.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 106 от общо 106
    Голям фен Аватара на nia711
    Град
    в последния дъх на всеки умиращ
    тва е щото доста съм изтрила от сайта където съм ги качвала

Мисля, че това е тема за професионална фотография. Не е място за ламерските ви снимки. Пуснала си ги в другата тема - абсолютно достатъчно е. (точка) : )
    Знам защо не ги отваря, спокойно.
    По-скоро се учудих на фразата "The Best!!" Лижете гъзове, ама тва вече е прекалено. Дай няколко странички по-назад да видиш кое е едно от многото "бест". ; )

nia711, не го приемай като заяждане лично с теб, просто ме дразни тоя фалш.

Голям фен Аватара на nia711
    Град
    в последния дъх на всеки умиращ
    Цитирай Първоначално написано от LizZz
    Мисля, че това е тема за професионална фотография. Не е място за ламерските ви снимки. Пуснала си ги в другата тема - абсолютно достатъчно е. (точка) : )
    Знам защо не ги отваря, спокойно.
    По-скоро се учудих на фразата "The Best!!" Лижете гъзове, ама тва вече е прекалено. Дай няколко странички по-назад да видиш кое е едно от многото "бест". ; )
    I know темата е за природа независимо кой са the best и кои не така ли е ? ама пък тва че момичето оценява дори и най-малкото това си е нейна работа.Нея явно не я интересува колко велик е фотографа ,а самия смисъл на снимките.

Темата е за най-добрите природни фотографии на 2007-ма.
    Останалото в темата нито са фотографии, нито най-добри фотографии на 2007г, избрани от специално жури. : )
    А за смисъла няма кво да говорим..
    А и за велик фотограф се говори тогава, когато същият има велики снимки, попринцип..

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    Unikalni sa!
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

Невероятно красиви са!!!Даже развиват фантазията ти!!!БРАВО!БРАВО! =D> =D> =D>
    Life is not measured by the number of breaths we take,but by the number of moments that take our breath away!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си