- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Новото видео на Таря
Страхотна е!!!
http://www.youtube.com/watch?v=n346vyPhHc8
Хубава песничка не съм фен на готик метъла ,но тая песничка я биваше![]()
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Ако ти се занимава дръпни си от някъде целия албум, бас ловя, че ще ти хареса :P . Не е издържан точно в стила на Nightwish от времето, когато и тя беше част то тях. В смисъл не е точно готикПървоначално написано от lsd43
.
П.П. Междудругото, с риск някой да ме намрази, ама новата вокалка на NW Анет, трябва да я застрелят като болен кон, че да не мъчи и себе си и феновете.
Таря съм я признала от много време...яд ме е че се махна от Nightwish...За съжаление Anet не може да стъпи и на малкия пръст на Таря![]()
А относно новата и песничка..супер е
:P
Вече те мразяПървоначално написано от Marina__
много ясно че пее кто болен кон,та аз откакто тя им стана вокалистка спрях да ги слушам
![]()
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Таря е вся и всьо.
Самоче относно Анет....Марина виж сега първите няколко месеца ги говорех абсолютно същите че и по крайни....ама да ти кажа честно така се случи че слушах доста новия албум на Найтуиш и лично на мен Amaranth, The Poet and the Pendulum & Bye Bye Beautiful ми влязоха във бест евър на групата. Таря е Богиня, но Найтуиш си е Найтуиш и Анет има своя чар. Би ми било интересно мнението ти за горните 3 песни![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
The Poet And The Pendulum е единствената песен от DPP, която успя да ми напълни душата. Относно другите две - демото на Amaranth ме радва уникално много, Марко Хиетала има прекрасен глас, който показва също така и в Kiss While Your Lips Are Still Red.
Мнението ми за Анет се базира основно на факта, че съм изгледала не един и два концерта с нея. Е това момиче се дере като заклана на живо. Пълен ужас... Опитва се да пее песни, които просто не са й в гласовия регистър. Нека си пее новите песни на NW и нещата ще са перфектни...но пак няма да ми доставят удоволствието, което ми доставя гласа на Таря
..
Дам тук си права. И аз гледах нови концерти на Найтуиш.....както казах харесва ми в новите песни...но на Wish I Had An Angel ( която попринцип за мен е най - великата песен ) направо беше меко казано смешна.....аз ако бях щях да потъна в земята....направо сриват уникални емблематични песни по тоя начинИ все пак смятам че нещата ще се стабилизират като изкарат още някое албумче и те и Таря....пък и дай Боже да Я видим в София.....ако не пак ще се ходи до Гърция...
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Ето много клипове и снимки на ТАРЯ Вижте
Еми дано се стабилизират, все пак NW си е NW.И без Таря, все още имат ужасно добри музиканти, само дето наистина май сгрешиха с Анет. Оперен глас, подобен на този на Таря, щеше да им подхожда повече според мен.
А Таря, дори да не дойде в България, ще трябва да се разходя до Румъния или Гърция да я видя, просто няма начин.
Аз пък стискам палци Металика пак да дойдат ,че се носят такива слухове![]()
ам аз подочух от някаде че ще ли да идватПървоначално написано от lsd43
![]()
да песента и на мен ми харесваа анет .. пхх малко е дърта за групата не мислите ли в сравнение с таря де..
а и да че не мое да и стъпи на малкия пръст не мое ... но bye bye beautiful не е лоша
![]()
Аха.Щяли да представят новият си албум.Чакам с нетърпение да дойдат отново.Първоначално написано от BeBoNcHeTo
Таря е наистина уникална певица ''славеят на Финландия'' мисля, че така и казват.За Анет не мога да кажа нищо лошо.Тя има своя чар, забавлява публиката, вярно може да не пее много добре на живо, но публиката я харесва.
Незнам защо, но Nightwish ми изглеждат по-щастливи с Анет отколкото с Таря.Също мисля, че Туомас харесва Анет.Както и да е.
Важното е, че Таря продължава своята соло кариера и снима ново видео Enough, както ще издаде нов албум докрая на годината.(Ако информацията не е вярна).
Eat bunnies, not SHIT!!!
Saatana vittu perkele!!!
аам ..
какво да кажа
Таря си е Таря ...
Уникална както винаги !!!!!!!!
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)