.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Страх ме е от болката при 1-вия път

Здравейте...аз сам на почти 15 години...гаджето ми е на почти 19...ходим вече 5 месеца и нещо и много ме обича...както и аз него...напоследак постоянно мисля за секс...санувам мокри сънища... по цял ден се подмокрям и то без причина... Обмислях въпроса да спя с него...но ме е страх...мисля че хората ще кажат че съм курва...други пък ми казват че съм твърде малка за да го направя за 1 път Незнам какво да правя...помогнете...страх ме е от болката от първия път и от думите на хората...и незнам какво да правя...

т.7
    krem4et0
    Moito si e moe...chujdoto obsht0

Град
    Враца
    тва нее никъв проблем , пусни н момчето и д се радвате

Град
    На изток от рая
    Повечето са като теб,така,че нема се пУашиш.

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

Град
    София
    В общия случай не бих дал такъв съвет, но - Ако действително си убедена че те обича и не иска само да те изчука ( явно е така предвид това че ходите близо половин година ) , се отдайте на желанието. Но го направете като хората - намерете си сигурно, уютно и спокойно местенце и действайте. Той сигурно ще се сети да е много внимателен с теб за да те боли минимално и да използва презерватив, а има доста, които са започнали под 15 години, такаче Have Fun
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Супер фен
    Внимавай какво правиш. Опознай го добре, че да не те зареже след това......
    Успех!

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Е, ходите от 5 месеца все пак.
    Можеш спокойно да спиш с него.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Syglasna sym sys Sevt.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

или ако искаш ичакаи поне докато станеш на 15

ami az sym 100% sigurna 4e me obi4a za6toto ot deistviqta mu sam se obedila v tova...daje toi kaza 4e 6te se opita da izdarji bez da 4uka koqto i da e za6toto me obi4a..i kaza ako nqkoi den re6i6 4e si gotova 6te si govorim za tova....i 4e ne s men zaradi sexa...i me obi4al i iskal samo da sme zaedno ne go int dali 6te spq s nego
    Moito si e moe...chujdoto obsht0

Град
    ПрИ Теб
    Ako se 4uvstva6 gotova deitsvai,no ne se poddavai na lubopitstvoto.Ot dumite ti li4i,4e mom4eto ne e s teb samo zaradi sexa.A otnosno dumite,4e 6te te pomislqt za"kurva" kvo ti puka koi kvo misli gledai na teb da si ti e kef!!Uspeh4eta!!!
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

Щом задаваш този въпрос на нас,значи не си толкова сигурна...
    offline forever!

mi 6tom si gotova napravi go - 6to pita6 nas
    www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....

Град
    Асеновград, България
    Мастурбирай!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Град
    Белград/София
    Действайте! Сериозно, щом се чувстваш готова, аз не виждам проблем. А това за, че някой си щял да те помисли за курва е доста глупаво твърдение, без да ми се обиждаш. Нищо курвенско няма в това да правиш секс с човека, който обичаш. Съвсем нормално нещо си е това .

...

Sveta e palen s takiva 1 pove4e ili po malko ...
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от malka_lisanka
    ami az sym 100% sigurna 4e me obi4a za6toto ot deistviqta mu sam se obedila v tova...daje toi kaza 4e 6te se opita da izdarji bez da 4uka koqto i da e za6toto me obi4a..i kaza ako nqkoi den re6i6 4e si gotova 6te si govorim za tova....i 4e ne s men zaradi sexa...i me obi4al i iskal samo da sme zaedno ne go int dali 6te spq s nego
    Ще издържи да не ч**ка която и да е в знак на обич. Ама, че голяма жертва. Ако той те обича няма да погледне друга, не само защото ще се въздържи, а защото за него ще съществуваш само ти. Поредното наивно дете!

Град
    RuSe
    Не се притеснявай пък ти,споко Според мен почти половин година никак не е малко време Ако бях на твое място щях да действам

Krem4etO написа:
    Ще издържи да не ч**ка която и да е в знак на обич. Ама, че голяма жертва. Ако той те обича няма да погледне друга, не само защото ще се въздържи, а защото за него ще съществуваш само ти. Поредното наивно дете!

Napulno sam suglasna!
    When You Live Forever,What Do You Live For??

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от !?
    Sveta e palen s takiva 1 pove4e ili po malko ...
    Мн правилно казано
    Жалко, че живея в града на курви и педали... Мразя всичко и всички..не ми трябват приятели, нито тъпата любов..уважавам всички истински играчи,ама в последно време всички са тъпи лизачи и подмазвачи..

Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Мастурбирай!

+1

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    MaInA CitY
    spored men nqma maluk golqm...sam go use6ta6..nikoi ne moje da ti kaja koga to4no mu e vremeto. Ako se 4uvstva6 gotova-deistvai,sexa samo 6te zazdravi otno6eniqta vi, puk i 6te si dostavite golqmo udovolstvie

mila ti si na 15 i se kolebae6...a az bqh na 13 kato go napravih za p1rvi p1t...i 4estno kazano ne me bole6e v1ob6te..p1k i priqtelq ti ne e malak i znae kakvo da pravi...a za horskoto mnenie da ne ti puka nali znae6..."HORSKOTO MNENIE SLED MOITO POGREBENIE" ....ti si prei kefa p1k posle 6te mu misli6
    Оф ТоЗ пЪк!КвО мЕ гЛеДаШ бЕ?ГоТиНа СъМ...оБиЧаМ дА сЕ нАдУвЪм~*~БеЗ пАрИ нА НиКоЙ нЕ тАнЦуВаМ...в КлУбА мОйТе ХоРа ИзБуХвЪт~*~А бАлЪцИтЕ сЕ зДуХвАт~*~А СиЧкИ мАлКи МрЪсНиЦи КлАтЯт ЦиЦи~*~ТуКа ПъК е ЗаБрАнЕнО зА дЕвИцИ [!]

Цитирай Първоначално написано от sweetteddy
    mila ti si na 15 i se kolebae6...a az bqh na 13 kato go napravih za p1rvi p1t...
    Ама ти гордееш ли се?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Re: Откачам ... хора дайте съвет...нужен ми е :(

Здравейте...аз сам на почти 15 години...гаджето ми е на почти 19...ходим вече 5 месеца и нещо и много ме обича...както и аз него...напоследак постоянно мисля за секс...санувам мокри сънища... по цял ден се подмокрям и то без причина... Обмислях въпроса да спя с него...но ме е страх...мисля че хората ще кажат че съм курва...други пък ми казват че съм твърде малка за да го направя за 1 път Незнам какво да правя...помогнете...страх ме е от болката от първия път и от думите на хората...и незнам какво да правя...
    В ГЪЗЪ ! В ГЪЗЪ !
    нямам подпис

Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти

Фен
    Град
    Somewhere between Heaven and Hell...
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    мхм... да
    По-скоро в знак на обич трябва да те изчака самата ти да се почувстваш готова за секса.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си