.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Eвентуално булимия?

имам проблем.Преди 4-5 започнах диета.Ядях само зеленчуци,без никакъв хляб,само чисто месо(без мазнина и сланина) и без безалкохолни,само вода,чай и кафе..това продължи 2 месеца,след което я прекратих,тъй като не издържах.От близо 1-2 месеца нямам никакъв апетит,ям много малко на ден(2 пъти максимум) и след като хапна нещо започва да ми се гади и се чувствам доста отпаднала.Та искам да ви попитам дали е възможно да съм заболяла от някаква болест било тя булимия или анорексия?
    П.С.за 2 месеца диета свалих 4 кг,а пък след като я спрях и с начина си на хранене от тогава още 8 и да на 17 съм и прая мн секс ако това е от значение..

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    oF boje nie da ne sme eksperti tuka?! Qdesh i slabeish xaxx.....nz ot seksa ne sa otslaba tolkoz mn 4 kila ti non stop li go praish be? stomaha ti sa e svil i ne se nujdae ot tolkova mn harana
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

ak0 smq7a6 4e ima6 7akava boles7 po dobre se kunsul7irai s lekar
    www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....

При булимия насилствено се повръща, при анорексия не се яде - аз не виждам да имаш нито един от двата симптоми.

Може би тялото ти просто е привикнало с тоя режим на хранене. Не ми звучи много страшно, но ако те притеснява, отиди на лекар!
    Чуй как дъждът нежно милва прозореца.
    Как напевно ти шепти.
    Вслушай се в песента!
    По лицето ти търкалят се сълзи...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си