.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

тясна съм...

Тясна съм,а и на гаджето бих казала че не му е малък и освен че трудно влиза и ме боли,а съм правила секс преди това поне към 7-8 пъти.Бих искала да правим нормален секс.Въпроса ми е как да стане това?как да не ме боли и да му влиза по лесно /Темата е напълно сериозна и моля без безмислени изказвания

ramaiana
    Guest
    Малко повече любовна игра...трябва да се възбудиш добре...иначе ще те боли,както казваш.
    Той лиже ли те?Или поне с ръчичка...
    Мисля,че добре ги разбираш нещата,щом си правила секс и преди

7 - 8 пъти си си дигала краката... мнооо опит си натрупала Кажи му да те нахрачи убаво да се омазниш, може и зехтин "Коста Доро" да използвате Ако и това не помогне с белачката за картови му го издялкай по твой вкус

Супер фен
    mn vazbudena i frenska lubov prast4eta razbira se ner pove4e ot 3 vapreki 4e na men sa mi mnogo ili pak lubrikant
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от marina star
    mn vazbudena i frenska lubov prast4eta razbira se ner pove4e ot 3 vapreki 4e na men sa mi mnogo ili pak lubrikant
    Кво флудиш, нали и аз тва казах

Mili4ka za da vliza po lesno horata sa izmislili vazelin , ako ne ti haresva frenskata liubov .

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Shte te posyvetvam dve neshta-1)Masturbirai; 2)Izpolzvaite lubrikanti,no da sa na vodna osnova,za da ne uvredqt kondoma.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Голям фен
    Град
    Плевен дге!
    Цитирай Първоначално написано от Tazadar
    Цитирай Първоначално написано от marina star
    Кво флудиш, нали и аз тва казах

to4no tfa kaza xaxxa
    97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!

Голям фен
    Град
    stz/Varna

Re: тясна съм...

Цитирай Първоначално написано от blqqh
    Тясна съм

Мечтата на всяко момче :P

Според мен имаш 2 варианта за този проблем:
    1.Или разликата м/у възрастта ви е голяма, съответно и размера на приятеля ти...
    2.Пребързвате към половия акт. Както вече казаха... "повече любовна игра".
    ~ EviL DeViL ~

7 - 8 пъти си си дигала краката... мнооо опит си натрупала Кажи му да те нахрачи убаво да се омазниш, може и зехтин "Коста Доро" да използвате Ако и това не помогне с белачката за картови му го издялкай по твой вкус
    Хаха Остроумен си...
    offline forever!

eми ползваи лубрикант ...

Цитирай Първоначално написано от Sharkyy
    да това е едно от решенията

Повече от фен Аватара на LitTleJ
    BeBoNcHeTo Пуснато на: Съб Фев 02, 2008 5:47 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Sharkyy написа:
    да това е едно от решенията

Да не лъжеш бе.

ахахахахахаха

Фен Аватара на Mad&Bad
    Град
    Където си искам!
    Ако и зехтина не помогне сложи ГРЕС.... :P :P
    Великите неща се градят върху твърдите основи на неуспеха!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си