.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 91 от общо 91
    Мега фен Аватара на koalka
    Няма кола, даже няма книжка и е разбираемо, като сме на по 17.

Град
    В СъниЩаТа тИ ..
    п0я е с Mazda ,ама нз нищо повече за нея

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P
    Не карам , и тя не кара ..
    Но не мога да не се разпиша ..

Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Цитирай Първоначално написано от zuty
    Golf ама нз какъв :P
    +1
    Не за вражда, за обич съм създадена!

Пежо 200 и пешш ... нямам гаджИ
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    там където мечтите стават реалност
    Нямам лична кола сега,имах много яка кола преди време,после имах мотор,книжка имам обаче лови прах унас от близо 1 година,като се замисля почти не съм ползвал книжката,само когато карах колата на баща ми няколко пъти,че имах работа да върша с кола.
    Вече не карам колата на баща си,защото ми е под достойнството,не приемам и той да ми купи кола,макар,че ми предлага да ми купи много яка кола-БМВ,мерцедес,алфа,джип,какв ото си избера,не от най-скъпите ама не и от евтините,най-доброто което може да ми осигури и най-скъпото.
    Предпочитам да карам продънена изгнила кола отколкото да постъпя като "лигавите синчета",дори ми е по-добре да ходя пеша.
    Поне знам,че никой не може да ми търси сметка дали карам пиян,дали съм блъснал колата,къде отивам с нея и т.н.
    Няма нищо по-ценно от свобода в живота и правото на избор.
    Много хора тук си поставят сами граници като се "продават",вие скъпи момиченца ако спрете да гледате "ква кола кара гаджето" може би ще спрете и да циврите ,че са ви оставили.
    Как да ви обича човек,ако знае,че вие го използвате,много ясно,че и той ще ви използва.
    Скоро време когато си стъпя на краката,може да минат година,две,но когато седна зад волана на купения с мои пари мерцедес ще бъда много по-щастлив защото ще знам ,че съм победител.
    Да не говорим,че като карам мерцедес всяка тъпа лигла ще си мисли,че я обичам и за да е гъзарка ще се натиска с мен ако ще да я спуквам от бой
    Ценете истински неща в живота мамка му,това е рецептата да не страдате
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Кара две...едната е рено някакво дърто ама нз какъв е модела точно, а другата е пасат 4 с десен волан много обичам да се бъзикам с шофиорите като сме с пасата
    НяМа Зна4еНиЕ КаКвО кАзВат ДрУГитЕ - тЕ Не Ме ПоЗнаВаТ.СмеЯ сЕ нА ПуК На ТезИ, КоИтО МраЗяТ УсМиВкаТа Ми.Аз ПроЩаВаМ, Но пРоБлЕмЪт е чЕ нЕ заБраВяМ!

Цитирай Първоначално написано от ~LaDy_Dy~
    Абе момичета, вие гаджетата си за таксита ли ги ползвате... Едно телефонно обаждане и след 2 мин. е пред вас.. и даже без пари бе.....ей ей.... гъзария....
    напротив аз ходя до центъра с градския транспорт,а вечер той ме прибира... никога не съм му казала "ела да ме земеш" даже понякога спорим по тоя въпрос, защото лятото предпочтитам да ходя пеша (не в жегата де, а привечер)
    НяМа Зна4еНиЕ КаКвО кАзВат ДрУГитЕ - тЕ Не Ме ПоЗнаВаТ.СмеЯ сЕ нА ПуК На ТезИ, КоИтО МраЗяТ УсМиВкаТа Ми.Аз ПроЩаВаМ, Но пРоБлЕмЪт е чЕ нЕ заБраВяМ!

Цитирай Първоначално написано от stoilov
    Цитирай Първоначално написано от machokaa
    Цитирай Първоначално написано от BeBsItO
    вие сте луди пов1рхностни хора!!! това 1 жо е форум за любов, 2 ро.... ебаси кефа.... гадйето ми кара еди кво си.... и 3 то... жие доказахте... 4е сти4ките сте се хванали... с доста по големи м от вас.... или ина4е казано не сте за теен раздел..... еби му маиката... неам думи
    +10

+20
    любов ли ви липсва на вас, бре?! немате проблеми...
    моя си е влюбен направо в БМВ-то, ама то неговото не е просто БМВ, то е НАПРАВЕНО БМВ. и гумите са му такива, каквито е мечтал да има, и волана, и бронята му е супер - една такава спортна. малко е ниска, де, и трябва много внимателно да минава през дупките, че одраска ли я, голяма трагедия става...
    ама много си я люби баварката повече от мене даже
    1-ва, 2-ра, 3-та и отлита...
    страшна работа
    Две неща имам на земята - любовта и свободата.
    Живота безвъзвратно дал бих за любов,
    любовта да дам за свободата съм готов!

mi kara na ba6ta mu kolata...pyk na ba6ta mu e BMW :P
    МоМиче ти НиКоГа не НаРанЯвай, че Не зНаеш коЛко я боли..с МоМиче НиКоГа не Се еБавай, ЗаЩото НаКраЯ Преебаният оСтаваШ Ти!!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ako mi e muj,a ne gadje broi li se?

Повече от фен Аватара на Komshiikata
    Град
    Във филма
    Опел тигра
    Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".

Град
    v edno sypersko grad4e
    Цитирай Първоначално написано от ani4ka_bani4ka
    любов ли ви липсва на вас, бре?! немате проблеми...
    моя си е влюбен направо в БМВ-то, ама то неговото не е просто БМВ, то е НАПРАВЕНО БМВ. и гумите са му такива, каквито е мечтал да има, и волана, и бронята му е супер - една такава спортна. малко е ниска, де, и трябва много внимателно да минава през дупките, че одраска ли я, голяма трагедия става...
    ама много си я люби баварката повече от мене даже
    1-ва, 2-ра, 3-та и отлита...
    страшна работа

ofFfFfFfFfFfFfFfFFFFFfFFffffffffffFfFf Molq ti se zapoznai me s tvoq samo edin put da me povozi mOLq teeeeeeee ako go napravi6 da znae6 ,4e 6te osu6testvi6 edna me4ta na edno mn dobro dete
    In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
    In my heart There will always be a place For you for all my life,
    I'll keep a part Of you with me
    And everywhere I am
    There you will be

кракомобил

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си