.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 88
    Цитирай Първоначално написано от why^n0t
    Ами аз не съм съгласен с теб. Смятам че това е специален момент, особено за момичетата. А и как ще се почувстваш ако някой те попита с кой беше първият ти път. Изчакай още малко и съм сигурен че ще намериш подходящото момче, което няма да злоупотреби с теб и факта, че ти е първия.
    Именно \/

Боже, срам ме е, че съм част от днешното младо поколение!В стремежа си да бъдете интересни и много "наясно" с всичко направо се побъркахте!На път си да направиш ОГРОМНА грешка, но достатъчно много хора ти го казаха, за да го повтарям и аз.Интересно ми е само на колко години си

Град
    Sofia

Re: Какво мислите за решението ми ?

Цитирай Първоначално написано от lilit_666
    Ами от доста време обмислям да се отворя при гениколог. Причините са следните:
    1-не искам някой да се фука, че ми е бил първия, което е доста срещано при момчетата, особенно ако не се разделим в добри отношения(все пак едва ли ще ми е единствен,погледнато реалистично)
    2-не,4е ме е гнус, страх...от кръв, ама не ми се перат чаршафи,а не се знае и каде ще стане.На вс отгоре кръвта се просмуква и в самия матрак.
    3-когато съм за 1 път с момче няма да се притеснявам от болката и ще се кефя на макс
    4-предполагам, че и на него ще му е по-лесно, като не се притеснява, дали ще ме боли, а едва ли ще му е приятно да се цапа с кръв.
    5-и пак-не се знае къде ще се случи и дали мястото ще е мн удобно да се измиеш веднага...

Е, подкрепяте ли??? Приемам всякакви съвети,но само без глупости и подигравки!
    Напълно съгласна съм с теб..отиди на генеклог (мъж) тои ще те опраи...предполагам има резервни чаршафи,ще е скромен и няма мн да се фука и при него ще има вода и така и двамата няма да се притеснявате,че ще се нацапате!!!?

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Аз вече казах и пак ще се повторя-днешното поколение са много зле и само се чудят какво да измислят,че да се правят на интересни!

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    мисля,че е тъпо

Излежда удобно и хигиенично. Аз съм за

П.с. традиционалисти да не се обаждат!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Причините и са тъпи,за това съм против.

Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Причините и са тъпи,за това съм против.
    Тъпи? Хъх, и какв точно им е тъпто? Това, че ще прави секс без блка или цапаници? Пък и какво му е толкова важнто че да си против?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Kashon

защо да не се обаждат?

Цитирай Първоначално написано от Psychopath*

защо да не се обаждат?
    Защото са със изкуствени предрасъдъци във които няма и капка логика.

Град
    София

защо да не се обаждат?
    същото важи и за "антитрадиционалистите"

Град
    Blondeland
    То решението си е твое , но ако искаш мнения които да затвърдят несигурноста ти - Недей , след време със сигурност ше съжаляваш...
    А и по-глупави доводи не съм чувала (чела)..
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

защо да не се обаждат?
    същото важи и за "антитрадиционалистите"
    Страхотен начин да контрираш. Впечатлен съм.

Град
    София
    Да контрирам...ти май сам си спориш

Теб няма да те боли толкова 'щото имаш девствена ципа, а 'щото си тясна отдолу.
    Т'ва, дето си го решила, е пълна глупост. Просто не си лягак, с който ти падне. Пък ако толкова ти е мерак да правиш секс, можеш на психологическа основа да се настроиш, че не е кой знае какво т'ва с девствеността и е смешно няк'ъв мухльо да се хвали с това, че ти е бил първия... понеже ти ще си го използвала като 'отварачка'.

'Начиии като сте се запсихирали с тоз 'първи път'.. голяма трагедия.
    Аз за моя исках да бъда с някого, за когото няма да ми пука особено, за да не страдам за него и да не се привържа към него (както има милиони митове и легенди, за 'първия'). После пък исках с някой добър приятел, с който пак няма да се привържа, но просто да е някой значещ за мен, а и той да подходи внимателно и с разбиране...
    дрън-дрън, чи пляс. То пък взе, че се случи така както изооооообщо не го бях 'планирала'. И не съжалявам.

За т'ва... пази си се там и не му отдавай чак такова голямо значение. Все някога ще ти се случи така или иначе.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    За някои хора това има голямо значение...

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    За някои хора това има голямо значение...
    Но има значение дали я е страх от емоционална привързаност, а тя се притеснява по-скоро, че някой ще разтръби, че й е бил първият? Т'ва са паранои! Заради такова нещо не се 'премахва девствената ципа'.

Да не говорим, че сега в пластичната хирургия новата мода е да ти 'присаждат' нова девствена ципа... а тя иска да си маха нейната.

Дори това комерсиализираха пфф... стана като да отидеш на пазара за картофи...
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Град
    Свищов
    "Времена и нрави", както би казал Юлиян Вучков. То сега пак излиза на мода девствеността. За това!

Град
    София
    "Времена и нрави", както би казал Юлиян Вучков. То сега пак излиза на мода девствеността. За това!
    Наистина ли? Аз си мислех ,че става все по-модерно дефлориранетп под 14 годиншна възраст

Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Теб няма да те боли толкова 'щото имаш девствена ципа, а 'щото си тясна отдолу.
    Т'ва, дето си го решила, е пълна глупост. Просто не си лягак, с който ти падне. Пък ако толкова ти е мерак да правиш секс, можеш на психологическа основа да се настроиш, че не е кой знае какво т'ва с девствеността и е смешно няк'ъв мухльо да се хвали с това, че ти е бил първия... понеже ти ще си го използвала като 'отварачка'.

'Начиии като сте се запсихирали с тоз 'първи път'.. голяма трагедия.
    Аз за моя исках да бъда с някого, за когото няма да ми пука особено, за да не страдам за него и да не се привържа към него (както има милиони митове и легенди, за 'първия'). После пък исках с някой добър приятел, с който пак няма да се привържа, но просто да е някой значещ за мен, а и той да подходи внимателно и с разбиране...
    дрън-дрън, чи пляс. То пък взе, че се случи така както изооооообщо не го бях 'планирала'. И не съжалявам.

За т'ва... пази си се там и не му отдавай чак такова голямо значение. Все някога ще ти се случи така или иначе.

'Начиии като сте се запсихирали с тоз 'първи път'.. голяма трагедия
    тогава като няма такова значение......ти как мислиш защо другите кучки толко се ебаваха с мен до като бях девствена????.........М?..!!??
    Ти как мислиш?....!?????
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

То сега пак излиза на мода девствеността. За това!
    Ще ми се подрастващите да го осъзнаят! И да спрат да се плющят като изтървани зайци и да си махат туй и онуй от тялото... 'щото вече е демоде.
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Цитирай Първоначално написано от namina

тогава като няма такова значение......ти как мислиш защо другите кучки толко се ебаваха с мен до като бях девствена????.........М?..!!??
    Ти как мислиш?....!?????
    'щото са били идиотки. А ти що им се връзва?.. В сравнение с много мои приятелки, аз започнах много по-късно да водя полов живот. Не са ми се подигравали, копче не са ми казвали, защото това си е лично мое решение кога и с кого ще го направя. Всъщност те даже бяха учудени, че съм се 'опазила' толкова време.
    Не съм го правила не защото е нямало с кого, а защото не съм искала. И никой не може да ме вини за това.
    А приятелките ти са няк'ви смотли, а по-лошото е, че им се връзваш на акъла и се комплексираш заради тях. Това единствено означава, че те не са ти приятелки. Намери си по-сериозни момичета, на които можеш да разчиташ, да те подкрепят и уважават, а не движи с няк'ви прости лигли, 'щото накрая ще станеш като тях.
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Аз бих искала отново да съм девствена,а сегашното поколение това го смята за излагане направо

Град
    Свищов
    Абе чак да искам да съм девствена-не искам. Ама никога не съм се срамувала от това, въпреки че загубих девствеността си на вече преклонна възраст.
    Понякога ми се иска пак да съм невинна и да има част от тръпката, която ме обземаше, откривайки своята и на мъжа сексуалност. но това вече няма да се случи. Не и с този мъж, де!

o boje! nezavisimo dali te otvori genekolog purvoto mom4e koeto te ebe 6te si bude purvoto i to4ka po vuprosa! te mom4etata ne se fukat "ei, kak ii skusah na taq himena" a prosto s tova 4e sa te 4ukali i tva e! a dr ti pri4ini ne mislq 4e sa koi znae kolko dobri su6to. neiska6 da pere6 4ar6afi, no to moje i da ne ti se naloji, ne vinagi ima kruv. a udovolstvieto .... ne idva toku taka! nqkoi hora s meseci im trqbva polov jivot 4e da im stane priatno izob6to, i ne himena e tozi koito go opredelq tova! no tvoi si e izbora de!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си