- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Каква кола кара гаджето
Mazda 323F
![]()
I`m trying to make your dreams come true...
един джип Хюндай пише отзад![]()
Mi sled kato yspia da razvali 4 koli prez poslednata godina i da gi prodade s 300 zora si kypi minalia mesec niakakva Honda vtora ruka no stra6no zapazena,4erna,s kojeni sedalki..samo tva znam ot modeli niamam ideia![]()
Ето го мойто бебче![]()
Подарък от баща ми за 18-тия ми рожден ден
За жалост все още немога да го карам- в момента чакам да ми издадат книжката че нали се чака 10 дена
Заобичах я повече от приятелката си![]()
ами още няма книжка, но от време на време ме вози в мерцедеса на татенцето, най-често ме взима от даскало
![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
моя мъж пък кара ферари енцо
хахахх![]()
моята приятелка кара такъв пасат
а аз карам Yamaha
Пежо 106 1.9 TDI![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Аз си карам Голф2-ка 1.6EZ 91 година хОНДИТЕ ги правя смешни![]()
Аз карам Фиат Уно. Нямам си приятелка, а бившата ми беше твърде малка за да кара кола. Пък и нея я е страх от всичко с двигател...
мързи ме да карам курсовете засега![]()
вие сте луди пов1рхностни хора!!! това 1 жо е форум за любов, 2 ро.... ебаси кефа.... гадйето ми кара еди кво си.... и 3 то... жие доказахте... 4е сти4ките сте се хванали... с доста по големи м от вас.... или ина4е казано не сте за теен раздел.....
еби му маиката... неам думи
Първоначално написано от ™G-Baby™
Голф е селската мечтаПървоначално написано от ABF
![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
"опел астра хахахх" "голф 2-ка ахаха
" "кракомобила пхахах
"
толкова голямо значение ли има в какво ви се возят тъпите задници.. ?
хахаххаха![]()
Е, виж сега тя колата но моя е на старо, баща му тели заем, за да я купи, но се води на името на приятеля ми и той я кара, понеже баща му няма книжка.....Не разбирам какъв е проблемът. А и тя Астрата не си е много за хвалба!Първоначално написано от BeBsItO
The sameПървоначално написано от varnen4e
![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Първоначално написано от machokaa
+20
Не разбирам от коли.....нямам представа каква е![]()
един мерцедес,идея си нямам къф модел е (хубав е )а аз съм с алфа 156
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Хъхъ ъх същияПървоначално написано от Wrathchild
![]()
Абе вие с какви чичковци ходите, само един двама човека от 4 страници казаха, че мъжете им нямат... брееййй... ще взема и аз да мина на а ла дъртак с яка кола ахах х![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Моя в момента е с Ауди А8 => http://pictures.topspeed.com/IMG/jpg...7_audi_a8w.jpg
Само че не е същия цвят а е тъмно, но онзи ден замина за Германия да си взима друга коля, но не знам още каква..като се върне ще разбераИ кви са тия гупости, че сме се били хванали с чичковци... Както и едно друго момиче каза-книжка се взима на 18