- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- без секс
ако сте на по 12 години ,разбира се че няма да има секс! а в противен случай , ако обичаш човека с когото си, и ако не си с него само заради външния му вид,естествено че няма да го зарежеш
Ех... деца... вместо да стоите пред компютрите и да пишете глупости по форумите, излезте и поживейте малко.. тогава пак елате да правите подобни теми. Темата е написана от девствено момиче на 14 години, което се чуди дали ще бъде зарязано от приятеля си (на 15г. от горния клас), който й е казал да си помисли до сряда и да му каже: ще го правят или не![]()
Според мен е тъпо да се зарязва.....то все едно само заради секс ще е дадена връзка.....![]()
Първоначално написано от lofff1991.f
ne e zaduljitelno ednoto niama obshto s drugoto (v smi lipsvata na seks da e povod 4ak puk za razdiala) ama ako govorime za 2-3 meseca ve4e nai-malkoto problema triabva da se obsudi
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!
Не мисля че бих зарязала приятеля ми ако не ми пуснеАма тва едва ли ще стане..... Дори и за известно време да е далеч от мен и да не правим секс -ще издържа,няма да го зарязвам или да търся друг
![]()
Абе хора ,секса не е движеща сила..айде стига..Важен е ,но ..вие само с ***** ли си мислите..
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
e mn qsno da nqma da q 4akam 2 meseca![]()
Ами не бих зарязала приятела си заради липса на секс.... защото такава мисля че никога няма да има![]()
Вечно е разгонен...![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Според мен е тъпо да се зарязва....![]()
Ako v jivota e vyzmojno da se vlubish 2 pyti, to pyrviq pyt bih se vlubil v teb I ako se okaje greshka to vtoriq pyt bih se vlubil v greshkata si!
ем с приятеля ми правим много рядко секс,наистина мн рядко. но не се разделяме! даже неска ми говори за някъв бракако се обичате,секса няма да е водещо нещо
![]()
Мда така е,права си,не е водещоПървоначално написано от Rise_Against
Но...ако не е тайна,колко рядко го правите,защото преди време имаше там една тема колко често правите секс и май повечето бяха писали нещо като почти всеки ден....
Та просто ми е интересно какъв период би определила като "наистина много рядко"
![]()
Първата ми по-сериозна връзка , а и първия секс получих чак на 3-ия месец - реално обаче нещатата станаха както трябва чак на 6 месец.
Но това беше в началото. Честно казано не се виждам с момиче което не прави секс. Сигурно бих я изчакал няколко седмици.
Но пък като се замисля има едно момиче което е девствено, което искам да си го прикоткам за гадже, в този случай няма да я зарязвам поради липса на секс, просто ще си го правя през това време с някоя друга /даже си има коя да ми пуска всеки път когато се видиме/.
Пък като почнем да го правим само с нея ще си го правя. Така че не бих зарязал гаджето заради липса на секс![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Пари за секс давал ли си?Първоначално написано от Manyto
Голям размер на картинката! /machoka/
до сега несъм имал сериозна приятелка с която да несъм имал пълноценна връзка включваща и секс
zavisi, ako sex-a vuv vruzkata ne e zapo4nal moga da iz4akam, no ako sme po4nali da go pravim i tq da mi otkaje![]()
Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
Жалка си...![]()
![]()
И какво,ако нещо не и е до секс и ти откаже? Кфо? Ще я зарежеш за това ли?!Първоначално написано от v3n0ma
![]()
случвало ми се е но тва не беше основната причина а просто и то натежа
e tva pa da zareje6 nqkogo 6ot ne pravite sex e nai tupata postupka![]()
karam go na ra4en rejim ili po-podloto-izneverqvam
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Като си го обичам ще търпя и няма да го зарежа,но за момчетата те не късат ..просто си развяват х*я ...наляво-надясно,така мисля защото предния ми приятел така правеше(кат разбрах малка му се стори Варна)
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Еми зависи от ситуацията, но все пак каква ще е тая връзка без секс ? Сексът е необходимост, не мога да се лиша от негоИ все пак ако не иска да правим секс ще го изнасиля
![]()