.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Тема: без секс

Голям фен

без секс

da vi pitam ako nqma sex vav vrazkata ko praite zarqzvate li

Голям фен
    Град
    Плевен дге!
    nedei zarqzva gadjeto be kfo kat neste praili sex ot 10 dena...
    97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!

Голям фен
    haaaaaaaa nesam kazala takova ne6to pak i toi vinagi e navit

Голям фен
    Град
    Плевен дге!
    Цитирай Първоначално написано от lofff1991.f
    haaaaaaaa nesam kazala takova ne6to pak i toi vinagi e navit
    ami shto pitash dali zarqzvat
    97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!

Голям фен
    mi pitam si 6tot poznavam momi4eta koito ne davat sex i 4e 4udq ako na teb ne ti pusnat ko 6te naprai6

Голям фен
    Град
    Плевен дге!
    mi pitam si 6tot poznavam momi4eta koito ne davat sex i 4e 4udq ako na teb ne ti pusnat ko 6te naprai6

mi nqma da pravq nisho

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Temite vi sa ot krakata za glavata.Sled 10 minuti razmisli i 15 miniuti obqsneniq bih mogla i da shvana za kakvo ide rech.Malko po-gramotno i poqsnitelno,ako moje.Vse pak chakate otgovori.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Град
    Враца
    на ръчна

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Зависи колко държа на него...ама сиг бих зарязала ако не ми е мн ценен.

Супер фен
    Не ти ли изтече "ЛИМИТА" на темите за днес.....Много станаха......

Рекордa mi без секс е 1 месец така че може и без зарязване

ами аз не зарязвам заради липсата на секс.... просто такава няма а и не мисля че това е причина да зарежеш някого... ако връзката е сексуална - да, ама иначе не
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Ami az turpq dosta , no ako dosta vr mi se prai na pu*tka q prinujdavam i sled tva ako se re6i 4e nqa stane taka kusame
    qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq

Понеже съм момиче, едва ли има вариант някой дълго да ме държи без секс И все пак, не бих зарязала само заради това - ще му дойде времето все някога, нямам бърза работа.

Ами по принцип започвам да говоря с нея на такава тема. Ако има основателна причина да не иска ... нз може би ще я разбера и ще изчакам колкото е необходимо. Но иначе... ако просто не иска да го прави с мен... Ами да си намери някого с когото да иска

ще мастурбирам

Не мисля,че бих зарязала заради това.В момента съм в такова положение,няма да правя секс в продължение на 4-5 месеца,въпреки че имам приятел.Просто той няма как да го прави в тоя париод,а аз прекалено много го обичам за да го оставя!Напротив,ще го подкрепям и ще чакам момента в който ще можем отново да се отдадем един на друг

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ако сега имам ново гадже и по някаква причина не правим секс доста време............бих се зачудила защо. но едва ли. сексът е подправка към връзката,а не е основният компонент.

хХхХХХх ест че не но ако не доиде достатъчно скоро ДА
    I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!

Мега фен Аватара на amatorium
    До sega ne sum imal takava vruzka otkak ne sum devstven. Nqkak si ne moga da si predstavq da sme zaedno s neq i da nqma nikakva sexualna igra pomejdu ni. Prosto ne se sluchva...
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    До сега аз не съм зарязвала момче защото не ми е давало секс,поради простата причина,че не е имало такова момче...мъж ако не иска секс,значи е гей А мен са ме зарязвали поради липсата на секс,когато бях малка исках даджета само ей така,нормално

hottie
    Guest
    ne sum popadala na mom4e,koeto da ne e iskalo sex.No ako sexa ne vurvi ne bih mogla da izturpia...za men sexa e edno ot nai vajnite ne6ta v edna vruzka.

Ne
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Еми аз няма да зарежа ,но ако момче на мен откаже то тогава си имаме проблем
    Иначе най-добрият ми приятел чака неговата вече 6 месеца и аз му казвам ,че ако с1м на него ще я зарежа . . . Знам ,че с1м момиче и не ми отива да говоря така ,но наистина с1м на това мнение . . .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си