- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дали съм бремеенна? Помогнете.
С приятелят ми не се бях ме вижда ли 3 месеца и преди една седмица правихме секс.Той свърши в мене.Кажете ми момичета дали съм бременна и какво да правя.Наще не знаят че съм правила секс.Много съм притеснена.С приятелят ми се чудиме какво да правиме.Предварително блатодаря.
ami 4akai da popitam orakula....Mi da 4estito bebe, da si go gledate sus zdrave
P.S otkade da znaem ma sig pravi si test za bremennost
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
Благодаря ти за отговора.
Lelele i kvo kato ne ste se vijdali 3 meseca emi pravete si sex,no nujno li be6e priqtelqt ti da svar6va v teb?????????pravi test za bremennost.A vsa6tnost na kolko si godini?????
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
Със или без презерватив правихте секс?
>>> House Music <<<
безпрезерватив
Първо казваш, че си объркала темата и другата, в която пише, че си била изнасилена трябва да вземем под внимание.
Просветли ни коя всъщност е истинската или може би си бременна и от двамата?
Путко,спри да се ебаваш с такива важни неща!
Вижте тук-http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=154455&postdays=0&postorder=asc&st art=0
![]()
![]()
![]()
![]()
И ДрУГАТА С Е ЕбАВАлА С ВАС![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Айде някой да я БАН-не,а?Ама по ИП!!!!Първоначално написано от mirenceto
Моля се на Machoka да я БАН-не! =D>![]()
И АЗ СЕ мОлЯ ДА ВИ ИЗНАСИлЯГ И ВААААСССССССССССССССССССС ССССССССССССССССССССССССС ССССССССССССССССССССССССС СССССССССС
Nali znae6 prikazkata za lajlivoto ov4ar4e nqkoi den mje bi 6te ti se slu4i tva s koeto se ebava6,no togava nikoi nqma da ti pomogne!!!![]()
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
Май не ти е много смешно,а?Първоначално написано от mirenceto
Но наистина може да стане това и тогава незнам дали ще ти е толкова смешно!![]()
ИЗВИНЯВАЙ ТЕ![]()
![]()
![]()
![]()
Samo edno 6te ti kaja nikoga ama nikoga ne se ebavai s takiva ne6ta.Tolkova li nqma kvo dr da izmisli6????Tova e seriozno ne6to!!
ИЗВИНЯВАЙТЕ![]()
![]()
![]()
ЩЕ мИ ПрОСТИТЕ лИ![]()
![]()
6te ti prostim ama dr pat ne se ebavai.Kapi6?????
ДА ЯСНО Е
Да,но това не е най-важното.
Най-важното е да разбереш какво се прави за предпазване от бременност и в случай на изнасилване.
И,че това не са неща за ебавка...