.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52

От два стола на земята..

;( Имаше едно момче дето мн обичах и ко стана тръгнах с него но после и с още едно момче и сега сичко се прееба те разбраха и ме зарязаха и 2-та значат адски много за мен .. и ми липсват неможех да избера и за това с двамата бях само че .. ги загубих .. и незнам как да си ги върна поне единия от тях защото немога побърквам се без тях .. а пък има и още едно момче с което ходех преди и мн го обичах но той мн лъжеше беше женкар .. и мн ме беше наранил и сега той не спира да ме търси и вика хайде да се съберем пък аз незнам дали трябва неискам пак да ме нарани.. отделно има още едно момче дето ме кефи и той ме харесва но ... той ходи с една фр и неискам да ги разделям само че ние неможахме да се разберем кой кого харесва и той тръгна с нея и сега тая фр ми звъни и вика ей ай ела ние сме в Васето тука ще празнуваме нещо и аз кои е там и тя ми изрежда и вика а да и милото бе и аз само аа не иам работа защото неискам да ги гледам как се натискат .. Таа незнам какво да правя и с кой да бъда ... ;(

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    Така като гледам написаното си мисля че ти дори нямаш и 16 год.Да,това е от значение защото едно момиче на 14,15 въобще не знае какво иска...Според мен ти само си играеш с мамчетата за да си постоянно с някой или за да не си сама или за да има някви филми около теб или нз защо...Вземи първо да си изясниш кой харесваш и тогава питай за съвет...Ако греша някъде поправи ме
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Еми ти кфо очакваш, че ще харесваш 15 момчета на веднъж, ще ходиш с 5 и ще ревнуваш гаджетата на приятелките си.Еми я се вземи в ръце.Намери си сериозен приятел и си ходи само с него...Какви са тия хиляда момчета наведнъж и към никое не си сигурна какво изпитваш!

Кристалната ми топка е на ремонт и не мога да отгатна в случая с кой от няколкото десетки дето искаш да бъдеш

ami na 17 sym .. emi neznam iskam gi vsi4kite haha ama nqma da se polu4i tui 4e iskam da izbera tozi koito me zaslujava maa neznam koi e toi ot si4kite teq .. ii za tfa pisah da mi pomognete koi stava pove4e

Цитирай Първоначално написано от GoTiNa f3nKa
    ami na 17 sym .. emi neznam iskam gi vsi4kite haha ama nqma da se polu4i tui 4e iskam da izbera tozi koito me zaslujava maa neznam koi e toi ot si4kite teq .. ii za tfa pisah da mi pomognete koi stava pove4e
    даааа ти си незаменима....

Цитирай Първоначално написано от GoTiNa f3nKa
    Еми ние как да знаем кой става като за първи път чуваме за тея хора и дори не сме ги виждали.Еми кой...кой третия от ляво на дясно..Той е!Него избери....Пфф...

Град
    ПЛОВДИВ
    еми като гледам отивай при женкаря,щом ти е все едно кой ще избереш...поне при него ще те огреее веднага о ще знаеш какво да очакваш-т.е. ще те нае*бе и ще те зареже ..ама в нкакъв случай не взимай гаджето на приятелката си

ama pff na vas vi e sme6no ama .. ne e mn sm6no 6ot gi haresvam si4kite puk .. vsi4kite sa me preebvali no tfa mom4e deto sa hodi s moita fr mn sladuk naprayy unikalen puk az kogato iska6e da hodim ne pomna 6to mu otkazah i sega znam 4e toi o6te me haresva 6ot se mi pi6e po skype se mi se obajda po tela .. ama ... nz a puk toq jenkara i toi hubav ama ako me preebe pak a puk dr 2 mom4eta te sa mn mili4ki takiva

Град
    Там, където е сърцето...
    Хахаха да и какво очакваш да ти кажем ние, като ти харесваш този, ходиш с онзи, тоя те зарибява... Ами решаваш с кой да си и така... а двете момчета нормално да те зарежат...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Град
    ПЛОВДИВ
    ama pff na vas vi e sme6no ama .. ne e mn sm6no 6ot gi haresvam si4kite puk .. vsi4kite sa me preebvali no tfa mom4e deto sa hodi s moita fr mn sladuk naprayy unikalen puk az kogato iska6e da hodim ne pomna 6to mu otkazah i sega znam 4e toi o6te me haresva 6ot se mi pi6e po skype se mi se obajda po tela .. ama ... nz a puk toq jenkara i toi hubav ama ako me preebe pak a puk dr 2 mom4eta te sa mn mili4ki takiva

аз се отказвам

Според мен трябва първо да си изясниш какво искаш и тогава да избираш защото ме съмнява че незнаеш какво искаш.
    Бъди такъв какъвто си защото на света има достатачно други хора.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Чета и ти се чудя на акъла,честно.Май повече ги харесваш защото са с хубава външност,а?

Бе няма да останеш на сухо или без човек който да не харесваш или "обичаш".

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Повече от фен
    Град
    Ниее сме на всекии километъъър... хлъц ! :D
    Абе що не земеш да устроиш една огрия и да те минат сичките по няколко пъти за да разбереш кой е най-добър и да си хванеш него... Кой знай пък може след т'ва да ти дой акъла в главата...

ami mn mi puka6e za tfa mom4e i mn go obi4ah am toi e jenkar ili pone be6e .. i ako mu povqrvam pak i toi mi razbie surceto otnovo.. nqma da go ponesa zna4i znam 4e opleskah ne6tata s oniq 2 mom4eta no iskam da sym fr s tqh a nz kak 6ot az na ediniq mu vikam ai pone fr-ta si ostanem i toi mi ne neiskam drugiq vika ok ..ama nikfi fr ne sme toi ne mi govori ..

Град
    ПЛОВДИВ
    Абе що не земеш да устроиш една огрия и да те минат сичките по няколко пъти за да разбереш кой е най-добър и да си хванеш него... Кой знай пък може след т'ва да ти дой акъла в главата...

и т'ва е идея

Град
    Sofia
    Бахти шаврантията...

кой ше ти помогне бе мацка????
    земи си почини, че мноо си се вживяла ?!
    а за сърцето ти :Д:Д:Д:Д аре няма ... =)
    гледаш на някъде и очакваш нещо да се случи.а като се замислиш се случват неща на които ние казваме,че нищо не се случва! е извинявайте ама вятъра също се случва...!?

;( ;( neiskam pak da me boli kokloto i tupo da izglejda me e strah da se doverq na nqkoe mom4e i za tfa sa tolkova mn 6ot se zaribq s nqkoi i kato useta 4e stava mn seriozno prava vsi4ko vuzmojno da me zareje .. neiskam pak da reva sus sedmici zaradi nqkoi idiot i sega su6tiq tozi idiot mi se kulne i mi reve po telefona kolko me obi4al..

Мри ма, тъпа патко Пачавретина с пачавретините

Цитирай Първоначално написано от From Hell
    Еми ти кфо очакваш, че ще харесваш 15 момчета на веднъж, ще ходиш с 5 и ще ревнуваш гаджетата на приятелките си.Еми я се вземи в ръце.Намери си сериозен приятел и си ходи само с него...Какви са тия хиляда момчета наведнъж и към никое не си сигурна какво изпитваш!
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

prosty neznam kak da se durja i kakvo da naprava .. mn sum oburkana .. mai se promenih ii yse6tam kak se otdale4avam ot priqtelkite si .. ot vsi4ko koeto bqh predi bqh nekfa luda tam samo kuponi i mom4eta .. no sega ne e taka moje bi porasnah i prosto iskam edno ot tezi mom4eta da bude do men i adcki mn iskah tova mom4e da e Liubo (gadjeto na moita priqtelka) no ako gi razdelq ..

Фен Аватара на saskou
    Град
    Bourgas
    на такива като теб им викам "малки магистралки"
    да слуша

alQlqLQL ujas mn golqm problem ima6 maliii hahahaha

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си