.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 80
    Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Я сложи една снимка да и видим красотата
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    София
    Може би момичето смята че на 15 не е необходимо да се чука с всеки в даскало, въпреки че е супер красива ?
    А в действителност w0sh е прав - Ти си 3 години по - голям и трябва да се държиш като такъв. Ако се държиш като 14-15 годишните тя такива около себе си има достатъчно
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Според мен тя иска да е сама,защото може би някое момче много я е наранило и аз правя така режа момчетата,просто може би й е кеф,че е много хубава зам ли?! Разпитай някой за нея или се опитай да я опознаеш,понякога зад една "красива опаковка",се крие "чупливо сърце",ако си ме разбрал.Успех!

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    И в крайна сметка искаш да я из*укаш или да ви е хубаво заедно.. Аз съвет няма да ти дам .. защото като ти чета простотиите разбирам що за стока си ! Може преди да е имала такъф като теб и за това сега да не иска !
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Цитирай Първоначално написано от Sharpay
    не вярвам да иска да е сама чак толкова просто никой от тези които са и предлагали не я е впечатлил по някакъв начин
    Съгласна съм
    offline forever!

Момичето сигурно иска да е с момче, което не се интересува само от външния й вид. Може би иска някое чувствително и добро момче. А ти откъде си толкова сигурен, че си няма приятел?
    Танцът е вертикалното изразяване на хоризонталното желание...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Къде пише,че иска да е сама?Може би това е само маска.Вероятно търси нещо истинско,уникално,което не го е открила в ухажорите си.

ti ne q zaslijava6

ако си толкова голям сваля4 колкото се искарваш една 15 годишна едва ли ще ти се опъне ...
    Ние сме номер ЕДНО....защото : от ПРАХТА се ИЗДИГАМЕ. "ЦСКА" , защото от нулата се завръщаме. "ЦСКА" , защото и на клада да сме, няма да ви предадем..."ЦСКА , защото няма стадион , побиращ душата и сърцето на този отбор с тази велика история..!

мн си скромен ( също като мен ) .. а по темата.. ами тя е мис недостъпна... знам я аз тази игра... отказва отказва докато не й писне и изведнъй решава, че ще ма гадйе и хоп.. първия предложил печели.... това е игра, която мн момичета играят... и аз съм го правила...забавно е :P а иначе почни да я забиваш, тфа онова, кафенца.... но няма да ти давам съвети, каза че си сваляч... оправяй се
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Ми и аз съм доста харесвана, мисля, че притежавам до голяма степен качествата на мацето,което описваш, ама съм с високи стандарти и момчетата също като теб се притесняват,защото знаят, че ще им откажа.
    Това го правя освен заради високите критерии, и защото харесвам 1 др момче(което или се срамува, или харесва др, или е с др наклонности) и така де, пазя се за него.Не е мн добра стратегия, защото нз-май плаша момчетата,включително и него, но по-добра не мога да измисля-просто се държа с вс приятелски и така.
    Та може и тя да си харесва някого и да чака точно него.
    Та може това да си и ти-пробвай се, ама на саме. Ако е толкова свясно момиче, ще ти откаже внимателно.,без да нарани достойнството ти и ще се постарае да не се разчува.УСПЕХ

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Може пък просто да не е готова за връзка, а? Аз примерно съм почти на 16, но не ми се иска да се разкарвам с някой по разни кафенета или барове... Поне за сега. А може би си твърде сладникав, а тя харесва мъжествените... Де да знам, а може би и харесва да не се тормози с любовни проблеми... Моят съвет е да се откажеш, щом до сега не си успял след като си толкова велик сваляч.

Chesno kazano,moje da q e strah Dokolkoto znam momicheta kato neq-imam predvit takiva zemni,skromni i ne-naduti iskat da imat vruzka s momche,koeto e kato tqh.Ne da e nqkakuv koito shte q polzva samo za edna nosht,a seriozen muj koito shte q uvajava i obicha istinski. Ako ti si takuv-opitai,ako ne si-pone se pomuchi da budesh.
    When You Live Forever,What Do You Live For??

Леле верно ли , ти пича дето може да има всяка мацка още не си яиз****?Леле, търчи и започвай ... много си тъп !Я остави момичето намира!Като ти не знаеш що е сама , аз ли да знам !Бас държа , че ти се смее зад гърба с основание!Ти мисли защо ...

Супер фен

Re: Защо е сама?!

Цитирай Първоначално написано от GUESS
    Здравейте =]
    Аз съм момче на 18 години и за първи път съм обсебен до такава степен от момиче, че чак тръгнах и в форуми да пиша. Тя е само на 15, но никак не изглежда на тия години и не мисли по начина по който повечето и наборета мислят. Страшно красива мацка със страшен стил и вкус! Много скромно момиче, което не се изявява с цигарата в уста или с шишето в ръката. Направи ми впечетление е, че има цели, амбициозна личност е! Умее да се весели и да разсмива хората около нея. Гледам, че тя е едно от най-хубавите момичета в училище, но това не я прави надувка като повечето. Напротив даже, много е земна!
    Има си доста ухажори и доста я заглеждат, прави впечетление. Но от толкова много пичове около нея, тя си няма гадже! Как може момиче като нея да е само?! Повечето от приятелите ми и са предлагали, но тя винаги отказва! Това сякаш е прави още по-желана и искана. Защо бе момичета, някоя може ли да ми отговори?! Защо тази прелест иска да е сама?! Дори и аз, пича който може да има всяка една мацка го хвана бъзе,че този път може да му откажат!
    Красивите момичета са сами , не че го искат , а така се стичат обстоятелствата!!!

Няма си гадже, знам от сигурен източник! Добре де, много деца на нейната възраст искат да си имат батко това онова, да усетят тръпката на любовта, а тя не ще като я гледам! Гледам се движи само в някакви компании с 20 годишни, не можеш да я видиш с някакъв на нейната възраст. Гледам аз, мацката само на флиртове се държи.Едно такова се усмихва, мазни се....ама държи дистанция бе Някакви газета я подкачат, то зарибявки яко стават и всички и зеят в устата на пиклето сладко Само като и видиш приятелите, не са някфи олигофрени идиоти/ки подбира си и приятелите, а кво ли остава за гаджетата Ох, това девойче мозака ми изпи вече! То е тяло, то е сексапилност, то си е самата прелест Пък и умно бре на всичкото отгоре

Знчи има едно нещо при момичетата което е доста странно поне според мен. Познавам доста момичета и повечето от тях казват че търсят перфектния и всички тези които го казват наистина си нямат приятел. Така че е напълно възможно да е такава ситуацията и в този случай. Струва ми се тъпо това щото перфектен до сега не се е родил, няма и тенденции да се роди...

Батко ви Васко реши утре да иде и да се запознае лично с убавицата Ае пожелайте ми успех!!!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Няма да ти пожелая никакъв успех, държиш се като простак.. Много жалко..

Животът е адът описан в Библията!

Мимче защо така бе батков?

ако е такава, каквато я описваш, не вярвам да тръгне с такъв като теб

ти си един средностатистически дришльо къде си тръгнал ...

Изчетох цялата тема ... ама ник'де не видях предположение като моето, което ще дам ...

Та въпросЪТ : Ами ако е ЛЕз ???? Сеш' ли се ... че нито ти, нито коЙто и да е неа шанс , ако тя е .. гей хахаха :>>>

Иначе по тфа коет я описваш ... моем да ти кажем, спри филмите с Джули и АЛба батко :> Нема такъв филм :> хаха !

Ами може да е лесбиика

А стига бе! Как ще е лез?!?!?! То вярно, че днес ден на педалите, ама плс не намесвайте и нея

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си