.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Голям фен
    Град
    на гъза на географията

Щото ми писна от теми за Св.Валентин-САМО ЗА МОМЧЕТА

Та 3 неща да обобщим:
    -кефите ли се на подаръци от сорта на плюшени играчки
    -на какво ще се зарадвате
    -вс форумЦи с гаджета ли ще подарят нещо на момичето си и какво, за да се насочим и ние(за да не стане кофти от сорта на кон за коошка)
    САМО ЗА МОМЧЕТА!!!
    Мацките да четат , без да коментират!!!

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Град
    София
    - попринцип не, но зависи има и не лоши
    - на отговор и яснота. Но това само сам мога да си го дам а нещо не ми се отдава..
    - ще подаря нещо на момичето си, самоче още незнам какво( до 50 лв ). Ще подаря нещо и на друго момиче. Знам какво ( отново до 50 лв )
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Супер фен
    * Ами.. да
    * На всичко.. ама то не е задължително да ми подарява и той.. искам само аз.....
    *Аз ще му подаря, ама няма да кажа какво, че да не прочете случайно нещо...

Аз харесвам плюшените играчки. Бих се зарадвал на шампанско, сметана и ягоди и момиче в секси гащички

Град
    Синя София!
    Цитирай Първоначално написано от mirelinda
    az sam momi4e sry 4e pi6a ama e mn tupo da ne iska6 mnenie ot momi4eta nai-hubavo moje da ti otgovorqt momi4etata
    чиба

аз също ще трябвада се чудя и тормозя за някакъв ТЪП подарък за някакъв ТЪП празник, за (тук вече момичето НЕ Е тъпо ) приятелката ми, макар че УЖ се разбрахме да не си подаряваме, ама тя разбира се преди доста време вече ми го е избрала, може би и купила, та ще се получи гадно...защо трябва да има такива ПОВОДИ, за да се изразява вобюл, защо, защо, защо...

поне ще се чудя и тормозя, заради някой, за когото си заслужава.
    ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!

ми да подаръкът си е подарък не е толкова важно какво само да е от сърце и да пасва на човека на който го даваж , а плюшените играчки показват това че не може да бъде до теб постоянно да се гушкате затова ти подарява голям мечок да се сгушваш в него , но пък и това не Български празник
    I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си