- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Каква кола кара гаджето
Лада 5-ца...еххх все на Лада ми върви![]()
Офф в нащо семейство аз съм тази с книжката![]()
Let The BEAT Control Your Body
ne kara
Първоначално написано от ABF
ако теб на село така са те учили,за нас в града-това е кола като кола .
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Интересно ми е що темата е в раздел "Любов" : )) Може би от любов към колите...или към гаджето..или и към двете![]()
Моя караше някво Рено доскоро....Сега е с един Опел...не ме питайте къв...не знам : )) Но е много по-добре от Реното(което остана за баща му)
Но като че ли предимно и аз,и той ходим пеша : )))![]()
krem4e ne go priemai tolkova li4no! macko ti si golqma do kolkoto znam si nad 20 godinki.... i e normalno,za6toto ima6 nujda i ti i gadjeto ti ot tazi kola,za cel mn po razli4na ot tva da se fukate....Първоначално написано от krem4et0
ama ne razbiram nekvi pikli na po 14 det se hva6tat s mom4eta na po 20 i nqkolko si... samo 6otot imat kola
apak i taka kato gledam,v slu4ei 4e ne sma prava.... tva na6to e dale4 ot teen forom ,pak kamo li problem
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Авторът сигурно иска да ни докаже,че ако любовта на мъжете минава през стомаха,тази на жените минава през колата...
![]()
glei sq az ne obvinqvam li4no teb ili 1 ili 2 ri 4ovekПървоначално написано от sexita
no saglasi se 4e mn ot momi4etata pravqt to4no tva !neiskam nikoi da obijdam no opredeleno na 90% ot forumnicite gadjetata im da imat koli.... ne enormalno....tva mi govori samo 4e sa prekaleno golemi
ne stava na vapros za teb
![]()
Темата се превърна в абсолютен кокошарник.
Не виждам какво сте се впуснали в размисли коя с колко голям ходи. Това изобщо не влиза в работата на никоя от нас. Хората си ходят, с които си искат, а дали е на 18 или на 60 за нас няма значение, нали се обичат. Колата е просто вещ. Да видя, ако ще Ферари да кара и е боклук дали някоя ще остане с него.
За някаква секс машина ли питаш, че темата ти е в тоя раздел или?
ахаха вервай си ... с А8 за 200 бона и ще се занимава с пикла като тебеПървоначално написано от nekfo_sladko_bebe
тия с А осмиците ходят с манекенки и то докато ги наебат няколко пъти и после с нова
![]()
аман от комплексарки
аз нямам гадже, колата се вижда от аватара ми каква е, сигурно е тя причината че не мога да си хвана сериозно гадже- от спортното окачване ги е страх за бъбреците![]()
тая тема доста я поо*рахте няма ли модове в тоя форум ????
п.с. аз карам BMW но има ли значение ква ще е колата ???
а са какво толкова и моя е тъкаПървоначално написано от ~LaDy_Dy~
за сметка но това му давам моята когато му трябва :P
![]()
I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!
Първоначално написано от sexita
Душко луда си по малките са по добре но някой друг път ще го разбереш като пораснеш![]()
I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!
Май тука има няколко повърхностни момичета.И половината момичета не разбират каква точно е марката на колата,ама тези на които гаджетата им имат много готини коли са се постарали да разберат и най вече са се помачили да запомнят каква е колата,че да могат да се похвалят![]()
само немога да разбера какво толкова има ако момиче помни каква е колата .. има и момичета които разбират от коли, а не само момчетата ...бившия ми караше .. опел тигра 1995г .. а сегашния има мерцедес CL 55 AMG .. разбирам ги колите още от малка .. така че не виждам какъв е проблема![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тая тема плаче за катанец май май!!!не разбирам кво значение има ква кола кара приятеля ти или приятелката ти???
natalitoo
Някаде да съм написала,че никое момиче не разбира от коли ???
Аз писах,че повечето не разбират за което садя по това което проЧетох.Брави,че знае6 каква кола е карал приятелят ти и каква кара сега.
Няма кола, мотор има![]()
oh dobre, 6te se saglasq s teb sexitai s jafs :P no v kraina smetka, nqma kvo da otri4ate lubovta nqma ni6to ob6to s kolite i s tiq razdel :P
Едната любовница кара Toyota Avensis - много готина джаджа.
moq kara 1 kiorava vektra ma i na tva sam dovolna.nali ne hodq pesha![]()
Абе момичета, вие гаджетата си за таксита ли ги ползвате... Едно телефонно обаждане и след 2 мин. е пред вас.. и даже без пари бе.....ей ей.... гъзария....![]()
![]()
Ami pri men ako triabva da buda 4estna si e po4ti taka.Prosto tyka bez kola si zagyben za6toto niama gradski transport a taksitata stryvat maika si i ba6ta si.Sega kato jiveem sami sus sestra mi raz4itame na gadjeto mi za da otidem da napazaryvame,na kafe,na lekar..prosto navsiakude.Mai samo daskaloto ni e nablizoПървоначално написано от ~LaDy_Dy~
![]()