- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво мислите за решението ми ?
Първо казваш че не искаш някой да се фука, че е първи, после пишеш, че ако те питат кой ти е първи ще кажеш момчето с което си спала първо.... фани логиката. За кръвта мнението ти е мн тъпо, ако ще има кръв то ще е няколко капки,а може и вобще да няма. Кръвта щяла да се просмучи през матрака![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тя направо през бетона долу в съседите ще прокапе.... И недейте и говорете, че е тясна щот не искам утре да чета тема "1 месец с краставица м/у краката достатъчно ли съм се разширила"
Ми логиката е, че в единия случей сама ще си избера на кого да кажа, а той дори може и да не разбере, че ми е първия.Съвсем наясно съм, че са 3,4 капки, ама ми се е размествала превръзка и знам , че и 1 капка се абсорбира. пък за мястото- не съм привърженик на"ще го направя др седмица в 12 в полунощ на легло с балдахин"-може да е у тях, на купон, ако щеш и в парка-то когато ти се прище, все пакПървоначално написано от mainata90
![]()
Наясно съм, че пак ще боли, но ще е по- малко,а и търпя.
Благодаря за мненията
Abe momi4e q se vzemi v ruce , izlaga6 4e 4estnoA i dr koeto e pulen absurd tva za kruvta , nqma da e pove4e ot nqkolko kapki .
OMG tva be6e nai golqmata prostotiq koqto bqh 4el
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
Не си права!!!1во за мен "отварянето" е нещо което си е съвсем нормално както падането на 1вия зъб менструацията раждането...просто ние сме свикнали с болката...абе нормално си е дасе притеснява човек за 1вия си път ама се пак....Извинявай ама това "не се знае къде ще стане"...не ми се вярва да хванеш първия срещнат и да го бутнеш в храстите ....момчето с което ще си предполагам ще знае за ко сраа въпрос и ще се съобрази къде и как ще е...ти просто явно нямаш момче в което да си сигурна,щото ако имаше нямаше да се притесняваш от такива глупости като кръв мръв.....дрън дрън верно тече ама да "избие на матрака" преовеличаваш малко...Имах една такава позната къде "неможели да я отворят" та ми разправяше че щяла да ходи в парка вечер някой да я изнасили че да не са занимава...че и твойта подобна....![]()
Недей бе остави някое момче да те отвори и не вярвам де се "фука" за тва че си му била първате.А за тва с кравта не зн кво да ти кажа, сложи найлони от доло.![]()
Ти си некъв луд чесно ..Първоначално написано от Black_JAG_Bundy
За идеята ти смятам...
Че си тъпа като кирка и не заслужаваш внимание =)
Значи ако те води ДИВ страх, ок, отварай се. Ама така ще загубиш нещо от пъривия си път, което не е за изпускане. От опит мога да ти кажа - приятелката ми го очакваше с нетърпение. А ти кво - ще седиш той ще ръга и никво очакване, никва емоция. То нали за тва е първия път, все пак? Обобщено с две думи: Ако просто ти е хрумнало - ТВЪРДО НЕ. Ако е по медицински причини - да, но САМО тогава.
Time is woven into my blood...
Мисля, че идеята ти е тъпа.Първоначално написано от lilit_666
1. Когато намериш точния човек и си сигурна в него, няма да се притесняваш, че ще се фука, защото ще знаеш, че няма.
2. Кръв може и да няма. А ако има е съвсем малко и въобще не е задължително да има петна. А ако има няма да ти откапят ръцете ако изпереш един чаршаф. В днешно време има отлични перилни препарати, които отстраняват всякакви петна.
3. Болката ( ако я има) не е само пътрвия път, а първите 3-4 пъти,понеже химена трябва а се разкъса напълно, а това не става от 1 път, така, че няма да можеш да се изкефиш на макс...
4. Да, по-лесно ще му е. Но и за момчето(ако е свясно, разбира се и ако имате чувства) е голяма привилегия и чест да бъде първи за едно момиче, защото момичетата помнят първия, на когот са се отдали.
5. Ами обмислете го така, че да има къде да се измиеш. За първи секс не е много удачно да е на някой купон, навън или на някое друго неподходящо място.
И въобще, къде отиде романтиката?! Всичко първо е прекрасно. Дори първия секс, въпреки болката и неудобството. Самото преживяване, времето след секса, нежните думи, сртастта...Дните след първия път, когато осъзнаваш, че си същата, но същевременно и много по-различна. Ще изпуснеш много ако не го направиш както трябва. Просто нямам думи. Накъде отива света?
Според мен си на път да вземеш адски тъпо решение...
1-во че ще се притесняваш от гинеколога, 2-ро че това в никакъв случай не те лишава от болката ... пък и какво толкова те притеснява кръвта... то си е човешко...а и от мнението прозира някаква представа, че едва ли не има тонове кръв..
Я по спокойно !![]()
Аз пък мога да ти кажа че няма да те прегледат ако си девствена, само на ехограф можеш да минеш..
Let The BEAT Control Your Body
Сега незнам на колко години е госпожицата с дадения проблем,обаче аз съм момиче на 18 години и до колкото съм забелязала тук в този форум повечето момичета са с поне 5 години по малки от мен и,ако ти си малка мога само да кажа,че сега сигорно е РЕТРО да те отвори нормален човек...Незнам ама тва с чар6афите е супер странно незнам о6те от сега мисли6 за тва странничко си е да мисли6 за толкова напредАма аз си спомням 1-ят си път и много обичах момчето ама той мен не ама както се казва 1-ят път с момчето не се забравя и особено момчето съ6то не се забравя,ама то така или иначе пак 1-ят ти сексуален акт 6те бъде с човек може да е и след генеколога ама пак може супер да хлатне6 даже не може ама 6е си хлатне6,незнам твое си ре6ение странно е за мен,ама ти си teen сега нови не6та измисляте в дне6но време
![]()
Purvo 4e tova e TUPO ! 2ro niama da nameri6 ginekolko,koito da te otvori !!! toi niama pravo ! dori niama pravo da te preglejda otdolu ako si devstvena...
пич прав си незнам какво си мисли тая кукличка но лично на мен първия ми път беше с едно момче с което ходихме от мн време лично на него му беше мн приятно че ми е първият , а пък и на мен да си призная да болеше ме но удоволствието което испитах тогава никога не се е получавало повечеПървоначално написано от why^n0t
тъка че да според мен си е мн специален момент бих искала да изживея отново и отново но не може вече само веднаж е ...тъка че не прави такива изводи и пребързани решения
I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!
Първото,което е -тя каза,че го е обмислила вечеПървоначално написано от utrevpetchasa
2-ро научи се,че се пише кАто
и 3-то всеки си има мнение.нейно е решението и щом така е решила,значи е най-добре според нея
offline forever!
Първоначално написано от Black_JAG_Bundy
Върви се гръмни. Не искал да се цапа ... че недей бе,ама си много зле честно..![]()
По темата,мисля че много глупаво разсъждаваш ... Някъде нагоре бяха казали,че това ти се случва веднъж в живота и ти искаш да го пропуснеш..Ами остави това,че някой щял да те попита с кой ти е бил първия път,ами представи си след време че твоето детенце дойде и те попита и ти какво ще му кажеш... ?! Как ще му опишеш чувството и емоциите и т.н. ....![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Е, може, ако се налага манипулация или е нещо сериозно. Иначе с инструмента през ануса става прегледа!Първоначално написано от the_hottie
Не,не,не,ти направо я закопа...Първоначално написано от mainata90
![]()
![]()
![]()
![]()
А относно въпроса ти: Взела си много тъпо "решение",но твой си проблем...
Let the beats control your soul...
Не мисля че решението ти е правилно, а да не говорим за доводите ти!
Според мен "първият път " в живота на всяко момиче е нещо мн специално, и това като траен спомен у теб. А какъв спомен би останал при теб след като идеш на доктор и направиш това, което вазнамеряваш? ВТОРО: КОЙ Е КАЗАЛ, ЧЕ ПЪРВИЯ ПЪТ ИМА ТОЛКОВА МН КРЪВ? Верно , че при всеки е различно- при някои има, при други не.Всеки минава по този път рано или късно. А най ми е интересно какво би казала на момчето, с което спиш за първи път? И не мисли, че като идеш и след това няма да те боли!
Ти секс не тряябва да правиш .. ! ходи при гинеколога да те отвори .. после от време на време и да ти вкарва нещо( личното ), като ти се прави секс !
Ти представяш ли си след време децата ти като те питат .. "Майко кой ти беше първия, обичахте ли се" .. и ти кво "ми едно момче просто си спахме " или " ее завряха ми един инструмент, после се влюбох в него, но поне не страдах много, не се говореше за мене" оуу .. И като финал ..
трябва да ги посъветваш .. "Аве миличките ми и вие направете така ..има 6 ОСНОВАТЕЛНИ причини за това нещо"
Малоумна работа ..![]()
![]()
![]()
Ми мацка какво да ти кажа, решението си и твое и никой няма право да ти се бърка в живота, но според мен тва, което мислиш да направиш не е правилно. Ако не те е страх от болката и знаеш че кръвта е 3,4 капки, тогава какво? Момчето ли? Ми направо ги с този, който си заслужава, за да не се фука, че ти е бил първия. Ако те обича и ти него ще ви е прекрасно първият път, а дори да се скарате после, ако тий е свестен и си заслужава няма да седне да се хвали за такива работи. А пък всеки иска първият му път да е с някого, който си заслужава, така че си отваряй очите и като намериш подходящия изживей това хубаво усещане![]()
Само слабите се стремят към порядък, силните владеят хаоса...!
Ami spored men re6enieto ti e mn tupoAz su6to sum devstvena o6te , no nikoga ne mi e minalo prez akula da hodq na ginekolog da me otvarqt,za6toto za men purviq put e ne6to specialno i malko bolka ili kruv nqma da me sprat
Ta kakto pove4eto hora NE podkrepqm re6enieto ti
![]()
Не съм съгласна.Това е момент,който се помни цял живот.Ква ше ти е тръпката да отидеш при някъф чичко ид а ти ръгне нещо,за да те отвори.Тва с чаршафите-зле си.
няма смисъл да се отваряш при гинеколог...
Първия път е веднъж в живота. Намери някое свястно момче което да те обича или поне да те харесва много и ти него и го направи както си трябва. Не се притеснявай от кръвта и болката. Няма от какво.
Не се лишавай от хубавия спомен.![]()