- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Обезкосмяване
Zdraveite zna4i iskam da vi pitam s kakvo si mahate kosmite na "sramnoto mqsto ".S brusnene mn kofti stavat i tvurdi a s epilatora takava bolka 4e ...
![]()
Аз с бръснача ама скоро време мисла да ида на кола маска ...
neznam i az se 4uda po kuf na4in da gi maham s brasna4a mn shibano stava a pak na kola maska da ida nekoi mi darpa za tashaka moje li po nqkaf na4in primerno s lenti4ki nqkfi det se darpat?
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
еми аз сас самобрасначката само отстрани си ги махам,а иначе ги подстригвам![]()
Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!
a malko pove4e info za tiq lenti deto skubqt![]()
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
tezi lenti se prodavat vyv vsqka apteka i struvat ot 1 do 1.50lv. za lenti4ka. 2 sa napylno dostaty4ni za edin pyt. Mnogo sa udobni za polzvane. Az li4no polzvam na Veet i sym mn dovolna. E, v na4aloto e malko bolezneno, no byrzo se svikva![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Първоначално написано от glezan4e
az tarpa na bolka daje s epilator neme bolesehe no ima mn 4erveni to4ki weeeeeeeeeeeee![]()
ами аз съм пробвала с епилатор... ам мн ме болеше... иначе при мен няма нито пъпчици, нито подкожни косъмчета..то зависи и от кожата....
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
az izpolzvam samobrusna4ka, verno stava sravnitelno gadno, ama ko da napraq![]()
![]()
Не е важно къде си, важното е да си там.
Obezkosmqvam se s epilatora i s brysnacha.
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
хихихивъв Кауфланд има лентички за мустаци...може да свършат работа...но боляло ми казаха
![]()
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
Първоначално написано от mainata90
И аз съм на същото дередже.. бръсна се, но ми се иска да е по-гладко за по-дълго време.., но и ме е страх малко...![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
така е защото сте по-привикнали към епилиранеПървоначално написано от glezan4e
![]()
Аз използвам деепилатоар ...Безболезнено е и прави кожата гладка ...Много съм доволна
![]()
.... Tired of trying,yeah im smiling...but inside im dYinG!...
S kola maska
Първоначално написано от talisman4e_
sled depilaciq moje da pravi kojata ti po meka no efekta e sy6tiq kato pri brysneneto .
Бръсначка му е майката![]()
.На кола маска не снемя да ида.Не мога да си представя как ша ми отскубнат космите АУУУУУУУ
![]()
ще си позволя да цитирам някой съфорумец
"Епилирам си краката,
а с краката и ръката
отивам на дупето
обикалям и парчето
а във ваната под душа
бръсна мойта круша (ташаци)
подмишниците с внимателни движения
показвам завидни обезкосмителни умения
обичам да съм гладък и мъжествен
тъй за него съм най-божествен !!! ""
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
abe mn me radvat tiq rimi lelelee
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(az sam s samobrasna4ka)
majoretkata...skype-sladkata164
Не само в Кауфланд...Има ги във всеки по-голям супермаркет ,също така и в козметичните магазини .. И не са само за мустациПървоначално написано от samoubiika
ами има сякакви.. и за подмишници,за крака,за онази ти работа и каквито ти хрумнат още ... И не боли толкова 1,2 пъти като свикнеш,после не ти прави впечатление... Аз съм си много доволна ..
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98