.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Тема: Съня?

Съня?

Колко спите?Нормално ли е да спите по 12 часа,защото аз за толкова се наспивам...много мразя да ставам рано ,а съм винаги първа смяна...ужас е,при вас как е?По колко време спите и как се чувствате след това?

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    По принцип преди ми стигаха 5-6 часа, за да се наспя. Сега, когато съм в сесия спя поне 10-12 часа и пак едвам се отлепям от леглото...
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Голям фен
    Град
    Констанц
    12 часа ти направо си проспиваш живота аз спя средно мейду 6-7 часа и колкото по малко спя ,по добре се чувствам
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    По 4-6 часа нормално,но някои дни изпускам,защото имам изпити,купони,концерти..или просто нещо интересно в нета..

Не се чувствам като парцал на следващия ден,след като не съм спала..просто ям по-калорични храни и наваксвам с енергията..

12 часа не мисля ,че е нормално,може да е здравословно,но не бих си го позволила,защото виждам баща ми..той спи по толкова и по толкова е на работа,не води никакъв социален живот..което мисля,че е тъжно,след като само веднъж се живее..
    Мъжът ми е същият, "Мило,хайде да се погушкаме!" .. "Не мога,много съм уморен,искам да поспя".

Каквото и да правиш е по-добре,отколкото да спиш.
    Мисля,че нормално е да се спи по 6-7 часа на ден,за да имаш сили да продължиш деня.Спи по толкова и не протаквай съня,че живота не чака никого.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Град
    София
    Еми аз лично спя максимум 7-8 часа. А се е случвало да не спя по 3-4 денонощия и съм се чувствал прекрасно. Въпрос на организъм и тн, но чак 12 мисля че е прекалено.
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

http://lesendolar.hit.bg/
    Който има свободно време и си мисли че няма да са му излишни пари да прочете
    спяя по 7-8 часа и съм пич на другия ден

Сънят е благо от Бога, спя колкото ми се спи

Мега фен
    Град
    SF
    12 4аса?!?
    Омг.. не, аз спя по 6-7 и си ми стига..
    Понякога пък не спя изобщо и после си наваксвам, ама като цяло спането ми е загуба на време

Робинята на Quench

Град
    ПрИ Теб
    Ami spq po 7-8 4asa,za da se 4uvstvam bodra
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

Аз 6 часа спя, а ти 12

Нормалният сън е в рамките между 8- и10 часа,аз принципно не спя повече от 10 часа,ставам в рамките между - 8 и 10 часа.
    Аз съм забелязала,че колкото пoвече спя,толкова повече ми се спи и се чуствам после като парцал.
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    Каквото и да правиш е по-добре,отколкото да спиш.
    Да.
    Аз понякога и по 1-2 часа спя...с тая шибана първа смяна...сега съм втора,ама като гледам пак няма да се спи...Фитнеса и уроците минават дообяд...мамка му...
    А като имам време мога и по 20 часа да спя.Че и по повече...мога и след обяд,ама лошото е че като легна наобяд ииии отлепвам до 10 примерно

А няма нищо по яко от тва да спиш до 2-3-4 знаейки че няма нииииищо за правене и вечерта да се изнесеш нанякъде в безцелно мотаене...ехееее

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    12 часа??! O.x

Ъх..

Аз спя по 5-6 и си ми стига.Е,да,когато стана мъркам и псувам първите 10 минутки,но после всичко си придобива нормален вид.Поняга изпускам да спя,не защото не искам-не мога.Има дни,през които цяла нощ си стоя,слушам музика и мисля-правя характеристика на живота ми и става време за училище.
    Лятото се е случвало да спя и по 13-15 часа,но тогава си има обяснима причина.Като цяло...предпочитам да се щуросвам навън 5 часа,отколкото да ги проспя.Струва ми се гадна мисълта да си проспя живота.

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Аз пък нямам определено време
    What you give is what you get!

Цитирай Първоначално написано от Pedigree

Има дни,през които цяла нощ си стоя,слушам музика и мисля-правя характеристика на живота ми и става време за училище.
    аз мислех че съм само аз

Mi as spq mejdu 7 i 8 4asa i sam si extra. Daje kolkoto po malko spq - tolkova po - malko mi se spi
    www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Съня ми е по около 6 часа на денонощие, но понякога стига и до 10-12. Като спя повече се чувствам по-уморен и отпаднал, особено ако не върша нищо.

ми аз колкото повече спа,толкова по трудно ставам когато сам на училище около 6 а иначе 8-9-10 най-много
    Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Зависи от състоянието ми, но ако спазвам постоянен режим всеки ден да си лягам в 12 и да ставам в 8-9, се наспивам идеално. Много повече, отколото ако си легна в 3 и стана в 12.

аз обикновено спя по 8-часа!и примерно ако си легна в 3 сутрин ставам в 10 и ми е мноъ весело няква съм бодра и не ми се спи! пък ако легна в 22 и в 6 немога да стана!хахахаахахх
    По-добре да изгубиш една минута от живота си от колкото да изгубиш живота си за една минута

Спя по 7 часа на денонощие.До преди месец ваканциите + съботите и неделите бяха единсвеното време,през което можех да си поспа до 9-10,но вече и това не мога да направя .

Град
    София
    пфф и аз съм същата 12 часа спя иначе съм като премазана цял ден и нямам търпение да се мушна под завивките....не че не мога да стана по-рано напротив ,но аз по принцип си ставам от раз.не съм от тия дет йм звънят 8 будилника да станат и пак не могат да отлепят ,аз като чуя звън на 4тата секунда съм се дигнала и си мия зъбите вече...,нооооооооооо по-малко от 9 часа ми убиват целия ден.а като четох коментарите ,че си пропивам живота...нз ако няма какво да правя по-добре да спя.даже спорихме с леля ми лятото като станах в 3 и пиехме кафе (мойто първото ,нейното... 6то сиг ) ,ама я успорих много яко...не помня как обаче.абе мн се задълбочих айде чао

О, как си мечтая за 12-часов сън...
    Спя максимум 6 - и да искам не мога повече. Е, през уикендите успявам и по 9-10 понякога.
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Мии като бях 1ва смяна си лягах в 10 гледам задълбочено тавана и към 11 заспивам апъъъък ставам в.. 6.30 което пражи.... 7 4аса ааа събота и неделя от 1 до 10 т.е. 9 4аса ... Ъъъ тва цяла година 1ва смяна е адски гадно!!!

Град
    София
    абе като се замисля като бях ...абе до 7ми клас спях по много по-малко ,ама винаги бях 1ва смяна ....,а и винаги имаше какво да правя и с кой да си поръчкам навън ехх хубаво беше

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си