- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Някой правил ли е тройка?
3 puti. Vsichkite bqha qki. Imah shans naskoro za 4ta, no sum reshil da ne se zanimavam s podobni raboti zashtoto se pazq za Stefity![]()
Eating isn't cheating - Arnold
така наистина е яко ама само за момчетоПървоначално написано от TIMEX
освен ако не си секс машинка![]()
![]()
![]()
![]()
I l0ve Jim Carrey and wEntY mIller
е не си питал които трябваПървоначално написано от machoka
а иначе и аз не съм но изглежда интересно![]()
Xa-xa.Moqt ne e konserva,no neshto ne e merakliq.Първоначално написано от Marina__
![]()
A az iskam troika s nego i oshte edno momiche![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Да правила съм и в двете модификации![]()
и това ако не е митко ръиш лиПървоначално написано от rammstein
, амми човек гледах какво са ти отговорили другите и ето ти и още 1 мнение от мен
това си зависи от хората ако си намериш 2 момиченца за тея цел нямаш проблем , но аз лично никога не бих рискувал да изгубя близък човек заради някакви удоволствия , а ако тои/тя мн държат само на теb и не би се навил/а опитаи с някои разгонена 15 годишни мацки те и без др не знаят какво искат от живота
![]()
![]()
I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!
и ? :PПървоначално написано от sweetness
I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!
а искаш ли да се лижемПървоначално написано от DaHu_Ty`{f}
![]()
![]()
аре и азПървоначално написано от utrevpetchasa
Първоначално написано от Black_JAG_Bundy
нали каза че не си правил,защо тогава казваш че незнае какво изпуска хахахах
![]()
![]()
![]()
![]()
ужас
не ,но не ми е мерак...може би защото по време на секс искам момчето само за мене..![]()
Абе шамар не, ама........Аз съм обещала, че ако моя навие моника Белучи(той я харесва) или Летисия Каста(аз я харесвам) ще правим. в противен случай-не!Първоначално написано от machoka