- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво мислите за решението ми ?
и аз съм си мислила за този вариянт но да ти кажа по добре си е да си стане всичко когато му дойде времето вярно че няма да те боли толкова но не е гаранция че няма да има болка ..при всеки е различно при някои момичета има болка при секи полов контакт дори и да са спали с много момчета...пък и не си мисли че тая кръв ше се леее като река..![]()
![]()
все едно си се порязала болката е същата а при мен дори беше по малка.. Но все пак ти си решаваш на края
![]()
АБЕ вие май не сте ходили на гинеколог? първото нещо,което те пита гинеколога е дали си девствена.ако си-не те преглежда отпред!няма такава услуга при гинеколог-отваряне!!!! ако го излъжеше,че си девствена и той те бръкне за преглед-да,ама никой нормален лекар няма да те отвори!абе деца,вие на по колко години сте? как може да разсъждавате така,а вече да мислите за секс?!?!?!?! божеееее
не давай кинти за гинеколог, по-добре се охарчи за жиголо хем кеф хем дискретно, иначе сериозно не мисля че някой може да ти дава съвети за това, бубата си е твоя и ти решаваш как ще процедираш с нея, но каквото и да правиш си мисли после да не съжаляваш за избора си.
Тъжно ми е че мислиш не толкова за секса, а затова как някой кретен евентуално би се похвалил или раздухал преживяването ви.![]()
Първоначално написано от namina
Ебавали са се щот не са ти истински приятелки а както ти каза КУЧКИ !!! И в теб си е вината щот продължаваш да им се връзваш на акъла![]()
Лелееееееее!Ужас!Детска му работа.За теб девствеността се свежда само до наличието или отсъствието на химен,така ли?Не разбирам как може да искаш да се лишиш и да лишиш момчето с което ще го направите за първи път от този специален момент.Щял да се надува после,ами тогава никога недей да си лягаш с мъж по тази логика.И не е вярно това,че първият път нямал значение.Има значение,за всяко момиче е така.И да,помни се цял живот.Девствеността е много повече от един химен на входа на влалището ти.И по никакъв начин не бива да се срамуваш от това,че си девствена.А колкото до удоволствието-то не идва веднага.Забрави какво си чела в лигавите романчета на Сандра Браун и другите такива.Трябва да опознаеш собственото си тяло,да разбереш кои докосвания на партньорът ти ти харесват и те възбуждат.А за тази цел е необходима практика.Не си мисли,че още първият път ще бъде най-върховният секс в живота ти и ще изпиташ 746574865 оргазма.Офф,да не се уливам![]()
Изчакай и ще срещнеш човекът с когото не само ще поискаш да го направиш,но и ще си щастлива,че той ти е първият![]()
хах това са пълни глупости. Аз съм девствена, но ме е преглеждал гинеколог... пък и има право да я отвори...А по темата мацка твое си е решението по какъв начин ще бъдеш отворена, не е нужно нас да ни питашПървоначално написано от the_hottie
![]()
Imenno "prichinena ot lubov". No dali shte bude ot lubov, zavisi ot teb! samata. Ot tova, koeto si napisala, razbiram, che ne si ocharovana ot lubovta... No kogato sreshtnesh chovek, koito obichash istinski i usetish, che i toi te obicha, rano ili kusno shte poiskash da pravish sex s nego! I ako si se "otvorila" pri lekar, 10000000 % ti davam 6te umresh ot qd! Bolkata ne e tolkova strashna, nqma smisul !!!!Първоначално написано от glezan4e
![]()
Първоначално написано от Муц
ПИСНА МИ ОТ НЕКОМПЕТЕНТНИ МНЕНИЯ
![]()
! Първо всяко момиче, НЕЗАВИСИМО ДАЛИ Е ДЕВСТВЕНО, ИЛИ НЕ, МОЖЕ ДА СЕ ПРЕГЛЕЖДА ОТ ГИНЕКОЛОГ !!!!!!!!
Колкото до "отварянето", по принцип в някой държави, премахването на химена чрез медицинска манипулация, съществува! Може да са отделни и частни случай, но по принцип не е невъзможно.
Не мисля,че това е правилното решение.Според мен всичко трябва да стане по нормалния начин.
Spokoino tova koeto kazva6 e nqkak stranno ... Neznam ne mislq 4e e dobra ideq prosto ostvi ne6tata na vremeto![]()
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!
а защо не го направиш с подходящото мом4е и каф е смисъла да бързаш и според мен ако ходиш с някои мн време и ти е първия би го оценил повярваи ми![]()
Само Болката е Истинска
http://prize.bg/amnesiaibiza
macka i az mislq 4e ideqta ti ne e dobra
zashtoto ima si mom4eta za taq rabota a i ako toq deto mi beshe parviqt pat s nego samo ako neshto takova se pohvali ako go vida nekade 6e go prebiq za tfa po dobre nedei a na kolko si godini sori ako nekoi dryg te e pital ama ne sam 4ela vsi4ki mn
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!