Здравейте =]
Аз съм момче на 18 години и за първи път съм обсебен до такава степен от момиче, че чак тръгнах и в форуми да пиша. Тя е само на 15, но никак не изглежда на тия години и не мисли по начина по който повечето и наборета мислят. Страшно красива мацка със страшен стил и вкус! Много скромно момиче, което не се изявява с цигарата в уста или с шишето в ръката. Направи ми впечетление е, че има цели, амбициозна личност е! Умее да се весели и да разсмива хората около нея. Гледам, че тя е едно от най-хубавите момичета в училище, но това не я прави надувка като повечето. Напротив даже, много е земна!
Има си доста ухажори и доста я заглеждат, прави впечетление. Но от толкова много пичове около нея, тя си няма гадже! Как може момиче като нея да е само?! Повечето от приятелите ми и са предлагали, но тя винаги отказва! Това сякаш е прави още по-желана и искана. Защо бе момичета, някоя може ли да ми отговори?! Защо тази прелест иска да е сама?! Дори и аз, пича който може да има всяка една мацка го хвана бъзе,че този път може да му откажат!