днес ден на педалите, ама плс не намесвайте и нея
![]()