.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 80

Защо е сама?!

Здравейте =]
    Аз съм момче на 18 години и за първи път съм обсебен до такава степен от момиче, че чак тръгнах и в форуми да пиша. Тя е само на 15, но никак не изглежда на тия години и не мисли по начина по който повечето и наборета мислят. Страшно красива мацка със страшен стил и вкус! Много скромно момиче, което не се изявява с цигарата в уста или с шишето в ръката. Направи ми впечетление е, че има цели, амбициозна личност е! Умее да се весели и да разсмива хората около нея. Гледам, че тя е едно от най-хубавите момичета в училище, но това не я прави надувка като повечето. Напротив даже, много е земна!
    Има си доста ухажори и доста я заглеждат, прави впечетление. Но от толкова много пичове около нея, тя си няма гадже! Как може момиче като нея да е само?! Повечето от приятелите ми и са предлагали, но тя винаги отказва! Това сякаш е прави още по-желана и искана. Защо бе момичета, някоя може ли да ми отговори?! Защо тази прелест иска да е сама?! Дори и аз, пича който може да има всяка една мацка го хвана бъзе,че този път може да му откажат!

не вярвам да иска да е сама чак толкова просто никой от тези които са и предлагали не я е впечатлил по някакъв начин

а ти откъде си сигурен,че това красиво,земно и въобще уникално момиче не е с наклонности,различни от тези на останалите момичета? или пък просто търси момче,което не я иска за бройката и всички и се виждат еднакви..

Е добре де от толкова много пичове един ли не можа да я впечетли?!

еми сигурно не 4е не могат просто са се отказвали лесно
    Ти защо не опиташ?

Ако откаже и на мен? До сега не ми са отказвали, ще си разваля славата Точно пък на мен би ми отказала на инат, до колкото я познавам

и само заради славата си на сваляч не би се пробвал

Бре мама му деба Тя ще ме резне на инат, сигурен съм

apfff..sryyy пич ама тя тъз слава няма да трай вечно..и кво по-малко мъж ли ще се чувстваш ако ти откаже..пък и не може да си сигурен,че ще те отреже ако не опиташ..

И според мен явно никой не я е впечатлил Пробвай ти, но не се отказвай толкова лесно
    Всички сме направени от едно тесто, разликата е в това колко сме печени!

Какво доживях, да тичам след някоя пикла А пък и плюс това някой хора тръгват еи така фън да им е само. Абе това девойче ми бърка в здравето много ми е интересно защо си няма пич. Какви и са чак толкова претенциите ?!

е па никой не та кара да тичаш след нея кат нещеш не са занимай ве...има лесно..мисля,че трябва някой да те свали малко на земята,че с туй самочувствие много нависоко летиш..преди малко звезди и сваляше..сега "пикла" я наричаш..ем на ходи си еби кучките дет не се дърпат..

Те не ми са интересни вече, искам нещо подобно като това 15 годишното

еми ако всичко опира само да интереса..недей да нараняваш момичето само за да задоволиш физическата си потребност от нещо по-различно..

Мега фен Аватара на koalka
    Може да търси нещо повече от красива външност на едно момче.Пък и твоите приятели не са я познавали толкова добре, както и тя тях и може би не е искала да се забърква.Нямам представа....има различни хора.А и защо смяташ, че си няма приятел, естествено, ако не си говорил с нея?Може да има някой, който е извън училището.

Ами явно никой от тези ,които са и предлагали не и е харесвал или има други наклонности.Ти се пробвай пък квот стане.......

Голям фен
    Град
    Плевен дге!
    Цитирай Първоначално написано от GUESS
    Ако откаже и на мен? До сега не ми са отказвали, ще си разваля славата Точно пък на мен би ми отказала на инат, до колкото я познавам
    xaxa tupanar si be.100% sum sig 4e ako moje tq da ti pro4ete mneniete kato otidesh i q zagovorish shte se napravi 4e nete e 4ula...
    97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!

Цитирай Първоначално написано от savoy
    Цитирай Първоначално написано от GUESS
    xaxa tupanar si be.100% sum sig 4e ako moje tq da ti pro4ete mneniete kato otidesh i q zagovorish shte se napravi 4e nete e 4ula...
    И аз така си мисля.
    И доколкото разбирам иска да я свали само заради бройката...
    По-добре не се занимавай с нея - по описанието,което даде за нея си мисля,че тя заслужава нещо повече от тебе!

KaTO OTkAzVa Na VsEkI se PRaVI nA NeDoStUpNa. Ti SaM Go KaZA :P JenSkI trIkOvE bE 4oVeK
    www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....

i az sam saglasna 4e tova sa jenski trikove...pak i za6to za tragva s nqkoe mom4e koeto i predloji kato sam sig 4e zaradi tova 4e e intr vs deto i predlagat sa kato tebe ... ama 6tom e tolkova harni4ka moje i sa6to taka da svali koito si poiska ..taka 4e ne se nadqvai mn ...kazvam ti go 6toto i az sam v takova polojenie xaxxa mn sam intr da znai6

Отговорът е прост... Иска да е недостъпна и тя търси човека на живота си, а не иска да е с всеки срещнат, камоли с някой от училище... Познавам такива хора.Просто трябва да я очароваш по някакъв начин а ако искаш и мислиш винаги ще намериш начин да я впечатлиш без това да е свалка...

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Parvoto koeto se pravi na nedostapna,koeto naistina q pravi po jelana...No taka kakto q opisva6 razbiram 4e 4aka svestno mom4e sas shoden harekter s koeto da si dopadnat,a ne takav kato tebe deto moje da ima vsqko momi4e kakto ti sam se opisa

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Можеш да имаш всяка, пък не можеш да забиеш момиче по-малко от тебе с 3 години. Ти си батко за бога.
    Използвай мозъка си. Малко креативност не е навредила никому.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Защо да се "прави" на недостъпна? Може пък да си Е недостъпна за такива като тебе и компания... Ако е наистина такава, каквато я описваш изобщо не се учудвам, че никой не го е вързало, защото момичето си знае цената и знае какво заслужава!
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Голям фен
    Нищо чудно да те отреже като те гледам как говориш леко на комплексар мязаш с тоя твой велик имижд Може да и е писнало от такива...И все пак от опит глава не боли,най-много не дай си боже и на теб да ти откажат някой път
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си