- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Каква кола кара гаджето
Няма кола, даже няма книжка и е разбираемо, като сме на по 17.
Не карам , и тя не кара ..
Но не мога да не се разпиша ..
![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
+1Първоначално написано от zuty
Не за вражда, за обич съм създадена!
Пежо 200 и пешш ... нямам гаджИ![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Нямам лична кола сега,имах много яка кола преди време,после имах мотор,книжка имам обаче лови прах унас от близо 1 година,като се замисля почти не съм ползвал книжката,само когато карах колата на баща ми няколко пъти,че имах работа да върша с кола.
Вече не карам колата на баща си,защото ми е под достойнството,не приемам и той да ми купи кола,макар,че ми предлага да ми купи много яка кола-БМВ,мерцедес,алфа,джип,какв ото си избера,не от най-скъпите ама не и от евтините,най-доброто което може да ми осигури и най-скъпото.
Предпочитам да карам продънена изгнила кола отколкото да постъпя като "лигавите синчета",дори ми е по-добре да ходя пеша.
Поне знам,че никой не може да ми търси сметка дали карам пиян,дали съм блъснал колата,къде отивам с нея и т.н.
Няма нищо по-ценно от свобода в живота и правото на избор.
Много хора тук си поставят сами граници като се "продават",вие скъпи момиченца ако спрете да гледате "ква кола кара гаджето" може би ще спрете и да циврите ,че са ви оставили.
Как да ви обича човек,ако знае,че вие го използвате,много ясно,че и той ще ви използва.
Скоро време когато си стъпя на краката,може да минат година,две,но когато седна зад волана на купения с мои пари мерцедес ще бъда много по-щастлив защото ще знам ,че съм победител.
Да не говорим,че като карам мерцедес всяка тъпа лигла ще си мисли,че я обичам и за да е гъзарка ще се натиска с мен ако ще да я спуквам от бой
Ценете истински неща в живота мамка му,това е рецептата да не страдате![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Кара две...едната е рено някакво дърто ама нз какъв е модела точно, а другата е пасат 4 с десен воланмного обичам да се бъзикам с шофиорите като сме с пасата
![]()
НяМа Зна4еНиЕ КаКвО кАзВат ДрУГитЕ - тЕ Не Ме ПоЗнаВаТ.СмеЯ сЕ нА ПуК На ТезИ, КоИтО МраЗяТ УсМиВкаТа Ми.Аз ПроЩаВаМ, Но пРоБлЕмЪт е чЕ нЕ заБраВяМ!
напротив аз ходя до центъра с градския транспорт,а вечер той ме прибира... никога не съм му казала "ела да ме земеш" даже понякога спорим по тоя въпрос, защото лятото предпочтитам да ходя пеша (не в жегата де, а привечер)Първоначално написано от ~LaDy_Dy~
НяМа Зна4еНиЕ КаКвО кАзВат ДрУГитЕ - тЕ Не Ме ПоЗнаВаТ.СмеЯ сЕ нА ПуК На ТезИ, КоИтО МраЗяТ УсМиВкаТа Ми.Аз ПроЩаВаМ, Но пРоБлЕмЪт е чЕ нЕ заБраВяМ!
любов ли ви липсва на вас, бре?! немате проблеми...Първоначално написано от stoilov
![]()
моя си е влюбен направо в БМВ-то, ама то неговото не е просто БМВ, то е НАПРАВЕНО БМВ. и гумите са му такива, каквито е мечтал да има, и волана, и бронята му е супер - една такава спортна. малко е ниска, де, и трябва много внимателно да минава през дупките, че одраска ли я, голяма трагедия става...![]()
ама много си я люби баварката повече от мене даже![]()
1-ва, 2-ра, 3-та и отлита...
страшна работа![]()
Две неща имам на земята - любовта и свободата.
Живота безвъзвратно дал бих за любов,
любовта да дам за свободата съм готов!
mi kara na ba6ta mu kolata...pyk na ba6ta mu e BMW :P
МоМиче ти НиКоГа не НаРанЯвай, че Не зНаеш коЛко я боли..с МоМиче НиКоГа не Се еБавай, ЗаЩото НаКраЯ Преебаният оСтаваШ Ти!!
Audi Q7
ako mi e muj,a ne gadje broi li se?
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Опел тигра![]()
Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".
Първоначално написано от ani4ka_bani4ka
ofFfFfFfFfFfFfFfFFFFFfFFffffffffffFfFfMolq ti se zapoznai me s tvoq
![]()
samo edin put da me povozi
mOLq teeeeeeee
![]()
ako go napravi6 da znae6 ,4e 6te osu6testvi6 edna me4ta na edno mn dobro dete
![]()
![]()
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me