.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 91
    Повече от фен
    Лада 5-ца...еххх все на Лада ми върви

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Офф в нащо семейство аз съм тази с книжката
    Let The BEAT Control Your Body

Голям фен
    ne kara

Цитирай Първоначално написано от ABF
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen_
    Все още никаква..надяваме се скоро - Хонда
    hONDA селската мечта ли

ако теб на село така са те учили,за нас в града-това е кола като кола .
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Интересно ми е що темата е в раздел "Любов" : )) Може би от любов към колите...или към гаджето..или и към двете
    Моя караше някво Рено доскоро....Сега е с един Опел...не ме питайте къв...не знам : )) Но е много по-добре от Реното(което остана за баща му )
    Но като че ли предимно и аз,и той ходим пеша : )))

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от BeBsItO
    вие сте луди пов1рхностни хора!!! това 1 жо е форум за любов, 2 ро.... ебаси кефа.... гадйето ми кара еди кво си.... и 3 то... жие доказахте... 4е сти4ките сте се хванали... с доста по големи м от вас.... или ина4е казано не сте за теен раздел..... еби му маиката... неам думи
    Е, виж сега тя колата но моя е на старо, баща му тели заем, за да я купи, но се води на името на приятеля ми и той я кара, понеже баща му няма книжка.....Не разбирам какъв е проблемът. А и тя Астрата не си е много за хвалба!
    krem4e ne go priemai tolkova li4no! macko ti si golqma do kolkoto znam si nad 20 godinki.... i e normalno,za6toto ima6 nujda i ti i gadjeto ti ot tazi kola,za cel mn po razli4na ot tva da se fukate.... ama ne razbiram nekvi pikli na po 14 det se hva6tat s mom4eta na po 20 i nqkolko si... samo 6otot imat kola apak i taka kato gledam,v slu4ei 4e ne sma prava.... tva na6to e dale4 ot teen forom ,pak kamo li problem
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Град
    somewhere over the rainbow
    Авторът сигурно иска да ни докаже,че ако любовта на мъжете минава през стомаха,тази на жените минава през колата...

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Цитирай Първоначално написано от sexita
    вие сте луди пов1рхностни хора!!! това 1 жо е форум за любов, 2 ро.... ебаси кефа.... гадйето ми кара еди кво си.... и 3 то... жие доказахте... 4е сти4ките сте се хванали... с доста по големи м от вас.... или ина4е казано не сте за теен раздел..... еби му маиката... неам думи
    Е, виж сега тя колата но моя е на старо, баща му тели заем, за да я купи, но се води на името на приятеля ми и той я кара, понеже баща му няма книжка.....Не разбирам какъв е проблемът. А и тя Астрата не си е много за хвалба!
    krem4e ne go priemai tolkova li4no! macko ti si golqma do kolkoto znam si nad 20 godinki.... i e normalno,za6toto ima6 nujda i ti i gadjeto ti ot tazi kola,za cel mn po razli4na ot tva da se fukate.... ama ne razbiram nekvi pikli na po 14 det se hva6tat s mom4eta na po 20 i nqkolko si... samo 6otot imat kola apak i taka kato gledam,v slu4ei 4e ne sma prava.... tva na6to e dale4 ot teen forom ,pak kamo li problem

еее...чакай малко...
    кой тук е казал,че ходи с някой заради колата му...
    Колата си е допълнителна екстра,ако е хубава е още по-яко,ако не е ...същото...
    но цели удобство...може да отидете навсякъде
    Не ми пука каква е толкова..да кефя и се,ама не съм с човека заради колата му...
    Но какво по-хубаво от готин пич с яка кола...на всичкото отгоре и гаджето ти...
    Какво означава тийнейджър,знаеш ли?
    glei sq az ne obvinqvam li4no teb ili 1 ili 2 ri 4ovek no saglasi se 4e mn ot momi4etata pravqt to4no tva !neiskam nikoi da obijdam no opredeleno na 90% ot forumnicite gadjetata im da imat koli.... ne enormalno....tva mi govori samo 4e sa prekaleno golemi ne stava na vapros za teb

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Темата се превърна в абсолютен кокошарник.

Не виждам какво сте се впуснали в размисли коя с колко голям ходи. Това изобщо не влиза в работата на никоя от нас. Хората си ходят, с които си искат, а дали е на 18 или на 60 за нас няма значение, нали се обичат. Колата е просто вещ. Да видя, ако ще Ферари да кара и е боклук дали някоя ще остане с него.

Супер фен
    Град
    Венера
    За някаква секс машина ли питаш, че темата ти е в тоя раздел или?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от nekfo_sladko_bebe
    Моя в момента е с Ауди А8 => http://pictures.topspeed.com/IMG/jpg...7_audi_a8w.jpg
    Само че не е същия цвят а е тъмно, но онзи ден замина за Германия да си взима друга коля, но не знам още каква..като се върне ще разбера И кви са тия гупости, че сме се били хванали с чичковци... Както и едно друго момиче каза-книжка се взима на 18
    ахаха вервай си ... с А8 за 200 бона и ще се занимава с пикла като тебе тия с А осмиците ходят с манекенки и то докато ги наебат няколко пъти и после с нова
    аман от комплексарки

аз нямам гадже, колата се вижда от аватара ми каква е, сигурно е тя причината че не мога да си хвана сериозно гадже- от спортното окачване ги е страх за бъбреците

тая тема доста я поо*рахте няма ли модове в тоя форум ????

п.с. аз карам BMW но има ли значение ква ще е колата ???

Цитирай Първоначално написано от ~LaDy_Dy~
    Още е с кракомобила..... [/b]
    а са какво толкова и моя е тъка за сметка но това му давам моята когато му трябва :P
    I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!

еее...чакай малко...
    кой тук е казал,че ходи с някой заради колата му...
    Колата си е допълнителна екстра,ако е хубава е още по-яко,ако не е ...същото...
    но цели удобство...може да отидете навсякъде
    Не ми пука каква е толкова..да кефя и се,ама не съм с човека заради колата му...
    Но какво по-хубаво от готин пич с яка кола...на всичкото отгоре и гаджето ти...
    Какво означава тийнейджър,знаеш ли?
    glei sq az ne obvinqvam li4no teb ili 1 ili 2 ri 4ovek no saglasi se 4e mn ot momi4etata pravqt to4no tva !neiskam nikoi da obijdam no opredeleno na 90% ot forumnicite gadjetata im da imat koli.... ne enormalno....tva mi govori samo 4e sa prekaleno golemi ne stava na vapros za teb
    ами...да...тук има доста големи...
    аз съм на 18...(eighTEEN),значи съм още тийн и е нормално да си хвана гадже на 22-23 например...то мойто е на 18 пак де,но казвам,че няма как да няма кола в повечето случаи...
    Повечето момичета които познавам са около мойта възраст...така,че темата може да се обсъжда споконо от нас...
    Пък и едно 15 годишно момиче също може да има 18 год. гадже,което да кара кола...

Душко луда си по малките са по добре но някой друг път ще го разбереш като пораснеш
    I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Май тука има няколко повърхностни момичета.И половината момичета не разбират каква точно е марката на колата,ама тези на които гаджетата им имат много готини коли са се постарали да разберат и най вече са се помачили да запомнят каква е колата,че да могат да се похвалят

Град
    Варна
    само немога да разбера какво толкова има ако момиче помни каква е колата .. има и момичета които разбират от коли, а не само момчетата ...бившия ми караше .. опел тигра 1995г .. а сегашния има мерцедес CL 55 AMG .. разбирам ги колите още от малка .. така че не виждам какъв е проблема

тая тема плаче за катанец май май!!!не разбирам кво значение има ква кола кара приятеля ти или приятелката ти???

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    natalitoo
    Някаде да съм написала,че никое момиче не разбира от коли ???
    Аз писах,че повечето не разбират за което садя по това което проЧетох.Брави,че знае6 каква кола е карал приятелят ти и каква кара сега.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Няма кола, мотор има

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    oh dobre, 6te se saglasq s teb sexita i s jafs :P no v kraina smetka, nqma kvo da otri4ate lubovta nqma ni6to ob6to s kolite i s tiq razdel :P

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

moq kara 1 kiorava vektra ma i na tva sam dovolna.nali ne hodq pesha

Супер фен
    Абе момичета, вие гаджетата си за таксита ли ги ползвате... Едно телефонно обаждане и след 2 мин. е пред вас.. и даже без пари бе.....ей ей.... гъзария....

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от ~LaDy_Dy~
    Абе момичета, вие гаджетата си за таксита ли ги ползвате... Едно телефонно обаждане и след 2 мин. е пред вас.. и даже без пари бе.....ей ей.... гъзария....
    Ami pri men ako triabva da buda 4estna si e po4ti taka.Prosto tyka bez kola si zagyben za6toto niama gradski transport a taksitata stryvat maika si i ba6ta si.Sega kato jiveem sami sus sestra mi raz4itame na gadjeto mi za da otidem da napazaryvame,na kafe,na lekar..prosto navsiakude.Mai samo daskaloto ni e nablizo

Страшна тема....Volkswagen Golf 3 и Fiat Marea 125 TD

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си