.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Град
    Белград/София

Новото видео на Таря

Re: Новото видео на Таря

Благодаря ,че сподели това с нас!

Град
    Някъде по широкия свят...
    Хубава песничка не съм фен на готик метъла ,но тая песничка я биваше
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Град
    Белград/София
    Цитирай Първоначално написано от lsd43
    Ако ти се занимава дръпни си от някъде целия албум, бас ловя, че ще ти хареса :P . Не е издържан точно в стила на Nightwish от времето, когато и тя беше част то тях. В смисъл не е точно готик .

П.П. Междудругото, с риск някой да ме намрази, ама новата вокалка на NW Анет, трябва да я застрелят като болен кон, че да не мъчи и себе си и феновете .

Град
    Пловдив
    Таря съм я признала от много време...яд ме е че се махна от Nightwish...За съжаление Anet не може да стъпи и на малкия пръст на Таря
    А относно новата и песничка..супер е
    :P

Град
    Цитирай Първоначално написано от Marina__
    Ако ти се занимава дръпни си от някъде целия албум, бас ловя, че ще ти хареса :P . Не е издържан точно в стила на Nightwish от времето, когато и тя беше част то тях. В смисъл не е точно готик .

П.П. Междудругото, с риск някой да ме намрази, ама новата вокалка на NW Анет, трябва да я застрелят като болен кон, че да не мъчи и себе си и феновете .
    Вече те мразя много ясно че пее кто болен кон,та аз откакто тя им стана вокалистка спрях да ги слушам
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Град
    София
    Таря е вся и всьо.
    Самоче относно Анет....Марина виж сега първите няколко месеца ги говорех абсолютно същите че и по крайни....ама да ти кажа честно така се случи че слушах доста новия албум на Найтуиш и лично на мен Amaranth, The Poet and the Pendulum & Bye Bye Beautiful ми влязоха във бест евър на групата. Таря е Богиня, но Найтуиш си е Найтуиш и Анет има своя чар. Би ми било интересно мнението ти за горните 3 песни
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Град
    Белград/София
    The Poet And The Pendulum е единствената песен от DPP, която успя да ми напълни душата. Относно другите две - демото на Amaranth ме радва уникално много, Марко Хиетала има прекрасен глас, който показва също така и в Kiss While Your Lips Are Still Red.

Мнението ми за Анет се базира основно на факта, че съм изгледала не един и два концерта с нея. Е това момиче се дере като заклана на живо . Пълен ужас... Опитва се да пее песни, които просто не са й в гласовия регистър. Нека си пее новите песни на NW и нещата ще са перфектни...но пак няма да ми доставят удоволствието, което ми доставя гласа на Таря ..

Град
    София
    Дам тук си права. И аз гледах нови концерти на Найтуиш.....както казах харесва ми в новите песни...но на Wish I Had An Angel ( която попринцип за мен е най - великата песен ) направо беше меко казано смешна.....аз ако бях щях да потъна в земята....направо сриват уникални емблематични песни по тоя начин И все пак смятам че нещата ще се стабилизират като изкарат още някое албумче и те и Таря....пък и дай Боже да Я видим в София.....ако не пак ще се ходи до Гърция...
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Ето много клипове и снимки на ТАРЯ Вижте

Град
    Белград/София
    Еми дано се стабилизират, все пак NW си е NW. И без Таря, все още имат ужасно добри музиканти, само дето наистина май сгрешиха с Анет. Оперен глас, подобен на този на Таря, щеше да им подхожда повече според мен.
    А Таря, дори да не дойде в България, ще трябва да се разходя до Румъния или Гърция да я видя, просто няма начин .

Град
    Аз пък стискам палци Металика пак да дойдат ,че се носят такива слухове

Страхотна, както винаги!

ам аз подочух от някаде че ще ли да идват

да песента и на мен ми харесва а анет .. пхх малко е дърта за групата не мислите ли в сравнение с таря де.. а и да че не мое да и стъпи на малкия пръст не мое ... но bye bye beautiful не е лоша

Цитирай Първоначално написано от BeBoNcHeTo
    ам аз подочух от някаде че ще ли да идват
    Аха.Щяли да представят новият си албум.Чакам с нетърпение да дойдат отново.

Таря е наистина уникална певица ''славеят на Финландия'' мисля, че така и казват.За Анет не мога да кажа нищо лошо.Тя има своя чар, забавлява публиката, вярно може да не пее много добре на живо, но публиката я харесва.
    Незнам защо, но Nightwish ми изглеждат по-щастливи с Анет отколкото с Таря.Също мисля, че Туомас харесва Анет .Както и да е.

Важното е, че Таря продължава своята соло кариера и снима ново видео Enough, както ще издаде нов албум докрая на годината.(Ако информацията не е вярна).
    Eat bunnies, not SHIT!!!

Saatana vittu perkele!!!

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    аам ..
    какво да кажа
    Таря си е Таря ...
    Уникална както винаги !!!!!!!!
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си