.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49

Тема: без секс

ако сте на по 12 години ,разбира се че няма да има секс! а в противен случай , ако обичаш човека с когото си, и ако не си с него само заради външния му вид,естествено че няма да го зарежеш

Ех... деца... вместо да стоите пред компютрите и да пишете глупости по форумите, излезте и поживейте малко.. тогава пак елате да правите подобни теми. Темата е написана от девствено момиче на 14 години, което се чуди дали ще бъде зарязано от приятеля си (на 15г. от горния клас), който й е казал да си помисли до сряда и да му каже: ще го правят или не

Супер фен
    Според мен е тъпо да се зарязва.....то все едно само заради секс ще е дадена връзка.....

Re: без секс

Цитирай Първоначално написано от lofff1991.f
    da vi pitam ako nqma sex vav vrazkata ko praite zarqzvate li

ne e zaduljitelno ednoto niama obshto s drugoto (v smi lipsvata na seks da e povod 4ak puk za razdiala) ama ako govorime za 2-3 meseca ve4e nai-malkoto problema triabva da se obsudi
    Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!

Голям фен
    Не мисля че бих зарязала приятеля ми ако не ми пусне Ама тва едва ли ще стане..... Дори и за известно време да е далеч от мен и да не правим секс -ще издържа,няма да го зарязвам или да търся друг

Абе хора ,секса не е движеща сила..айде стига..Важен е ,но ..вие само с ***** ли си мислите..
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Повече от фен
    e mn qsno da nqma da q 4akam 2 meseca

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Ами не бих зарязала приятела си заради липса на секс.... защото такава мисля че никога няма да има
    Вечно е разгонен...
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Според мен е тъпо да се зарязва....
    Ako v jivota e vyzmojno da se vlubish 2 pyti, to pyrviq pyt bih se vlubil v teb I ako se okaje greshka to vtoriq pyt bih se vlubil v greshkata si!

Град
    East Coast
    Хммм ако няма секс еми ще направя всичко възможно да има но...нали винаги има решение като не ти дават вземай си от другаде, няма ко да се зарязва

П.С. Това за мене не е решение все ше успея да я убедя

ем с приятеля ми правим много рядко секс,наистина мн рядко. но не се разделяме! даже неска ми говори за някъв брак ако се обичате,секса няма да е водещо нещо

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Rise_Against
    ем с приятеля ми правим много рядко секс,наистина мн рядко. но не се разделяме! даже неска ми говори за някъв брак ако се обичате,секса няма да е водещо нещо
    Мда така е,права си,не е водещо Но...ако не е тайна,колко рядко го правите,защото преди време имаше там една тема колко често правите секс и май повечето бяха писали нещо като почти всеки ден.... Та просто ми е интересно какъв период би определила като "наистина много рядко"

Град
    Sofia
    Първата ми по-сериозна връзка , а и първия секс получих чак на 3-ия месец - реално обаче нещатата станаха както трябва чак на 6 месец.
    Но това беше в началото. Честно казано не се виждам с момиче което не прави секс. Сигурно бих я изчакал няколко седмици.
    Но пък като се замисля има едно момиче което е девствено, което искам да си го прикоткам за гадже, в този случай няма да я зарязвам поради липса на секс, просто ще си го правя през това време с някоя друга /даже си има коя да ми пуска всеки път когато се видиме/.
    Пък като почнем да го правим само с нея ще си го правя. Така че не бих зарязал гаджето заради липса на секс
    Голям размер на картинката! /machoka/

aaaa 6te pribegnem do uslugite na hotela do vku6ti ...

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Manyto
    aaaa 6te pribegnem do uslugite na hotela do vku6ti ...
    Пари за секс давал ли си?
    Голям размер на картинката! /machoka/

до сега несъм имал сериозна приятелка с която да несъм имал пълноценна връзка включваща и секс

Град
    Бургас
    zavisi, ako sex-a vuv vruzkata ne e zapo4nal moga da iz4akam, no ako sme po4nali da go pravim i tq da mi otkaje

Повече от фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Еми аз няма да зарежа ,но ако момче на мен откаже то тогава си имаме проблем
    Иначе най-добрият ми приятел чака неговата вече 6 месеца и аз му казвам ,че ако с1м на него ще я зарежа . . . Знам ,че с1м момиче и не ми отива да говоря така ,но наистина с1м на това мнение . . .

Жалка си...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от v3n0ma
    zavisi, ako sex-a vuv vruzkata ne e zapo4nal moga da iz4akam, no ako sme po4nali da go pravim i tq da mi otkaje
    И какво,ако нещо не и е до секс и ти откаже? Кфо? Ще я зарежеш за това ли?!

случвало ми се е но тва не беше основната причина а просто и то натежа

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    e tva pa da zareje6 nqkogo 6ot ne pravite sex e nai tupata postupka

Супер фен
    karam go na ra4en rejim ili po-podloto-izneverqvam
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Град
    Варна
    Като си го обичам ще търпя и няма да го зарежа,но за момчетата те не късат ..просто си развяват х*я ...наляво-надясно,така мисля защото предния ми приятел така правеше(кат разбрах малка му се стори Варна )
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Еми зависи от ситуацията, но все пак каква ще е тая връзка без секс ? Сексът е необходимост, не мога да се лиша от него И все пак ако не иска да правим секс ще го изнасиля

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си