- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- без секс
da vi pitam ako nqma sex vav vrazkata ko praite zarqzvate li
nedei zarqzva gadjeto be kfo kat neste praili sex ot 10 dena...
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
haaaaaaaa nesam kazala takova ne6to pak i toi vinagi e navit![]()
ami shto pitash dali zarqzvatПървоначално написано от lofff1991.f
![]()
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
mi pitam si 6tot poznavam momi4eta koito ne davat sex i 4e 4udq ako na teb ne ti pusnat ko 6te naprai6
Първоначално написано от lofff1991.f
mi nqma da pravq nisho![]()
Temite vi sa ot krakata za glavata.Sled 10 minuti razmisli i 15 miniuti obqsneniq bih mogla i da shvana za kakvo ide rech.Malko po-gramotno i poqsnitelno,ako moje.Vse pak chakate otgovori.
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
на ръчна![]()
Зависи колко държа на него...ама сиг бих зарязала ако не ми е мн ценен.
Не ти ли изтече "ЛИМИТА" на темите за днес.....Много станаха......![]()
Рекордa mi без секс е 1 месец така че може и без зарязване
ами аз не зарязвам заради липсата на секс.... просто такава нямаа и не мисля че това е причина да зарежеш някого... ако връзката е сексуална - да, ама иначе не
![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Ami az turpq dosta , no ako dosta vr mi se prai na pu*tka q prinujdavam i sled tva ako se re6i 4e nqa stane taka kusame
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
Понеже съм момиче, едва ли има вариант някой дълго да ме държи без сексИ все пак, не бих зарязала само заради това - ще му дойде времето все някога, нямам бърза работа.
Ами по принцип започвам да говоря с нея на такава тема. Ако има основателна причина да не иска ... нз може би ще я разбера и ще изчакам колкото е необходимо. Но иначе... ако просто не иска да го прави с мен... Ами да си намери някого с когото да иска
Не мисля,че бих зарязала заради това.В момента съм в такова положение,няма да правя секс в продължение на 4-5 месеца,въпреки че имам приятел.Просто той няма как да го прави в тоя париод,а аз прекалено много го обичам за да го оставя!Напротив,ще го подкрепям и ще чакам момента в който ще можем отново да се отдадем един на друг![]()
Ако сега имам ново гадже и по някаква причина не правим секс доста време............бих се зачудила защо. но едва ли. сексът е подправка към връзката,а не е основният компонент.
хХхХХХх ест че не но ако не доиде достатъчно скоро ДА![]()
I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!
До sega ne sum imal takava vruzka otkak ne sum devstven. Nqkak si ne moga da si predstavq da sme zaedno s neq i da nqma nikakva sexualna igra pomejdu ni. Prosto ne se sluchva...![]()
Eating isn't cheating - Arnold
До сега аз не съм зарязвала момче защото не ми е давало секс,поради простата причина,че не е имало такова момче...мъж ако не иска секс,значи е гейА мен са ме зарязвали поради липсата на секс,когато бях малка исках даджета само ей така,нормално
![]()
ne sum popadala na mom4e,koeto da ne e iskalo sex.No ako sexa ne vurvi ne bih mogla da izturpia...za men sexa e edno ot nai vajnite ne6ta v edna vruzka.
Ne
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Еми аз няма да зарежа ,но ако момче на мен откаже то тогава си имаме проблем![]()
![]()
Иначе най-добрият ми приятел чака неговата вече 6 месеца и аз му казвам ,че ако с1м на него ще я зарежа . . .Знам ,че с1м момиче и не ми отива да говоря така ,но наистина с1м на това мнение . . .
![]()