- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Лобов или Заблуда ? (Анкета)
е това че ти не си я срещал/а не значи че нямаПървоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
![]()
I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!
влюбвал съм се ... но несподелената любов съксПървоначално написано от utrevpetchasa
чакам я
ама нещо нямам желание да я търся
![]()
бих ти казала че винаги има време но с времето разбрах че не е тъкатъка че гония ако можеш докато имаж желание полсе ще ти стане безразлично ...
I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!
Афоризми на тема любов колкото щеш.. от хубави по-хубави.. смешно е да започна да ги редя, както и да дам описание на това чувство. Думите, които знам, на който и да е език, са непосилни да опишат онова висше усещане и най-прекрасна топлина, населили се в моето сърце.
Да, знам, че ИМА любов. А ако няма, и аз се лъжа, то това е най-хубавата лъжа и не бих се отказала от нея. Ако любовта е една лъжлива илюзия, аз съм щастлива, че живея с нея.
Какво за мен е тя? .. най-кратко казано това е ТОЙ - моята любов.
тва е да ти е готино с даден човек и да искаш да дадеш всичко от себе си за него!
Не съществува за тия които не са я изпитали
samo she ti kaja 4e sum na 14 i v toq slu4ai nqmash dumata !!! ne si4ko zavisi ot vuzrastta be mamka mu !!!Първоначално написано от Disorder
![]()
![]()
![]()
![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
има любов...и аз мисля че не всичко зависи от възрастта![]()
Има я любовта...веднъж я срещах...но след време тя избяга...но аз още я виждам!...преди няколко дена пак ми се прииска да я среща...но уви...пак нямам късмет...май няма да я хвана никога...ЛЮБОВ ИМА И ТО НЕ ПО 1 ПЪТ!
Нямам нищо против, че изпитваш нещо уникално, което не си усещала досега. В крайна сметка всички сме били на 14 и хормоните са ни блъскали здраво, та знаем как е. Мисълта ми беше, че като поживееш още малко ще си дадеш сметка колко слабо е това, което чувстваш сега в сравнение с любовта, която тепърва предстои да ти се случи... Но докато не го изпиташ сама едва ли ще стигнем до някакъв консенсус по темата, така че поздрави от мене и приключвам със спора.Първоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
Заблуда, халюцинация.![]()
Не разбирам хората, които твърдят, че аааадски много са обичали някого, а след време споменът за този някой избледнява.. или просто го забравят бързо и се правят, че не съществува.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Има!Аз все о6те не съм я открил оба4е вярвам 4е има!
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
ima istinska lubov, no drug e vaprosa, koga vseki 6te q nameri