Преди 4 дена се бяхме събрали 2 класа от училище, за да ходим в Пампорово с автобус. Успях да уредя и приятелката ми да дойде с нас. Щеше да е супер яко. Дните там минаха много яко и дойде моментът, когато трябваше да си тръгваме. Докато си качвах куфара видях, че Полина (приятелката ми) и един дришльо се гледаха монго странно, но не обърнах внимание. Връщахме се вечерта и понеже бях монго изморен не усетих как съм заспал. По едно време докато пътувахме се събудих и открих, че нея я нямаше до мен. В този момент някой шепнешком се провикна: "Скачай ми на хуя бейби", при което настръхнах. Веднага се изправих и я видях на задната седалка. Беше седнала в оня нещастен гърбушко, мляскаше се с него, докато взаимно се опипваха и се отъркваха. Попитах я какво си мисли, че прави, а тя веднага подскочи и най - нагло ме попита "Какво искаш да кажеш?". Аз й казах, че съм видял всичко, а тя ми каза, че съм сънувал. Не знам какво ми стана, но си седнах на мястото и започнах да размишлявам. Като пристигнах тя се опита да ми заговори, но я подминах и се прибрах сам. На следващата сутрин тя дойде да ме търси и да ми се извинява, а аз й казах, че ще си помисля. Въпросът ми е дали трябва да я зарежа?