.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: немога :(

немога :(

otskoro s priqtelq mi go pravim no vinagi toi e otgore a kogato smenim pozata i az sum otgore i vs se provalq pls nqkoi da mi kaje kak da se "nau4a" prosto nemoga da go napravq pritesnqvam se 4e otnovo vs 6te se provali puk mn iskam da mu dostavq udovolstvieto az da sum otgore

Град
    Пловдив
    Кво имаш предвид кат казваш, че се проваля? Х*я ли му спада?

уфф да ти имам проблема..как искам аз да съм отдолу..но слушай сега- има 2 начина:1вия е като си отгоре и като влезе нали да останеш с изправено тяло(всеедно си седнала на стол) и да се движиш бързо или бавно нагоре-надолу(естествено и той ще ти помага като се движи в синхрон с теб!)и ще се чува един шум от пляскане(евентуално това може да те смути,но не се притеснявай напълно нормално е!Пуснете си музика(е не мн силно) и няма да го чуваш)така че може да влиза и излиза целия(поне при мен доставя по-голямо удоволствие),а 2-я е като влезе да се наклониш леко към него и да се движиш напред-назад,като ако можеш и някакси да правиш кръгови движения ще е мн интересно(но не доставя такова удоволствие като 1я вариант),ако има още то поне аз не ги знам.Успех

Честно казано, аз не имога да разбера къде точно е проблема. Но ако отвориш пършата страница на този сажт и прчетеш там, има доста пилезни съвети и предполагам, че ще откриеш отгошора на твоя проблем.
    SY

mi i az nz kak to4no ne 4e spada ... no az nemoga da se dvija i ili toi po4va i stava mn nelovko

Цитирай Първоначално написано от dudeto_sy
    Честно казано, аз не имога да разбера къде точно е проблема. Но ако отвориш пършата страница на този сажт и прчетеш там, има доста пилезни съвети и предполагам, че ще откриеш отгошора на твоя проблем.
    Правописът ме уби!!!

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Фен
    Град
    Somewhere between Heaven and Hell...
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Цитирай Първоначално написано от dudeto_sy
    Правописът ме уби!!!
    и аз от това умрях...
    А по темата: присъединявам се към мнението на p0is0n{f}
    Успех!

Супер фен
    Град
    Венера
    ДА МОЖЕШ.
    Пробвай с кучето, както правят 5/6 от тоя форум.

еми малко повече опит и ще свикнеш ти искаш още първия път да си перфектна...споко имаш цел живот да се научиш
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Цитирай Първоначално написано от Made_of_Pain
    ДА МОЖЕШ.
    Пробвай с кучето, както правят 5/6 от тоя форум.
    момиче чета мненията ти и ти се чуда...начи момиченцето има проблем и търси някакво решение на него в форума а ти нито предлагаш решение нито и оказваш някаква морална подкрепа ...напротив - опитваш се да офулиш всичко по пътя си , но съм сигурен че ако се замислиш ше проумееш че от това нито ти нито тя нито никой печели ... ако имаш нещо против света и няма каде да си излееш агресията ми пиши 1 лс - аз имам нужда от 1 интересен разговор

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Podkrepqm p0is0n{f}.
    Ne moga da razbera samo kakvo ima da se smushtavash,syvsem normalno e chovek da nqma opit v nachaloto na poloviq si jivot.Nikoi ne se e rodil nauchen.I az v nachaloto bqh golqm proval,pone taka si mislq-priqtelqt mi moje da kaje.Praveh neshto bez da znaeh kakvo trqbva i kakvo shte se poluchi.Hubavoto v seksa e,che nqma tochen rezultat na kraq.Vsichko moje da varira.Ako edna poza q izkrivish dori syvsem malko,tq veche e variaciq na druga poza,no v nikoi sluchai ne e greshna,ako vi dostavq udovolstvie.Spored men trqbva da spreshe da se pritesnqvash,da se otpusnesh maksimalno,da poemeshe iniciativata v svoi ryce i ako shte s nulev opit,no ogromno jelanie da iznenadash priqtno polovinkata si.Uspeh!
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

mersi na vsi4ki kakto kazaxte nikoi ne se e rodil nau4en

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си