- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво мислите за решението ми ?
Ами аз не съм съгласен с теб. Смятам че това е специален момент, особено за момичетата. А и как ще се почувстваш ако някой те попита с кой беше първият ти път. Изчакай още малко и съм сигурен че ще намериш подходящото момче, което няма да злоупотреби с теб и факта, че ти е първия.
Не мога да кажа дали подкрепям това решение.... но мога да ти кажа, че няма да има чак толкова кръв за колкото си мислиш. И мен ме беше страх " ооо как ще пера после чершафите и т.н.", но после даже нямаше и следа по леглото. Нз какво да ти кажа... боли, обаче тази болка си е сладка, причинена от любов... Ти решаваш, според мен е излишно да го правиш
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Попринцип ама изобщо не ме е страх от болката. Като ме попитат с кого беше първият ти път , ще кажа момчето с което съм спала.
За мене 1-я път е с момчето,а не с инстромент.Мисля,че той присто ще направи нещата по-лесни. Другото е , че Жените от рода ми са с мн еластичен химен-майка са я отворили чак на 2-та година,та и за това казвам,че нз къде ще се случи, и за да няма неприятни изненади и за това.
Казава ти го момиче с опит: Страшно глупава идея. Може ли да мислиш за първия път като действие съпроводено от пране на чаршафи? А освен това май си на зор да започваш със секса ей така. По-добре изачакай някой, който да значи нещо за теб, а не първия ти да е инструмента на гинеколога. И освен това какво ти дреме, че някой ще се хвали - да се хвали бе, мислиш ли, че на някой му пука с кого ше спиш ти или според теб е срамно да знаят хората, че си спала с някого?
Не прави подобни глупости- вярно, че си малка, но не знам кой болен мозък ти дава подобни тъпи идеи, за които по-късно ще съжеляваш.![]()
Тва което мислиш да направиш е мн тъпо
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, които спират дъха ни.
Чесно да ти кажа,идеята ти е тъпичка,ама решението си е твое каквот си искаш прави.
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Хаха....ебаси причините...лелеее какво ли не измислят на днешно време само и само да се оттърват от това онова...
Не те било "страх" както каза...ми като не те е страх аре да те отворят със скалпела със местна упойка да видиш колко те е страх и колко не![]()
Леле...населението опростява...преди седмица бях със приятелката на брат ми във болницата при генеколог...видях 4 момичета на по 14-15 годинки за "Подготвяне за аборт"...не е за вяеване просто![]()
И щяла да каже:
"ще кажа момчето с което съм спала"
Ти с колко хора мислиш да спиш уе да са е*ааре да накръшкаш целия град,нещеш ли...
Оле оправяй се!
Твърдо против съм тази глупост,която ти е хрумнала![]()
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
Po-neosnovatelni prichini povqrvai mi nqmashe kak da izmislish.Tova e vyrha na glupostta,bez da iskam da te obijdam.
1)Kogato reshish da se otdadesh na nqkogo,podarqvaiki mu devstvenostta i neporochnostta si,povqrvai mi shte si sigurna,che tova e choveka i che tova nqma da e kato tramplin za nego da poleti,a che shte go napravite s liubov i doverie.
2)Iskash da te otvori ginekolog,za da ne peresh charshafi,v sluchai CHE IMA KRYV,zashtoto to ne e zadyljitelno da ima.OMG!!! Tova e prosto absurdno.Ako ima kryv,to tq shte e nqkolko kapchici,a ne boino pole sled voina,vtoro dori da e malko poveche ne vqrvam u vas da perete na ryka,nqma da peresh ti,a peralnqta.
3)Nima si mislish,che kato ti premahnat himena,tova e garanciq za otsystvie na bolka? Milichka,iskam da te svetna,che v povecheto sluchai bolkata idva ne ot samoto razkysvane na himena,a ot tova che si tqsna oshte otdolu.Edva sled nqkolko polovi akta shte se porasherish malko i bolkata shte premine.Pri vseki e razlichno,razbira se.
4)Ti mu davash chestta da ti e pryv symnqvaiki se,che toi ne bi napravil jestta da se poizcapa eventualno s malko kryv...?
5)Osobenno za pyrvi pyt mqstoto i vremeto se syobrazqvat s nujdite na momicheto da mu e udobno,da e spokoino i da moje da se otpusne i vyzbudi maksimalno i t.n. Kogato veche imash neobhodimiq trenig hodi i pravi seks,kydeto ti vidqt ochite.Ne mislq,che mu e sega mqstoto.
I ako oshte stoi vyprosa dali podkrepqm reshenieto ti?-Tvyrdo NE!
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Охааа.. гинеколог ще те отваря а.. с личния инструмент ли![]()
![]()
По темата: МНОГО си тъпа, много глупаво решени. Пък и на бъдещия ти пр-ел няма да му стане много "гордо: да знае как са те отваряли.. странно ;д
Ама все пак си е твоя решени.. но приччините ти са глупави за мен..
Ако нещо не се навия гинбеколога ти.. аз имам един пр-ел.. като перфоратор е.. цял гинеколог си е, само се обади![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Разбира се, че не подкрепямТова, че вече няма да имаш девствена ципа(частично или изцяло), изобщо, ама изобщо НЕ означава, че няма да те боли първият път и ще ти е яко! В супер голяма заблуда си .. Ти пак ще си си девствена и тясна, такаче няма да се отървеш от болката, която е поносима
А и кръвта изобщо не е много, та чак по матраците да се просмуква
А и ще е много готино да те отвори гинеколог.. няма що...
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
РАЗБИРА СЕ, ЧЕ ПОДКРЕПЯМ!
И без това на нас, мъжете, ни е много ГНУСНО да гледаме кръв и т.н.
Мисля, че си много умно момиче, ако постъпиш така![]()
Успех.
аз съм на мнение,че се притесняваш от факта,че този момент наближава и те е страх от него и не си подготвена за негоно все пак това е лично твой избор
![]()
Ti koordinirash li se pravilno ?!Първоначално написано от Black_JAG_Bundy
![]()
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
щом си го решила ...за кфо ти е на6то мнение ???
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
XM ne sym syglasna . Tova za kryvta ti kvo si misli6 4e koi znae kolko kryv 6te te4e, a tova dali 6te te boli zavisi ot partniora ti . I redoven polov jivot da vodi6 ako ti se padne nqko po- div i nadaren pak moje da te boli .
еми немисля,че причините са основаТЕЛНИ..а и това е доста важен момент(поне за мен ще бъде)!
Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!
Тук за болката не си права,защото така или иначе ще те боли при самото разширяване.А иначе идеята ти не е лоша,стига после да не съжаляваш за това![]()
offline forever!
1-пълна простотия, аз лично не съм чувал някои да се фукат, а и теб кво те интересува? ти не можеш ли да намериш нещо че и ти да се подиграваш и ...Първоначално написано от lilit_666
2-"то тече 10 л. кръв наистина си права ...." - мале колко зле то даже може да не забележиш че е имало кръв....
3-това се случва само един път в живота, а ти няма да разбереш какво е усещането и ....
4-лол едва ли че го оплискаш толкова много
5- сиг ще го направите на дървото тей че .... пф ти сама избираш каде да го направиш мале мале...
темата е мн зле но все пак и такива тряа да ги има...
I l0ve Jim Carrey and wEntY mIller
Решението ти определено е глупаво. Нито е чак толкова страшно, колкото го описваш, нито нищо. Жените дават пари да си възстановяват химена, ти точно обратното
. Няма смисъл просто
.
и аз така мисля +1 \Първоначално написано от KiSs^
/
I l0ve Jim Carrey and wEntY mIller
1-во той пак ще ти е първи. докато не правиш секс с момче, ти си девственаПървоначално написано от lilit_666
2-ро-може и да няма кръв
3-по-голямата част от болката е при разпъването на влагалището, а не при разкъсването на девствената ципа.
4-то-няма да му е по-лесно. Все тая е!
5-то-през първата година на половия ти живот може да има кървенета. да се случат и след 8 месеца, да траят часове наред
Заключение.........не го прави, освен ако не е наложително.
На мен са ми правили 3 пункции през влагалишето преди да спя с момче с инструмент дебел почти колкото пенис. боля ме, нямаше кръв, притеснявах се, той също се притесняваше...Разлика между 1-вия и 2-рия път относно болката и вероятността за кървене-НЯМА!