.

Виж резултатите на анкетата: Вярвате ли на родителите си?

Гласували
53. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • не напълно,но все пак до някъде да

19 35,85%
  • не

8 15,09%
  • да

26 49,06%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Цитирай Първоначално написано от lsd43
    Ми по принцип родителите ми са разведени и аз живея от малък при баба ми и дядо ми ,но с баба си нямам особено добри отношения и реших да се преместя при майка ми за няколко дни докато работите се пооспокоят,но майка ми ми каза че не може ,защото има гости ,колкото до баща ми ,него го виждам веднъж в годината,а на него не му пука много за мен,тъй че бях принуден да се върна при баба ми и дядо ми
    и баба ми да продължи да се заяжда с мен или да остана на улицата, в крайна сметка се върнах при баба ми и дядо ми ,но едвали ще простя
    на майка ми какво направи,понеже тя ме заряза заради нейните приятели в момент в който имам нужда от нея,всъщност тя почти никога не е била до мен ,когато заминавах или дори по родителски срещи за нея на първо място са били приятелите ,а аз винаги съм заемал второстепенна роля,но винаги когато тя е имала нужда от помощ аз съм и помагал,тогава за нея съм най-важният ,за мен това е най-унизителното нещо което никога няма да и простя
    Предателите не ги ли разстрелваха?!?!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Няма такъв момент. Или поне аз смятам, че моите родители никога не биха го направили...

Но и да се случи. Ще загубят доверието ми. А моето доверие втори път - трудно се печели.

Към автора: явно не й пука за теб, тогава най- добре и на теб да не ти пука за нея. Продължи живота си и знай че преживяното все някъде ще ти послужи. Но ако тя някога поиска нещо от теб, съветвам те, отрежи я, нея я е нямало когато ти си имал нужда, защо теб да те има, когато ти и трябваш?!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Град
    49 Layer
    Повечето родители имат грешни разбирания относно това какво е да си родител.

Град
    Под масата

Re: Как ще се почувствате ако родителите ви ви предадат?

Цитирай Първоначално написано от lsd43
    Да кажем ,че ми се случи това ,какво бихте направили вие на мое място,когато собствената майка и бащати те предадат по-възможно най-гадният начин?

Бих започнал да ги отписвам от бъдещето ми (както вече отдавна ми се случи)
    dance

И тва ако е предателство... с мен кви работи са правили

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си