- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво мислите за решението ми ?
Боже, срам ме е, че съм част от днешното младо поколение!В стремежа си да бъдете интересни и много "наясно" с всичко направо се побъркахте!На път си да направиш ОГРОМНА грешка, но достатъчно много хора ти го казаха, за да го повтарям и аз.Интересно ми е само на колко години си![]()
Напълно съгласна съм с теб..отиди на генеклог (мъж) тои ще те опраи...предполагам има резервни чаршафи,ще е скромен и няма мн да се фука и при него ще има вода и така и двамата няма да се притеснявате,че ще се нацапате!!!?Първоначално написано от lilit_666
![]()
Аз вече казах и пак ще се повторя-днешното поколение са много зле и само се чудят какво да измислят,че да се правят на интересни!![]()
![]()
Излежда удобно и хигиенично. Аз съм за
П.с. традиционалисти да не се обаждат!
Причините и са тъпи,за това съм против.
Тъпи? Хъх, и какв точно им е тъпто? Това, че ще прави секс без блка или цапаници? Пък и какво му е толкова важнто че да си против?Първоначално написано от hooliganka89
защо да не се обаждат?Първоначално написано от Kashon
Защото са със изкуствени предрасъдъци във които няма и капка логика.Първоначално написано от Psychopath*
същото важи и за "антитрадиционалистите"Първоначално написано от Kashon
То решението си е твое , но ако искаш мнения които да затвърдят несигурноста ти - Недей , след време със сигурност ше съжаляваш...
А и по-глупави доводи не съм чувала (чела)..
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Страхотен начин да контрираш. Впечатлен съм.Първоначално написано от Psychopath*
Да контрирам...ти май сам си спориш![]()
Теб няма да те боли толкова 'щото имаш девствена ципа, а 'щото си тясна отдолу.
Т'ва, дето си го решила, е пълна глупост. Просто не си лягак, с който ти падне. Пък ако толкова ти е мерак да правиш секс, можеш на психологическа основа да се настроиш, че не е кой знае какво т'ва с девствеността и е смешно няк'ъв мухльо да се хвали с това, че ти е бил първия... понеже ти ще си го използвала като 'отварачка'.![]()
'Начиии като сте се запсихирали с тоз 'първи път'.. голяма трагедия.
Аз за моя исках да бъда с някого, за когото няма да ми пука особено, за да не страдам за него и да не се привържа към него (както има милиони митове и легенди, за 'първия'). После пък исках с някой добър приятел, с който пак няма да се привържа, но просто да е някой значещ за мен, а и той да подходи внимателно и с разбиране...
дрън-дрън, чи пляс. То пък взе, че се случи така както изооооообщо не го бях 'планирала'.И не съжалявам.
За т'ва... пази си се там и не му отдавай чак такова голямо значение. Все някога ще ти се случи така или иначе.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
За някои хора това има голямо значение...
Но има значение дали я е страх от емоционална привързаност, а тя се притеснява по-скоро, че някой ще разтръби, че й е бил първият? Т'ва са паранои! Заради такова нещо не се 'премахва девствената ципа'.Първоначално написано от krem4et0
Да не говорим, че сега в пластичната хирургия новата мода е да ти 'присаждат' нова девствена ципа... а тя иска да си маха нейната.![]()
Дори това комерсиализираха пфф... стана като да отидеш на пазара за картофи...![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
"Времена и нрави", както би казал Юлиян Вучков. То сега пак излиза на мода девствеността. За това!
Наистина ли? Аз си мислех ,че става все по-модерно дефлориранетп под 14 годиншна възрастПървоначално написано от krem4et0
![]()
Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
тогава като няма такова значение......ти как мислиш защо другите кучки толко се ебаваха с мен до като бях девствена????.........М?..!!??'Начиии като сте се запсихирали с тоз 'първи път'.. голяма трагедия![]()
Ти как мислиш?....!?????
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ще ми се подрастващите да го осъзнаят!Първоначално написано от krem4et0
И да спрат да се плющят като изтървани зайци и да си махат туй и онуй от тялото... 'щото вече е демоде.
![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
'щото са били идиотки.Първоначално написано от namina
А ти що им се връзва?.. В сравнение с много мои приятелки, аз започнах много по-късно да водя полов живот.
Не са ми се подигравали, копче не са ми казвали, защото това си е лично мое решение кога и с кого ще го направя. Всъщност те даже бяха учудени, че съм се 'опазила' толкова време.
![]()
Не съм го правила не защото е нямало с кого, а защото не съм искала.И никой не може да ме вини за това.
А приятелките ти са няк'ви смотли, а по-лошото е, че им се връзваш на акъла и се комплексираш заради тях. Това единствено означава, че те не са ти приятелки. Намери си по-сериозни момичета, на които можеш да разчиташ, да те подкрепят и уважават, а не движи с няк'ви прости лигли, 'щото накрая ще станеш като тях.![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Аз бих искала отново да съм девствена,а сегашното поколение това го смята за излагане направо![]()
Абе чак да искам да съм девствена-не искам. Ама никога не съм се срамувала от това, въпреки че загубих девствеността си на вече преклонна възраст.
Понякога ми се иска пак да съм невинна и да има част от тръпката, която ме обземаше, откривайки своята и на мъжа сексуалност. но това вече няма да се случи. Не и с този мъж, де!
o boje! nezavisimo dali te otvori genekolog purvoto mom4e koeto te ebe 6te si bude purvoto i to4ka po vuprosa! te mom4etata ne se fukat "ei, kak ii skusah na taq himena" a prosto s tova 4e sa te 4ukali i tva e! a dr ti pri4ini ne mislq 4e sa koi znae kolko dobri su6to. neiska6 da pere6 4ar6afi, no to moje i da ne ti se naloji, ne vinagi ima kruv. a udovolstvieto .... ne idva toku taka! nqkoi hora s meseci im trqbva polov jivot 4e da im stane priatno izob6to, i ne himena e tozi koito go opredelq tova! no tvoi si e izbora de!