Цитирай Първоначално написано от lilit_666
Ами от доста време обмислям да се отворя при гениколог. Причините са следните:
1-не искам някой да се фука, че ми е бил първия, което е доста срещано при момчетата, особенно ако не се разделим в добри отношения(все пак едва ли ще ми е единствен,погледнато реалистично)
2-не,4е ме е гнус, страх...от кръв, ама не ми се перат чаршафи,а не се знае и каде ще стане.На вс отгоре кръвта се просмуква и в самия матрак.
3-когато съм за 1 път с момче няма да се притеснявам от болката и ще се кефя на макс
4-предполагам, че и на него ще му е по-лесно, като не се притеснява, дали ще ме боли, а едва ли ще му е приятно да се цапа с кръв.
5-и пак-не се знае къде ще се случи и дали мястото ще е мн удобно да се измиеш веднага...

Е, подкрепяте ли??? Приемам всякакви съвети,но само без глупости и подигравки!
Мисля, че идеята ти е тъпа.

1. Когато намериш точния човек и си сигурна в него, няма да се притесняваш, че ще се фука, защото ще знаеш, че няма.
2. Кръв може и да няма. А ако има е съвсем малко и въобще не е задължително да има петна. А ако има няма да ти откапят ръцете ако изпереш един чаршаф. В днешно време има отлични перилни препарати, които отстраняват всякакви петна.
3. Болката ( ако я има) не е само пътрвия път, а първите 3-4 пъти,понеже химена трябва а се разкъса напълно, а това не става от 1 път, така, че няма да можеш да се изкефиш на макс...
4. Да, по-лесно ще му е. Но и за момчето(ако е свясно, разбира се и ако имате чувства) е голяма привилегия и чест да бъде първи за едно момиче, защото момичетата помнят първия, на когот са се отдали.
5. Ами обмислете го така, че да има къде да се измиеш. За първи секс не е много удачно да е на някой купон, навън или на някое друго неподходящо място.

И въобще, къде отиде романтиката?! Всичко първо е прекрасно. Дори първия секс, въпреки болката и неудобството. Самото преживяване, времето след секса, нежните думи, сртастта...Дните след първия път, когато осъзнаваш, че си същата, но същевременно и много по-различна. Ще изпуснеш много ако не го направиш както трябва. Просто нямам думи. Накъде отива света?