- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- тясна съм...
Тясна съм,а и на гаджето бих казала че не му е малък и освен че трудно влиза и ме боли,а съм правила секс преди това поне към 7-8 пъти.Бих искала да правим нормален секс.Въпроса ми е как да стане това?как да не ме боли и да му влиза по лесно/Темата е напълно сериозна и моля без безмислени изказвания
Малко повече любовна игра...трябва да се възбудиш добре...иначе ще те боли,както казваш.
Той лиже ли те?Или поне с ръчичка...
Мисля,че добре ги разбираш нещата,щом си правила секс и преди
7 - 8 пъти си си дигала краката... мнооо опит си натрупалаКажи му да те нахрачи убаво да се омазниш, може и зехтин "Коста Доро" да използвате
Ако и това не помогне с белачката за картови му го издялкай по твой вкус
![]()
mn vazbudena i frenska lubov prast4eta razbira se ner pove4e ot 3 vapreki 4e na men sa mi mnogo ili pak lubrikant
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Кво флудиш, нали и аз тва казахПървоначално написано от marina star
![]()
Mili4ka za da vliza po lesno horata sa izmislili vazelin , ako ne ti haresva frenskata liubov .
Shte te posyvetvam dve neshta-1)Masturbirai; 2)Izpolzvaite lubrikanti,no da sa na vodna osnova,za da ne uvredqt kondoma.
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Първоначално написано от Tazadar
![]()
to4no tfa kaza
xaxxa
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
Първоначално написано от blqqh
Мечтата на всяко момче:P
Според мен имаш 2 варианта за този проблем:
1.Или разликата м/у възрастта ви е голяма, съответно и размера на приятеля ти...
2.Пребързвате към половия акт. Както вече казаха... "повече любовна игра".![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Хаха Остроумен си...Първоначално написано от Tazadar
offline forever!
eми ползваи лубрикант ...
да това е едно от решениятаПървоначално написано от Sharkyy
BeBoNcHeTo Пуснато на: Съб Фев 02, 2008 5:47 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Sharkyy написа:
eми ползваи лубрикант ...
да това е едно от решенията
Да не лъжеш бе.
Ако и зехтина не помогне сложи ГРЕС....Първоначално написано от Tazadar
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P :P
![]()
![]()
![]()
Великите неща се градят върху твърдите основи на неуспеха!