- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Къде ще прекарате Свети Валентин?
Я споделете къде ще прекарате Свети Валентин?Аз ще го прекарам с приятеля ми в Копаоник (зимен курорт тук), където той е направил резервация за 3 дни
.
П.П. Дано не е пускана тази тема вече![]()
В някоя кръчма![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Що за въпрос.
Ест,че у кръчмата.
Аз никъф валентин не признавам. Само Зарезан.
май на св.Валентин ще съм си самичка и ще празнувам Трифон ЗарЯзан..,ама ще е готино..водчицата..количкат а..после джинчето с тоникчето..накрая ще завърчим с вермут,бейлис и евентуално в спешното..айде наздраве![]()
За съжаление и този свети Валентин ще бъда сама .....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Некъде по улиците/пейките/кръчмите...или у тях блахаха....
emi 6e izlezeme ve4rta..... predpolagam![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
+2 !Първоначално написано от why^n0t
Животът е адът описан в Библията!
През деня ще се видя с едно момиче, следобед съм на имен ден на един приятел, а вечерта и нощта са за моето момиче :/
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
emi ve4erta 6te sum vku6ti i 6te praznuvam trifon zarezan po novo mu![]()
И аз такаПървоначално написано от marilyn
Може да се видим :P
![]()
az 6te sum otnovo sami4ko![]()
![]()
![]()
I'M READY TO MAKE EVERYONE'S THROATS ACHE..
На Св. Валентин мисля да зарежа приятеля ми...
Да обичаш е като песен да пееш, но няма песен без край...
Е гениална идея честно...Първоначално написано от n0r4eto
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Първоначално написано от Sevt
Ако го познаваше щеше да си съгласен/на, че го заслужава.
Да обичаш е като песен да пееш, но няма песен без край...
У меънъта на Гицата на гераня с две плетени 20-литрови дамаджани червено домашно тежко и ароматно вино, мъжо под ръката и близко до кревата... най-вероятно
И май само тва не беше питано за св.Валентин.Не мога да разбера какво толкова ви харесва празник далечен на нашата култура и религия.Зарезан му е майката пък то любовта сама ще си дойде след 5-6 чаша винце
![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Е хуу де заслужава го, вярвам ти. Ама за какво трябва да го правиш точно на този празник...смисъл гадно е...прекалено гадно...а щом си с него явно си видяла нещо и явно, каквото и да е направил все пак има право поне на културно късане...е ти си знаеш де..Първоначално написано от n0r4eto
Първоначално написано от p0is0n{f}
![]()
![]()
![]()
Не ми е до празнуване на Свети Валентин.Или ще съм някъде с приятели и самичка в къщи.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
хаха на концерт ... с наи добрата ми фриендка маи.. и каза да не си правя други плановее ще видим дее ако изникне друго нещо...
![]()
ами аз на Свети Валентин ще съм си сам както винаги ... Сигорно ще изляза се рзходя с приятели или нз ... ще видя има време ...
![]()