- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо е сама?!
Оф защо набеждавъте момичето, че е лесбиика само защото не е намерила в очите на приятели ти подходящият?
♥ ♥ ♥
Ми успеха ще дойде ако не се държиш идиотски и и го кажеш на саме, за да може ако реши да те изреже да го направи без да ти накърни самочувствието.Поне така ще постъпи, ако е толкова умна и внимателна, колкото я описваш.
А, и щом ще се запознавате сега, изчакай малко преди да и предложиш, защото 10000% ще иска 1 да те опознае.Иначе си обречен.Това като бонус съветче![]()
![]()
Е кво що, я се погледниПървоначално написано от GUESS
![]()
Животът е адът описан в Библията!
Еми просто не иска да си има приятел след като към никой не се е влюбила. Може би чака момчето което наистина, ще и хареса не само външно.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
напълно съгласна.то и аз да съм на нейно място,капка внимание нямаше да ти обърна.Първоначално написано от MiMcHeToOo
![]()
offline forever!
тя наистина е много земна ..ще тръгне с някои само ако е убедена в чувствата си, не иска просто гадже ,а момче с което ще се чувства добре...(говоря от собствен опит..разбирам я )..опитай желая ти късмет![]()
нямаш подход бе , и скрии малко тв самочувствие че се излагаш
може би си харесва някой .... но я е страх да му сподели ... но и отблъсква другите, за да не изневери на чувствата си![]()
другия вариант е да е обратна или вие "пичовете" да не сте по вкуса й![]()
Първоначално написано от 0wn3r
ей дебил спри се малко![]()
Не мисля че момичето иска да бъде само. Просто не срещнало момчето, което иска. А от това, което прочетох за нея, ако това е наистина така, то тя знае определено какво иска и какво да търси. Но това да не те плаши! Може би ти си момчето, което тя търси!Не се отказавай и пробвай-ако стане хубаво, ако не здраве и нататък! Успех
![]()
Че си и скромен...?Дори и аз, пича който може да има всяка една мацка го хвана бъзе,че този път може да му откажат!
Може би иска нещо повече от пича,който може да има всяка...ъ?
K'vo da ti kaja!!!Neznam???Az sam edno momi4e na 23g,koeto sa6to e sami4ko-to4no kakto tvoita geroinq.E-ne moga da kaja 4e sam nekoya manekenka,ma 4estno da ti kaja ne sam nekoya groznica.Imam yxajori okolo sebe si.Ma 4estno da si priznaya sam dosta kaprizna i pretenciozna i direktna i mislq,4e tova pla6i mom4etata okolo men.Ne tarpq da me komandvat,ponqkoga daje az samata ne se tarpq s moya kapriz-4ystvam 4e tova mi vredi.Opitvam se da se promenq,no stigam do izvodite,4e ne tarpq ne6to koeto me drazni i ne osaznavam ponqkoga 4e triabva da pravia kompromisi i sas samata sebe si.Pogovorkata 4e valka kozinata si meni,no nrava si ne e mnogo varna.S DVE DYMI SAM MALKO PO OSOBENA po xarakter,ponqkoga sam i dosta gordeliva i ne prava ot gordost parvata kra4ka kam lubovta-NIKOGA.
No vleze li mi nqkoi pod kojata stavam dobri4ka,makar 4e sam malko osoben xarakter.Spe4eli li nqkoi sarceto mi davam mnogo ot sebe si.
OT obojatelite mi xaresvam samo 2-3,no ot inat sam se zarekla 4e nqma az parva da predpriema stapka kam nqkoi ot tqx,a pak i te yavno sa me poopoznali i sa6to si trayat.
Znam,4e ne pe4elq ni6to s tova ma i az samata nz 6to go prava...
Moje bi za6toto sam stradala mnogo ot nespodelena, sa6to i ot spodelena lubov i za tova taka pravq.A stra6no mnogo sam mnitelna i revniva.Padne li mi nqkoi v o4ite otrqzvam go na sekyndata i spiram vsqkakvi kontakti,trydno pro6tavam.
E i az samata ne razbiram ponqkoga povedenieto si...
TAKAVA SAM SI NE MOGA DA SE PROMENQ...
Imala sam kratkotraini vrazki i samo 1 po seriozna,koyato zavar6i s mnogo gaden krai.
E dosta se poopisax,kakto iska6 taka me vazpriemai...i dano ti pomognax da si obqsni6 za6to ponqkoga momi4etata sa sami.
Хех... верно си самата скромност!
Ми пробвай се - малко удари по самочувствието ще ти подействат отрезвяващо и (об)ле(к)чително...
Маняк приземи се.Ако не е някоя ку*ва никога няма да се хване с някой като тебе.....Подкрепям вси4ки които не ти пожелаха успех![]()
--------------------------------------------------------
при4ината не е в нея,а в тия около нея.при мен е едно към едно.сега излизам с 4овек,който е най-добрия ми приятел,първия мъж,който не гледа на мен като сексуален обект (или накратко - пар4е месо).говориме си за вси4ко,мога да му се опла4а ,да му се похваля,както и той на мен.за какво ми е гадже-да ми съдира нервите като последния,който не можах пове4е от 1 месеца да изтърпя?предпо4итам свободата и спокойствието,на който и без друго рядко мога да се заслаждавам-те са ми по-ценни.
гарантирам ти,4е това е при4ината!
хахаха абе батков кой те излъга,4е ти ве4но ше си пи4а дет няма да го режат или 4е то4но такъв като тебе и трябва.Първоначално написано от KimBerLy1912
щом е умна нали се сешташ,4е покрай си4ките зарибявки и лигавщини това моми4е е в състояние да прецени акъл4ето на си4ките мухи около нея,вклю4ително и твойто.така 4е вместо да се надуваш пред нея като бик пред размножителен период,си седни на гъза и помисли как да спе4елиш това моми4е и да и докажаш,4е ти трябва всяка,а само тя!
![]()
вИЕ КАКЪВ ЛИ НЕ МЕ ИЗКАРАХТЕ?!
Дришьо , простак, несериозен, курварин
Все пак благодаря много за съветите, много сте "добрички"
И аз си отговорих на някои въпроси след като изчетох мненията Ви. Срам съчетан с претенции и гордост пък на всичкото отгоре и красота водят до това, да си сам. Аз не знам за вас , но аз мразя самотата. Смисъл да няма мацка до мен
Незнам това момиче с какво мислене е, но сигурно не е намерила подходящият. Това значи , че търси нещо сериозно и истинско , а аз много не си падам по това
А пък иии разбрах от една нейна фр, че тя си харесвала някой друг, но май чуствата са несподелени от страна на пича...Некви ей такива.
е зна4и тоя път без рози и карамфили за вси4ки,само утешителни бонбони за вси4ки.сори пи4...а и нали можеш всяка да имаш,тогава кво си се лепнал на тая..
![]()
Аз си мисля 4е ти иска6 да я свали6 просто за6тото никои до ся не го е правил.Ако наистина успее6 (опази боже) не ви давам и 2 месеца.....
Mисля,че ти и момичето сте от голямото добро утро.Ти се мисли6 за Казанова,а тя може да се мисли за спя6тата красавица.И в дне6но време вие двамата играете една градска легенда.Най-якото момиче в града трябва да буде с най-якото момче от града...Да ви имам и самочуствието.И да ти кажа изглежда ти различна малко по-умна от другите,но ако се хванете заедно 6те почне6 да мисли6 по друг начин,та нали си пич няква друга 6е ти стане интересна.
Откога това че едно 15-годишно момиченце си няма гадже е толкова невероятен факт и обект на таква дълга дискусия??? Явно не съм в час нещо.
От както един сваля4 осъзна 4е на планетата няма само курви и прости 6матки....![]()
Мене най-много ме е яд че той просто иска да си задоволи егото ... че е бил с "недостежимата"...
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Мойто мом4е не си намерил мястото просто кадето да се правиш на интересен...
про4ети си коментарите отново и ще разбереш защо няма да ти обърне внимание...
моми4ето явно иска нещо истинско и някои щом ти не можеш да и го дадеш си out of the game :P
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
Tova koeto pro4etoh.....vse edno e pisano za men..
Znaesh li kakvo?
Mislq che ti si momche,koeto vijda drebnite neshta i koeto durji na tqh..
Ako govorish s tova momiche i budesh iskren kum neq...i sam sigorna
che tq shte te izlusha....!
Naistina si sladur,i sam sigorna che mojesh da imash vsqka..
no povqrvai mi
malko sa sladurite kato teb i da iskat neshto s dobro surce...
V dneshno vreme vsichko vodi do sex....i v dneshno vreme
krasivite momicheta sa kurvi...
navlqzat li vuv vuzrasta stanat li na 13.....
Az sam na 16,nito puk sam nai golqmata krasavica...imam si priqtel
ve4e edna godina i az vinagi sam otkazvala
i produljavam da otkazvam na nai golemite sladuri i pi4ove
...zashtoto prosto znam, che iskat samo sexa,a az ne sam momiche koeto iska samo tova!..
i Mislq 4e trqbva da pokajesh na tova momiche,4e ne iskash i ti samo tova....kaji i vsichko tova koeto napisa v saita......i ako naistina go napravish shte se radvam da 4uq kakvo e stanalo...
moje da pishesh na email : mel.cocaina@mail.bg
Kusmet![]()