Абе точно прочетох една книжка ,,Как да спим по-малко и да сме по-енергични'' Там пише че трябва да знаеш кога спада и кога се покачва телесната ти температура,също така да получаваш слънчева светлина в очите ,да правиш физи4ески упражнения в сутрешните часове![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
По принцип спя от 6 до 8 часа.И определено ми стигат.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Обожавам да спяя,любимото ми нещо...Ако не трябваше да ставам за даскало всеки ден със сигурност щях да спя най-малко до 12!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Осъзнах, че прекаляването със съня си вредиКакато се казва в една вече изтъркана фраза: " Колкото повече, толкова повече " И аз спя обикновено 12 часа, днес ме събудиха по - рано и осъзнах колко по - бодра се чувствам, отколкото след 12-часов сън като плюшена играчка
И аз как се изразих
![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
Обичам да спя.
Спала съм над 14 - 15 часа , ако мога ще спя и цяло денонощие.
Много често съм се лишавала от първите 2 часа в името на сладкия си сън.....
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Към... 7-8-9.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Ммне.Не спя много.Дори спя прекалено малко,но за това пък като си легна съня ми е суупер благ![]()
по-малко от 6-7 ч. не ми е проблем,но повече...не ми се отразява никак добре и после се цял ден се чувствам уморена и още повече ми се спи.
Ми аз обичам да си поспивам повече, затова почивните дни спя 9-10 часа, когато бях първа смяна 6-7 максимум...и така средно спя по 7-8 часа, когато прекаля със съня ме боли главата и целия ми ден тръгва накриво![]()
mmm az okolo 9 4asa spq, no ponqkoga mnogo po-malko okolo 3-4 (ama mnogo rqdko mi se slu4va), abe vseki pyt razli4no spored zavisi koga sam si legnala i koga trqbva da stavam
малее снощи си легнах в 10 и станах в 6:30 (първи ден от 1вата смяна) е нема такова цял ден се влача като черво и накрая се прибрах и му ударих един сън са ставам и викам пак да лягам скоро ,че не ми се умира утре
![]()