.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

1.77 см ---> 62 кг ?!?!

Висока съм 1.77 и тежа 62 кг ... според вас това в рамките на допустимото ли е ?!? Имам големи комплекси и си мисля че съм много дебела макар че всички ми казват че искали да имат като моето тяло и такива дълги крака ... и приятелят ми казва че съм си била супер и да не го развалям тва дупе ама си мисля че 62 кг за момиче са много ... Не знам ...
    I don`t KnoW

след като всички ти казват,че изглеждаш супер,кво толкова го мислиш. аз съм била 62кг и съм по-ниска от теб и знам,че не е болка за умиране. ако чак толкова искаш да се промениш,спортувай повече и се храни ЗДРАВОСЛОВНО,без диети,моля

еми според индекса за измерване си в нормите дотри може да качиш някое килце ама то зависи от самата структура..но щом ти казват така едвали ше те лъжат толкова хора..
    Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Аз пък имам точно обратния проблем с приятеля си. Той също е 176-178 см, а тежи 55 килограма...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

няма значение колко тежиш а как изглеждаш....ти може и 55 килограма да станеш и да си си същата тей че недей обраща внимание на килограмите просто трябва да се харесваш а ако видиш някаде нещу по тялото си кадето мислиш че има нужда от корекция просто се постарай да го премахнеш с упражнения, фитнес, диета и т.н.

Много ясно, че си дебела и то много Явно приятеля ти си пада по "приятно закръглени"

Мисля, че си добре, но не може да се определи само като кажеш ръста и килограмите. От телосложението също зависи много как ще изглеждаш.. Познавам момичета, които са с моя ръст, а повече килограми, а са по слаби. Така че...
    А и съм съгласна с поста по нагоре, че е важно ти да се харесваш и да се чувстваш добре в кожата си! Тогава и околните ще те харесват! Успехчета

Цитирай Първоначално написано от nestle
    няма значение колко тежиш а как изглеждаш....ти може и 55 килограма да станеш и да си си същата тей че недей обраща внимание на килограмите просто трябва да се харесваш а ако видиш някаде нещу по тялото си кадето мислиш че има нужда от корекция просто се постарай да го премахнеш с упражнения, фитнес, диета и т.н.
    Да.. доста вярно

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Според мен си си в нормата и след като ти казват, че изглеждаш добре вероятно няма да те лъжат.
    Но след като не се чувстваш добре в кожата си може да започнеш да правиш упражнения сутрин или да бягаш, за тонус.

Аз имам почти същия проблем висока съм 163 и тежа 47 и все си мисля, че трябва да сваля няколко, за да се чувствам добре. Но любовта ми към храната надделява винаги, а и Сашо все мрънка, че не иска да спи със скелет.

Затова зависи само от теб. Ако не се чувстваш добре - упражнения, бягане за стягане на тялото, но в никакъв случай диети. Може да си оставиш един ден за разтоварване - само течности или само плодове и зеленчуци (аз правя първото).

щом си висока 1.77 не мисля че си дебела ..
    дори май ти трябват още няколко килца отгоре
    п.с също тежа някъде там към 59-60 кг.
    и съм 1.68,ама много се харесвам

Град
    Over the hills and far away
    ей нищо ти няма щом и гаджето те харесва проблема не го виждам обичай си тялото :P

хах, ами за сравнение мога да кажа, че в Испания забраниха манекенки над 1,77 да тежат по-малко от 58 кг, така че си прави сметката
    SMILE FOR ME NOW

Поредната която пуска тема само за да чуе от останалите колко е прекрасна и перфектна

Цитирай Първоначално написано от Funky Fresh
    Поредната която пуска тема само за да чуе от останалите колко е прекрасна и перфектна
    \/

Преди и аз бях мн критична към себе си ноо с времето се свиква имам предвит че щом ии околните те хареват няма нужда от притеснение

4estno da si govorim.....mislq 4e dori si slaba .....kakvo da ti kaja moje i da si debela nz kak izglejdash.......ako imash muskulii e edno ako si samo slanini e drugo 4estno kazano az teja pove4e ot nqkoi fr no te izglejdat po palni4ki ot men taka 4e nqmat zna4enie kg............. a i drugo kakvo te interesuva mnenieto na nqkvi nezponati i to za tokova neshto ia vdigni glavata i se vij kolko si hubava visoka slaba i dobra i umna ( vqrvam 4e si takava) pokaji si samo4uvstvieto kasmet

въпреки че не признавам кантара, а само сантиметъра, мисля че си си много добре и няма от какво да се притесняваш аз съм около 173 и съм 58 килограма, изглеждам си много добре, с малко повечко задник, но добре, та ако съдя по себе си - ти си супер :P

i az sum sus su6tite merki . az li4no se haresvam . vsi4ko zavisi ot tvoqta struktora na tqloto !

Фен Аватара на Persie
    Град
    София
    Леле аз също съм 62кг, но съм висока 178 само дето съм си въобразила, че съм клечка въпреки, че всички ми кават, че съм си много добре .
    [b][i]Je t'aime au-del

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си