.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Комплименти

Комплименти ?
    Трудно ми е да измисля.
    Знам че трябва да са за очите косата гласът на момичето но ?
    Какви немога да повтарям само имаш много хубава дълга черна коса или имаш красиви сини очи....

Кажете момичета какви комплименти сте получава ли.
    Момчета а виe какви използвате ?

Не е задължително комплиментите да се за външния вид. Според мен ако едно момиче е умно,трябва да и кажеш,че е хубава.Ако е хубава,кажи и,че е умна. Иначе не се насилвай да правиш комплименти,става малко изкуствено,ако я обсипваш с възхищения.Нали има си изключения,които не желая да коментирам..Мм може да и кажеш например,че дрехите и стоят страхотно или че харесваш стила и...
    п.п Веднъж бях потресена,когато ме попитаха от къде са дънките ми! Просто не прави такива изцепки или пък да попиташ "Кой ти е фризьора?"..!! Определено впечатлението няма да е добро..
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Комплиментите НЕ ТРЯБВА да са заучени фразички.. Трябва да идват от вътре, иначе не са искренни..

Животът е адът описан в Библията!

Re: Комплименти

Цитирай Първоначално написано от .:Love:.
    Комплименти ?
    Трудно ми е да измисля.
    Какви немога да повтарям само имаш много хубава дълга черна коса или имаш красиви сини очи....

абе ,ако само това и харесваш какво друго ще и казваш

Да това ми е ясно.
    Тя има хубави сини очи но немога само да повтарям всеки път "имаш хубави сини очи"

magi_megi Мерси за помоща .

Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Комплиментите НЕ ТРЯБВА да са заучени фразички.. Трябва да идват от вътре, иначе не са искренни..
    +1
    www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....

Цитирай Първоначално написано от анонимка
    Комплименти ?
    Трудно ми е да измисля.

абе ,ако само това и харесваш какво друго ще и казваш
    Не!

Харесвам всичко в неи.
    Но как да го кажа...
    "Имаш хубаво носле"?
    Нямам си никва идея

Град
    somewhere over the rainbow
    дам от комплименти винаги има полза...обаче недей да прекаляваш с въображението.Мога да ти цитирам приятеля ми онзи ден:"Марти знаеш ли,че косата ти е като коприна,аааа очите ти са...като...като...чинии." Но има и много по-зле на братчедката и бяха казали:"Очите ти имат цвят на блато с токсични отпадъци" Вложи малко въображение ама не се изхвърляй,че става цирк Можеш да сръвниш очите и с нещо красиво и синьо...ако кажеш,че и това ти е трудно...

Харесвам всичко в неи.
    Но как да го кажа...
    "Имаш хубаво носле"?
    Нямам си никва идея
    Еми много добре щом харесваш всичко
    А пък това за нослето е много сладко абе каквото и да и кажеш щом го чувстваш наистина , ще е добре Изтърканите,заучени фрази не са на мода и ние момичетата не ги оценяваме така,както едно искрено дори и не много подходящо комплиментче

Град
    Монтана
    Комплиментите губят силата си с всеки следващ, затова трябва да ги използваш разумно. И не и прави комплименти за неща, за които тя постоянно получава комплименти - ако всички и казват, че е хубава, не го прави ти - бъди различен.

ами не е нужно комплимента да звучи така " имаш много хубав.." нещо си ... може да й прошепнеш на ушенце, че е тя е твоята прекрасна принцеса.. или едно " мн си секси днес " + намигане върши чудеса.... зависи.. ако е по романтична - първия вариант е по-подходящ, а ако не - втория...
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Град
    Монтана
    ^ +1, освен това комплимента може да бъде подхвърлен, без да се акцентира прекалено много на него. Например говорите си и ти ей така между другото подхвърляш нещо за външността и например и веднага продължаваш по предишната тема и минаваш на следващата. В някои случаи това може да има доста по-голям ефект от обикновено.

Мерси за помоща.
    Идеите започнаха да идват една след друга

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    "Знаеш ли защо днес времето е мрачно? Защото идва време всеки да си отиде у дома."
    "Знаеш ли, слънцето прилича на теб! Само че ти си по-усмихната"
    "Бих ти подарил рози, но ти ще ги засенчиш"

Всичко казано от сърце звучи като комплимент, дори и прошепването"Обичам те"

Ами аз ще кажа какво ми каза приятеля ми! Това беше преди да тръгнем -водихме някакъв разговор -не помня за кво си лафихме и аз казах: "не може да имаш всичко за което си мислиш" и той ми каза "ако ти искаш ще ще имам всичко за което си мисля" -това беше преди около 2-3 години , но просто беше невероятно и не мисля че ще го забравя!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си