.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 58

Обезкосмяване

Zdraveite zna4i iskam da vi pitam s kakvo si mahate kosmite na "sramnoto mqsto " .S brusnene mn kofti stavat i tvurdi a s epilatora takava bolka 4e ...

Град
    Пловдив
    Аз с бръснача ама скоро време мисла да ида на кола маска ...

Голям фен
    Град
    Плевен дге!
    neznam i az se 4uda po kuf na4in da gi maham s brasna4a mn shibano stava a pak na kola maska da ida nekoi mi darpa za tashaka moje li po nqkaf na4in primerno s lenti4ki nqkfi det se darpat?
    97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!

еми аз сас самобрасначката само отстрани си ги махам,а иначе ги подстригвам
    Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Ми аз си взех от Oriflame една машинка за оформяне на вежди, ама не я ползвам по предназначение. Представлява нещо като химикал с бръснеща глава и с батерии.С него не ме е страх от порязване.

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Голям фен
    Град
    Плевен дге!
    a malko pove4e info za tiq lenti deto skubqt
    97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!

tezi lenti se prodavat vyv vsqka apteka i struvat ot 1 do 1.50lv. za lenti4ka. 2 sa napylno dostaty4ni za edin pyt. Mnogo sa udobni za polzvane. Az li4no polzvam na Veet i sym mn dovolna. E, v na4aloto e malko bolezneno, no byrzo se svikva
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Голям фен
    Град
    Плевен дге!
    Цитирай Първоначално написано от glezan4e
    tezi lenti se prodavat vyv vsqka apteka i struvat ot 1 do 1.50lv. za lenti4ka. 2 sa napylno dostaty4ni za edin pyt. Mnogo sa udobni za polzvane. Az li4no polzvam na Veet i sym mn dovolna. E, v na4aloto e malko bolezneno, no byrzo se svikva

az tarpa na bolka daje s epilator neme bolesehe no ima mn 4erveni to4ki weeeeeeeeeeeee

ами аз съм пробвала с епилатор... ам мн ме болеше... иначе при мен няма нито пъпчици, нито подкожни косъмчета..то зависи и от кожата....
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Град
    Бездомен
    az izpolzvam samobrusna4ka, verno stava sravnitelno gadno, ama ko da napraq
    Не е важно къде си, важното е да си там.

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Obezkosmqvam se s epilatora i s brysnacha.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Град
    Русе
    хихихи във Кауфланд има лентички за мустаци...може да свършат работа...но боляло ми казаха
    Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от mainata90
    Аз с бръснача ама скоро време мисла да ида на кола маска ...

И аз съм на същото дередже.. бръсна се, но ми се иска да е по-гладко за по-дълго време.., но и ме е страх малко...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен
    Град
    Плевен дге!
    Цитирай Първоначално написано от glezan4e
    ами аз съм пробвала с епилатор... ам мн ме болеше... иначе при мен няма нито пъпчици, нито подкожни косъмчета..то зависи и от кожата....
    така е защото сте по-привикнали към епилиране

Аз използвам деепилатоар ... Безболезнено е и прави кожата гладка ...Много съм доволна
    .... Tired of trying,yeah im smiling...but inside im dYinG!...

Цитирай Първоначално написано от talisman4e_
    Аз използвам деепилатоар ... Безболезнено е и прави кожата гладка ...Много съм доволна

sled depilaciq moje da pravi kojata ti po meka no efekta e sy6tiq kato pri brysneneto .

Град
    Пловдив
    С колата маска се притеснявам за топките си

Повече от фен Аватара на LitTleJ
    Бръсначка му е майката .На кола маска не снемя да ида.Не мога да си представя как ша ми отскубнат космите АУУУУУУУ

самобръсначка с кфо ...

Фен
    Град
    c0фиR
    ще си позволя да цитирам някой съфорумец

"Епилирам си краката,
    а с краката и ръката
    отивам на дупето
    обикалям и парчето
    а във ваната под душа
    бръсна мойта круша (ташаци)
    подмишниците с внимателни движения
    показвам завидни обезкосмителни умения
    обичам да съм гладък и мъжествен
    тъй за него съм най-божествен !!! ""

умрях сери, сери , сери...кола маски от лайното ти си направи

abe mn me radvat tiq rimi lelelee (az sam s samobrasna4ka)
    majoretkata...skype-sladkata164

Супер фен Аватара на miShle
    Цитирай Първоначално написано от samoubiika
    хихихи във Кауфланд има лентички за мустаци...може да свършат работа...но боляло ми казаха
    Не само в Кауфланд...Има ги във всеки по-голям супермаркет ,също така и в козметичните магазини .. И не са само за мустаци ами има сякакви.. и за подмишници,за крака,за онази ти работа и каквито ти хрумнат още ... И не боли толкова 1,2 пъти като свикнеш,после не ти прави впечатление... Аз съм си много доволна ..
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си